ewet şayet olmazsam giderim tatlım zaten bu ay bende ki sabır soğukkanlılık kimsede yok herhalde
ewet şayet olmazsam giderim tatlım zaten bu ay bende ki sabır soğukkanlılık kimsede yok herhalde
ayyy eet ya hayranım valla sana arkadaşlar bu arada arkadaşım soğan kürünü 1 kez kullandı şuan 4 buçuk hafta olduğunu haber verdi bilginize üstelik 1 yıdır çalışmalar devam dı:)))))
ayyy eet ya hayranım valla sana arkadaşlar bu arada arkadaşım soğan kürünü 1 kez kullandı şuan 4 buçuk hafta olduğunu haber verdi bilginize üstelik 1 yıdır çalışmalar devam dı:)))))
ay neguzel valla bende denıcem mutlaka buay olursam regl ....cok umutlandım vallaaaaaaa
Daha yapmadım canım, gebelik testlerim yolda, öğleden sonraya gelir. Yapınca yazarım sonucu inşaallah.
bnede öle gercekten zaten o sölemişti bana başla die sonra birazda araştırdım karra verdim başladım olcak inştadıda öle kötü degl zaten bir dikişte içebilirseniz anlamıosnz zaten DDD
Arkadaşlar aranızda yeniyim inşallah bende sevinçli haberi alanlardan olurum
bende gece kuşuydum ama artık uykum cok gelıyor erkenden yatıyorum gece filmelerine bayılırdım bidegündüz uykularına
ben hala gece kuşuyum ....sabahta kalkmak bilmiyorum( eşimi kahvaltısız yolluyorum ...çok üzücü ama uyuyamıyorum ve kalkamıyorum ((
vallahı bu işler sabır işi...ne zormuş yaa.ben ılk gece hamıle kalanlara bravo dıyorum valla..ha bıde dun burda bişey okudum elle kontrol dıye..sertlık varsa hamıle deılmişsın falan dıolardı..malesef denedım sertlık vardı ama bılmıorum...
peki akıntın filan oldu mu? kullandıktan 2 gün sonra akıntı olur yazıyordu da. sende bi değişiklik oldu mu
Kızlar nasılsınız bakalım? işteyimde anca müsait oldum aranıza katılabildimiş arası da olsa ara ara okudum yine de yazılarınızı :) yeni bir gün ve güneşli bir gün umarım hepimiz için umut dolu bir gün olur
Kızlar nasılsınız bakalım? işteyimde anca müsait oldum aranıza katılabildimiş arası da olsa ara ara okudum yine de yazılarınızı :) yeni bir gün ve güneşli bir gün umarım hepimiz için umut dolu bir gün olur
inş aslı yoktur ya.ılk ve sondu denemem zaten..bıda asla :///hg beyaz incim inş en kısa zamanda hamiş kalırsın
aynen dizi film ne olursa bende erken uyumayı erken kalkmayı isterim ama geceyi seviyorum artık bebişim gelirse düzene girerim bende:)
bende hazırlamam yani oda kalkar kalkmaz etmeyide sevmiyor benimde canıma comcom
senzalize o konuya bende denk geldim gece okudum biri doktoruna danısmıs kesinliği olmadıgını ve olusan gebelikleride bozabilcegını soylemıs Allah korusunn
günaydınnnnöğlen oldu ama olsun:)
heheheh daha erken uyandımda kahvaltı mayışma derken ögleni yaptık işte anca ayılıyorum walla
ben şimdi zaten yumurtlama dönmmdeym oluodu ama ondan mı soğandan mı anlayamadım:) çok rahatsız edici değil ama:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?