Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ewet şayet olmazsam giderim tatlım zaten bu ay bende ki sabır soğukkanlılık kimsede yok herhalde

ayyy eet ya hayranım valla sana arkadaşlar bu arada arkadaşım soğan kürünü 1 kez kullandı şuan 4 buçuk hafta olduğunu haber verdi bilginize üstelik 1 yıdır çalışmalar devam dı:)))))

ayyy eet ya hayranım valla sana arkadaşlar bu arada arkadaşım soğan kürünü 1 kez kullandı şuan 4 buçuk hafta olduğunu haber verdi bilginize üstelik 1 yıdır çalışmalar devam dı:)))))

ay neguzel valla bende denıcem mutlaka buay olursam regl ....cok umutlandım vallaaaaaaa

ay neguzel valla bende denıcem mutlaka buay olursam regl ....cok umutlandım vallaaaaaaa

bnede öle gercekten zaten o sölemişti bana başla die sonra birazda araştırdım karra verdim başladım olcak inş tadıda öle kötü degl zaten bir dikişte içebilirseniz anlamıosnz zatenDDD

bnede öle gercekten zaten o sölemişti bana başla die sonra birazda araştırdım karra verdim başladım olcak inş tadıda öle kötü degl zaten bir dikişte içebilirseniz anlamıosnz zatenDDD

peki akıntın filan oldu mu? kullandıktan 2 gün sonra akıntı olur yazıyordu da. sende bi değişiklik oldu mu

Arkadaşlar aranızda yeniyim inşallah bende sevinçli haberi alanlardan olurum

hg beyaz incim inş en kısa zamanda hamiş kalırsın

bende gece kuşuydum ama artık uykum cok gelıyor erkenden yatıyorum gece filmelerine bayılırdım bidegündüz uykularına

aynen dizi film ne olursa bende erken uyumayı erken kalkmayı isterim ama geceyi seviyorum artık bebişim gelirse düzene girerim bende:)

ben hala gece kuşuyum ....sabahta kalkmak bilmiyorum ( eşimi kahvaltısız yolluyorum ...çok üzücü ama uyuyamıyorum ve kalkamıyorum ((

bende hazırlamam yani oda kalkar kalkmaz etmeyide sevmiyor benimde canıma comcom

senzalize o konuya bende denk geldim gece okudum biri doktoruna danısmıs kesinliği olmadıgını ve olusan gebelikleride bozabilcegını soylemıs Allah korusunn

günaydınnnn öğlen oldu ama olsun:)

günaydınnnn öğlen oldu ama olsun:)[/QUOTE]

günaydın uykucu

heheheh daha erken uyandımda kahvaltı mayışma derken ögleni yaptık işte anca ayılıyorum walla

peki akıntın filan oldu mu? kullandıktan 2 gün sonra akıntı olur yazıyordu da. sende bi değişiklik oldu mu

ben şimdi zaten yumurtlama dönmmdeym oluodu ama ondan mı soğandan mı anlayamadım:) çok rahatsız edici değil ama:)))

Kızlar nasılsınız bakalım? işteyimde anca müsait oldum aranıza katılabildim iş arası da olsa ara ara okudum yine de yazılarınızı :) yeni bir gün ve güneşli bir gün umarım hepimiz için umut dolu bir gün olur

hg bende çaıştığım için bazı konuara sonradan yetişiorm kaçırıyorum hep nasılsın?

inş canımmmm hg sende..

inş aslı yoktur ya.ılk ve sondu denemem zaten..bıda asla :///

sadece başlığı görerek "hadi birlikte bekleyelim" diyesim geldi..
merhabalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…