Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyiz canım sen nasılsın bakalım
evet şimdilik yok bakalım belki olur

inşallah tatlım benim

iyiyim bende nolsun yarın bahar temizliğim var onu düşünüorum bol bol
hemen yarın akşam olsun temiz temiz oturim bi güsel

inşallah tatlım benim

iyiyim bende nolsun yarın bahar temizliğim var onu düşünüorum bol bol
hemen yarın akşam olsun temiz temiz oturim bi güsel

kolay gelsin tatlım bende pazartesi başlarım artık temizliğe:))

Senin ağzın bal yiyor bu aralar zaten tatlım :)) amaaaann iyi mi yaptım kötü mü bilmem ama yaptım işte napacaaan çekeceeeeeenn:)))) ivittt evdeyiiim bol din
Lanmezler gezmeler bi tozmalar :) sen kendini nasıl hissediyorsun??

ohhh keyfini çıkar tatlım benim
bebiş düşünmek için bol bol vaktin olur hem en azından stresin olmaz.. en önemlisi de bu zaten bacım
belim ağrıyo bugün biraz canım ya dün dengesiz oturdum tutulmuşum

İvit öyle yapacağım balkonda kahvemi uydurmayız çiçeklerimi seyredeceğimm:)))) stresin olmayacak evet bende ona seviniyorum.bebeğim beline sıcak su torbasını koy hep sıcak tut soğuk almasın hemen geçer akşama hafiflersin tatlım inşallah Allah'ın izni ile))))

vayyy keyfe bakk yap kız sen yapmayacaksın da kim yapacak
oyy düşünceli arkadaşım benim çook sağol yapayım bakim:))

valla öyle ne güsel bi keyif şekli o bayıldım
benimde ihtiyacım var yarın akşam bende balkonumu değerlendirim bari

ay yerim ben senin çiçeklerini
bende çiçek yok malesef tocamla kendime zor bakıyom valla

bende seni yerim bebeğim
bende çiçek var iki tanede kuşum var:)) çiçekleri çook seviyorum ben bahar çocuğuyum ya herhalde ondan kaynaklanıyo
ne güzel balkonum yemyeşil:))

sağol iyiyiz cici anne sen nasılsın

şükür ya iyiyim haberlere canım sıklıyo reyhanlı varya , dua ediyorum RABBİME zalimlerden korusun masumları karnımda ağrıyo bi yürüyüş hava yapım barikim görüşürüz canlar güzel haberlerinizi dyurun bana :)

amin canım benim amin
iyi bakalım yap sen yürüyüşünü görüşürüz

Günaydınnn kızlaaar neredeyse öğlen oldu ama ben geçmişi okuyup anca yazabiliyorum Hepinizin cuması hayırlı olsunn :))

19u batım canım bnm 2 gün önceden lekelenmem olur sabah peçeteye geldi

Canım inşallah yerleşme kanamasıdır. Değilse de üzme canını herşeyin hayırlısı olsun. Rabbim vakti zamanı geldiğinde mutlaka verecektir emin ol.

Ama sana bişey söyleyeyim genede ümitlendirmek istemem ama benimde adetimden 3 gün önce lekelenmem oldu. Dedim kesin adet oldum hamile değilim. Sonraki 2 gün kahverengi akıntım oldu. Normal adetlerimde öyledir benim ilk 3 gün süründürür sonra adamakıllı gelir. Ama adet olacağım günü akıntı makıntı kesildi 1 gün sonrada test yaptım pozitifti inşallah darısı sana olsun. Darısı isteyen herkese olsun en güzel şekillerde

selam kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah ben dün hastalandıktan sonra baya moralim bozuldu aylar geçtikçe sanki umutta bitiyo herşeyi rabbim bilir de üzülmemek elde olmuyo bazen... birde bu ara başıma galiba romatizma çıkacak tüm eklemler ağrıyo inşallah engel değildir bebişe...sizlerden güzel haberleri okuyunca çok seviniyorum inanınki güzel haberlerinize ihtiyacım var

s38 benim yeni bat ı düzeltirmisin 12 haziran...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…