saol canım benim sen nasılsın bakalımkolay gelsin bebeğim
inşallah sağlıklı bi hamilelik yaşarsın canım istersen bi test daha yap öyle kan testi yaptırırsın.. yada gününün geçmesini bekle:)[/QU
inşş canım hafta içi testi tekrarlarım artık
saol canım benim sen nasılsın bakalım:)
28 mayıs ikizler tatlım
büyükmüşüm senden bak :) 22 bitti benim :)ya bi de bişey sorucam çoğul gebelikle ilgili bilgisi olan var mı ? benim kan değerlerim battan bir gün önce 313 ve battan 6 gün sonra 6336 çıktı ama iki farklı doktora gitmeme rağmen ikiz diyen olmadı...doktorlar bazen ilk aylarda düşebilir diye ikinciyi söyleyip heyecan yaptırmıyolarmış...öyle bişey olabilri mi ki ?
Merhaba,
Bende hamile kalmak istiyorum ama korkumdan kalamıyorum. Çok moralim bozuk.
Merhba kizlar bnde yeni uyeyim hamile kalmak anne olmak istiorum 1bucuk yillk evlym 4aydr korunmuorum ama snuc hep negtf pff:--(
hehehe 1 aycık var aramızdacanım bildiğim kadarıyla her gün değerler iki katına çıkıyor.. olsa söylerlerdi herhalde tatlım :)
ayy bilmiyorum ama en başından beri içime öyle doğuyodu...hamile olduğumu öğrenmeden önce bile ikiz taşıyormuş gibi hallerdeyim...değerler de yüksek olunca ne bileyim acaba diyo insan bakalım keseye göre 6. hafta bitti daha.. kimisi 8. haftada öğreniyomuş ikinciyi... bir ay sonra bakıcaz artık
Hosbuldukhenuzz yeniym kesfediorm siteyi pek blgm yok site hknda. 19yasndym erken bi evlilik yaptm ama allaha sukur cok mtlym severk evlndm esimde bnde bebek istioruz cok esmn aileside cok istio ama snuc hep ngatf cikio buda bizi cok uzuo:'(
Ya aslinda haklisiniz . Cok stres yapiorum. Hergce ruyamda gruorum hamileym fln bzen acaba hamilemymdir diye geceleeri uyuyamiorum heyecandan:-(
Denemeye dger. Siz kac yasindsnz bebis szndemi yok.:-(
biz de çok büyük değiliz ama ben 38s'den büyüğüm demi kızzzz22yiz
21 yaşındayım canım 22 olacağım:))
hayır canım henüz yok..
topiğimizin ilk sayfasında bi listemiz var istersen seni de ekleyebilirim
yaş takıntısı mı yaptın kız ne 21'i22 bile dolmuş bu ay sonu taşcak 23'ten gün almaya başlıcan
sen eski hesap yapıyosun bebeğim doğum günüm gelmediği için hala 21im:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?