Malaesef beta hcg 1.20 çıktı((((( pempe akıntım kalmadı .norma süreçte adetime henüz 3 gün var. Bakalım ne olacak . moralim yerlerde ((
Sağol canım walla aynı keyif hepinize olsun bu devirde balkonun varsa bence değerlendirmen lazımmm)) hatta balkonda kahve günü ilan edip bir ara hepimiz bir yaparmışız )))). S38 in TOPİK KEYFİ DENİR BUNA:))
Günaydınnn kızlaaar neredeyse öğlen oldu amaben geçmişi okuyup anca yazabiliyorum Hepinizin cuması hayırlı olsunn :))
Canım inşallah yerleşme kanamasıdır. Değilse de üzme canını herşeyin hayırlısı olsun. Rabbim vakti zamanı geldiğinde mutlaka verecektir emin ol.
Ama sana bişey söyleyeyim genede ümitlendirmek istemem ama benimde adetimden 3 gün önce lekelenmem oldu. Dedim kesin adet oldum hamile değilim. Sonraki 2 gün kahverengi akıntım oldu. Normal adetlerimde öyledir benim ilk 3 gün süründürür sonra adamakıllı gelir. Ama adet olacağım günü akıntı makıntı kesildi 1 gün sonrada test yaptım pozitifti inşallah darısı sana olsun. Darısı isteyen herkese olsun en güzel şekillerde
Canım inşallah 6.hissin ilk ve tek kez yanılmıştır.. Hakkımızda hayırlısı âmin.ben test yaptım negatif ama birşeyler ters ve ilginç gidiyor hayırlısı bakalım:))
Günaydın tatlımmmmmmmmm
Allahımmm.. ne zormuş genç anne olmakk.... bir sene sonrası bebğimin diş çıkarmalarını hayal ederken eşim diş çıkarıyo şimdi :) son yirmiliği sorunlu geliyoyanağı şişti... ben kendimden de korkar oldum...daha benim yirmiliklerin bir tanesi yarım yamalak çıktı diğer üçü gebeliğimde çıkmaz inşallah...
canım sende 91 doğumlusun demi:))
inşallah çıkmaz ya bende bi tane çıktı da öldüm bittim resmen yaa
evet güzelim 91'liyim...aynen benim de bi tane çıktı ama çok aman aman ağrımadı...çene yapım biraz geniş de o yüzden herhalde...eşimde benden 16 ay büyük ama onun 3ü de çıkmış...ya hani diş çıkarken sivri ucu çıkar damağı yarar ya işte bu sefer öyle olmamış...damak yarılmış yuvarlak bi şekilde yanardağ ağzı gibi ortasında da dümdüz bir beyazlık...nasıl anlatsam sanki diş yan dönmüş de öyle çıkmaya çalışıyo gibi...yanağı şişti onun da diğer dişleri hiç ağrımamış ben gibi ama bu biraz sorunlu...
merhaba arkadaşlar ben dün birde bügün idrar testi yaptım testte 20 dk sonra çıkan sonuçlar geçersizdir diyor. dün yaptıım teste 1 saat sonra bakınca 2. çizgi hafif vardı bugün yaptığımdada aynısı oldu. sizce gebelik varmıdır?????????? kafam karıştı. geçen ay 19 da oldum 33 günde bir oluyorum 22 mayısta adet olmam gerek... yardımcı olurmusnuzz
ayh bebeğim yha misafirim vardı bi kaç gün vakit iyi geçio koşuşturmaca :) ... pazartesi de var misafirim ev temizliyorum yarın da pasta börek filan yapmam lazımsağol bebeğim nerdesin iki gündür sen bakim
ayh bebeğim yha misafirim vardı bi kaç gün vakit iyi geçio koşuşturmaca :) ... pazartesi de var misafirim ev temizliyorum yarın da pasta börek filan yapmam lazım
mrb hoşgeldin
evet canım geçersiz sayılıyor.. ilk 5 dk da belirdi mi peki ikinci çizgi?
bende 91liyim tatlım kaçınca ay peki
off o kötü olur yaallah yardım etsin acil şifa versin tatlım ya diş çook zor.. benimde senin gibi bi dişim çıktı diğerleri daha çıkmadı:))
HOŞBULDUK
canım testte 5-20 dk bekleyiniz diyor bugün yaptığımı sabaha karşı yaptım uykuluydum ama sanki 20dk içinde çok hafif 2.çizgi var gibiydi göz yanılması olabilir ama sonradan 2. çizgi belirmiş.... ben bundan öncede gebelik geçirdim 2düşük ve bir kürtaj gebe olmadığım zamanlarda yaptığım idrar tahlilinde hiç böyle olmamıştı kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?