yok normalde ben adet gelirken önce kahverengi akıntım gelirdi hiç pembe gelmedi. bir iki damla geldi sadece. haber vericemmm.Allahm nolur yardım et
yok normalde ben adet gelirken önce kahverengi akıntım gelirdi hiç pembe gelmedi. bir iki damla geldi sadece. haber vericemmm.Allahm nolur yardım et
ayyyyyyy gerçekten mi ama bat'ıma 3 gün var ne bileyim kırmızılar gelio sandım ayyyy inşallah birazdan tekrar gidicem bakaluım devamı gelicek mi dua et benim için lütfennnnnnnnn
38 s benimde tarihimi değiştirir misin? Bat 7 haziran... Adetimin 4. ve son günü yarından itibaren çalışmalar başlar
aaayy merak ettim şimdiii inşallah hamilesindir.. Bilgi verirsin
Malaesef beta hcg 1.20 çıktı((((( pempe akıntım kalmadı .norma süreçte adetime henüz 3 gün var. Bakalım ne olacak . moralim yerlerde ((
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. çok kötü hissediyorum kendimi:18: kas romatizmam olduğunu söylemiştim ya size.doktor vitamin d eksikliğine de baktı o da eksikmiş 2 ampul d vitamini verdi bana.onda sorun yok ama
14 seans fizik +10 seans masaj verdi.ve hamileyken yapılamazmış.benim bat 11 haziran yani 25 gün var. masajı hergün dedi 10 günde biticek ama fizikte çok kararsızım pazartesiye kadar karra vermem gerekli bir yandan sırt ağrımdan kurtulmak istiyorum bir yandan da bebeğimi ertelemek istemiyorum.bir hesap yaptım bittiğinde adet günüm gelmemiş bile olacak aslında çok tuhaf oldum.ama ertelemiycem anne olmayı zaten 4 yıldır erteledim artık kararlıyım .ama ağrım da var offf
ilayk canım sıkma canını lütfen en kısa zamanda hepimiz kocaman göbişli hamişler olucaz
canım bence önce kendi sağlığını düşünmelisin. Ondan sonra bebeğini. Senin sağlığın yerinde olmazsa ve ağrıların olursa sağlıklı hamilelik geçiremeyebilirsin. Allah korusun önemli durumlarda doktorlar bile önce anne sağlığı düünüyorlar. Tedavilerini bitir bence öyle başla. Ben kiloluyum diye 8 ay kilo vermeyi beklemiştim. Zor bu ama sağlık söz konusu
benim kilom da var ama veremdim.benim 4 yıl hamileliği ertelememin sebebi kan veremiyordum iğneden aşırı korkuyordum doktor takibinde yendim ve o yüzden acele ediyorum o 4 yıl hergün ertelediğim için üzüldüm.ama hamile kalsaydım kan veremzdim çünkü kaçıyordum ya da orda fenalaşıyordum son 2 aydır nerdeyse her hafta kan verdim kist için ve genel check up için.çok şükür aştım.ama bu ağrılar için daha önce de gittim çözüm olmadı masaj masajı da erkek yapıyormuş devlet hastanesi sonuçta eşim kıyameti kopardı zaten başlasam bir sonraki adete kadar bitecek de.ama eşim bağırıp çağırdı erkeği duyunca zaten gözleri görmeyen biri yapıyormuş bu gidişle masaja başka hastane arıycam zaten
hımm anladım canım ne diyim. Ama benim doktorum hep aynı şeyi söylüyor. Sağlıklı bir hamilelik geçirmek için hamile kalmadan önce kendine bakıp, kilo verip sağlıklı bir şekilde hamile kalman çok önemli diyor.
Peki kadın doktorun ne öneriyo ? ona sordun mu ?
kas romatizması yeni çoğalmaya başladı o fizik verildiğini henüz bilmiyor ama bu romatizmanın bebeğe zararı yokmuş hatta ağrılar ve hastalık yavaşlayabilirmiş bile bunu fizik tedavi doktoru söyledi hayırlısı artık zaten ne olduysa o pilatesten sonra oldu bana doktor tavsiye etti ben de gittim sırt ağrım 6 aydır hiç yoktu bununla çıktı yine.
valla öyle ne güsel bi keyif şekli o bayıldım
benimde ihtiyacım var yarın akşam bende balkonumu değerlendirim bari
günaydın tatlım sanmıyorum ya benim 6.hissim çok kuvvetlidir ama bakalım hayırlısı hakkımızda
şimdi peçeteyle silince biraz kırmızıya dönmüş sanki ama yine çok azumarım devamı gelmez. ben yinede kan tahlili yaptırcam.benim ne erkne nede geç gelir bat. daha 3 gün varken böyle olması enterasan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?