selam kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah ben dün hastalandıktan sonra baya moralim bozuldu aylar geçtikçe sanki umutta bitiyoherşeyi rabbim bilir de üzülmemek elde olmuyo bazen... birde bu ara başıma galiba romatizma çıkacak tüm eklemler ağrıyo inşallah engel değildir bebişe...sizlerden güzel haberleri okuyunca çok seviniyorum inanınki güzel haberlerinize ihtiyacım var
s38 benim yeni bat ı düzeltirmisin 12 haziran...
Kızlar hamilelik takviminde bebeğime 23 mm diyor ama geçen hafta ultrasonda benimki 22 mm çıktı, 1 gün öncesinde de 18 mm di. yani 1 günde 5 mm büyümüş :)) benimki mi hızlı hamilelik takvimimi geriden geliyor acaba :))) yada babası çok uzun babaya mı çekcek benim meleğim :)) İnşallah yarın iyi, sağlıklı haberlerini alayımda :)
iyiyiz çook şükür canım sen nasılsın?
yaa hiç öyle düşünme canım inan ki umutsuzluk kadar insana zarar veren başka bişey yok
inşallah sendende duyarız bu güzel haberitabii ki değiştiriyorum hemen
senin kaç ay oldu doktora gittinmi hiç ?
canım benim nerdeyse 2 sene oldu.. evet gittim pko var yumurtalıklarım biraz tembelmiş.. diğer tahlillerimde iyi çıktı.. normal yolla hamile kalabilirsin dedi doktorum ama daha bişey yok ortada:)
inşallah allah sana en yakın zamanda güzel haberler almayı nasip etsin canım...o güzel duyguyu tatmayı yaşın daha baya genç sanırım
canım pko lu bir komşum vardı birkaç aylık tedavi sonrasında ikizleri oldu inşallah allah sana da beklemenin karşılığı ikiz versin doktorunda çok önemli tabi
ayyy inşallah dua et bana :)
az önce wc ye gittim. çok açık az miktarda pembe akıntı olmuşkırmızılar mı geliyo bilemedim.
canım pembe akıntı hamilelik belirtisidir:))
ayyyyyyy gerçekten mi ama bat'ıma 3 gün var ne bileyim kırmızılar gelio sandım ayyyy inşallah birazdan tekrar gidicem bakaluım devamı gelicek mi dua et benim için lütfennnnnnnnn
ayyy sence kan tahlilinde çıkarmı .???. taktim ben kan tahliline :))
bizim şirketin yakının labo. var gidip kan vereyim ozaman sonucu haber veririm Allahın izniyle inşallah hamileyimdir
çok azdı değilmi adet kanaması gibi değildi yani..
kız kim tutat seni koş ver ve banada haber vermeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?