Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
28 mayıs ikizler tatlım

büyükmüşüm senden bak :) 22 bitti benim :)ya bi de bişey sorucam çoğul gebelikle ilgili bilgisi olan var mı ? benim kan değerlerim battan bir gün önce 313 ve battan 6 gün sonra 6336 çıktı ama iki farklı doktora gitmeme rağmen ikiz diyen olmadı...doktorlar bazen ilk aylarda düşebilir diye ikinciyi söyleyip heyecan yaptırmıyolarmış...öyle bişey olabilri mi ki ?

hehehe 1 aycık var aramızda canım bildiğim kadarıyla her gün değerler iki katına çıkıyor.. olsa söylerlerdi herhalde tatlım :)

Merhba kizlar bnde yeni uyeyim hamile kalmak anne olmak istiorum 1bucuk yillk evlym 4aydr korunmuorum ama snuc hep negtf pff:--(

mrb canım hoş geldin
kaç yaşındasın batın ne zaman?
canım biraz sabırlı ol inşallah en kısa zamanda sende hamiş kalırsın

hehehe 1 aycık var aramızda canım bildiğim kadarıyla her gün değerler iki katına çıkıyor.. olsa söylerlerdi herhalde tatlım :)

ayy bilmiyorum ama en başından beri içime öyle doğuyodu...hamile olduğumu öğrenmeden önce bile ikiz taşıyormuş gibi hallerdeyim...değerler de yüksek olunca ne bileyim acaba diyo insan bakalım keseye göre 6. hafta bitti daha.. kimisi 8. haftada öğreniyomuş ikinciyi... bir ay sonra bakıcaz artık

hadi bakalım hayırlısı olur inşallah canım benim:))

Hosbulduk henuzz yeniym kesfediorm siteyi pek blgm yok site hknda. 19yasndym erken bi evlilik yaptm ama allaha sukur cok mtlym severk evlndm esimde bnde bebek istioruz cok esmn aileside cok istio ama snuc hep ngatf cikio buda bizi cok uzuo:'(

Hosbulduk henuzz yeniym kesfediorm siteyi pek blgm yok site hknda. 19yasndym erken bi evlilik yaptm ama allaha sukur cok mtlym severk evlndm esimde bnde bebek istioruz cok esmn aileside cok istio ama snuc hep ngatf cikio buda bizi cok uzuo:'(

canım yakında alışırsın merak etme arkadaşlarım çook tatlı ve çook destek oluyoruz birbirimize:)) allah mutluluğunuzu bozmasın tatlım
canım herşeyin bi zamanı var acele edip strese girme.. stres hormonlarını etkiler rahat ol ve dua et..
rabbim en kısa zamanda da sağlıklı bi bebiş verir inşallah:))

Ya aslinda haklisiniz . Cok stres yapiorum. Hergce ruyamda gruorum hamileym fln bzen acaba hamilemymdir diye geceleeri uyuyamiorum heyecandan:-(

Ya aslinda haklisiniz . Cok stres yapiorum. Hergce ruyamda gruorum hamileym fln bzen acaba hamilemymdir diye geceleeri uyuyamiorum heyecandan:-(

canım kafana fazla takmamaya çalış.. zor ama en azından denemeye çalış olur mu

Denemeye dger. Siz kac yasindsnz bebis szndemi yok.:-(

21 yaşındayım canım 22 olacağım:))
hayır canım henüz yok..
topiğimizin ilk sayfasında bi listemiz var istersen seni de ekleyebilirim

21 yaşındayım canım 22 olacağım:))
hayır canım henüz yok..
topiğimizin ilk sayfasında bi listemiz var istersen seni de ekleyebilirim

yaş takıntısı mı yaptın kız ne 21'i 22 bile dolmuş bu ay sonu taşcak 23'ten gün almaya başlıcan

sen eski hesap yapıyosun bebeğim doğum günüm gelmediği için hala 21im:)))))

2013-1991=22 benim bildiğim matematik hesabı bu ayy eşimi de yaşlı çıkarıyorum böyle
o da aslında 89 doğumlu ama aralık22 evde doğmuş diye kimliğini 1 ocak diye almışlar malum yaşıtlarından küçük olucak askerlik sorun olur falan diye :) 90lıyım dediğinde hayır diyorum 89lu 24 yaşında yaşlı diyorum...ama ispatla dediğinde kalakalıyorum hahaha ama çok eğleniyoruz yaş konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…