Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbulduk..
çok az kaldı en geç pazartesi bat.
ovulasyon testi yaptım ilk defa bu ay, ona göre hesaplayınca pazar aslında..
bakalım.. umutluyum. çok da heyecanlıyım..
hayırlısı..

hoşbulduk..
çok az kaldı en geç pazartesi bat.
ovulasyon testi yaptım ilk defa bu ay, ona göre hesaplayınca pazar aslında..
bakalım.. umutluyum. çok da heyecanlıyım..
hayırlısı..

hadi bakalım hayırlısı inş olmazsın:)))))) ne kadarlık evlisin

hadi bakalım hayırlısı inş olmazsın:)))))) ne kadarlık evlisin

2 yıl olacak haziranda..
13 ay korundum tatil sonrası ilacı bıraktım. bıraktığım ay hamile kaldım. malesef kalbi durdu. kürtaj oldum..
sonra mecburen korunma 4. deneme bu ay
ama bir seferinde tam yumurtlama döneminde grip oldum pas geçtik o ayı:)

adet gecikmesi olmadan hiçbir belirti olmuyor onu söyliyim. yani bende olmamıştı.
sadece şişkinlik ve gaz vardı ama o zaten adet öncesi oluyor, belirti diye tanımlayabileceğim bir şey değil.
9 hafta taşıyabildim bebeğimi,ama 8 haftadan sonra kalbi durmuş öyle demişti doktor.
çok çok az mide bulantısı olmuştu 7. haftadan sonra o da sabahları servisteyken.
bir şeyler atıştırınca geçiyordu.
hakikaten 8. hafta kesilmişti bulantı. kalp atışı durunca belirtiler de azalıyor zaten..
o yüzden hiç belirtiye vs kafa yormuyorum.. tek belirti adet gecikmesi ve ardından testte çıkacak çift çizgi..

üzüldüm şimdi canım ya umarım sağlıklı bi hamilelik yaşarsın en kısa zamanda. şimdi adetin gecikti mi peki?

bende yeni katıldım bu sayfaya aynı tarihler arası olmam lazım regl mi hatta bugün şu saate kadar olmam lazımdı ama ne belirti ne bişey sadece çok yorgun uykusuz hissediyorum kendimi bide sol bacagım inanılmaz ağrıyo inş. hamileyimdir 6 aydır deniyoruz derler ya sorandan usandım artık banada hayırlısıyla ver allahım...

mrb canım inşallahhhhh öyledir bende durmadan soranlardan bıktım artık tersliyorum resmen bi daha sormasınlar diye o dereceye geldi yani

üzüldüm şimdi canım ya umarım sağlıklı bi hamilelik yaşarsın en kısa zamanda. şimdi adetin gecikti mi peki?

sağol canım..
Allah'ın takdiri.. ilk zamanlar çok üzüldüm çok ağladım ama hayırlısı böyleymiş..
hayırlı ve sağlıklı bir evlat için dua ederken Allah'ım meleğimin kardeşini nasip et bana diye de ekliyorum :)

adetim gecikmedi pazar-pazartesi bekliyorum.

hoşgeldin azra..
bana da kayınvalidem ve görümcem sürekli soruyor.
hayır sürekli neden soruyolar anlamıyorum
ayda 1 kere adet oluyoruz
haftada bir bebek mi yapılıyor? :))

:)))))))))) bence hiççççççç bekleme gelmesinnnnnnn

evetttt gelmesinnnnnn :)
bi de bu pazartesi- salı şehir dışına çıkıcam iş için:) onun da gerginliği var üzerimde..
bakalım..

rahat ol canım hiç gelmeyecekmiş gibi düşün.. ne iş yapıyosun?

tamam o zaman burda da kalmasın

Son düzenleme:

inş canım hepıme allah nasıp etsın.hayırlı ve saglıklı bı sekılde

geçmiş olsun allah inşallah 2. bebeğini nasip eder sana gönlüne göre verir

hoşgeldin azra..
bana da kayınvalidem ve görümcem sürekli soruyor.
hayır sürekli neden soruyolar anlamıyorum
ayda 1 kere adet oluyoruz
haftada bir bebek mi yapılıyor? :))

sormayın soranlar bitmiyoki kimi görsem 'eeee daha yok mu bişiler, düşünmüyormusunuz?' diye soruyorlar

geçmiş olsun allah inşallah 2. bebeğini nasip eder sana gönlüne göre verir

sormayın soranlar bitmiyoki kimi görsem 'eeee daha yok mu bişiler, düşünmüyormusunuz?' diye soruyorlar

amin inşallah. hayırlısıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…