sadece başlığı görerek "hadi birlikte bekleyelim" diyesim geldi..
merhabalar..
hoşbulduk..
çok az kaldı en geç pazartesi bat.
ovulasyon testi yaptım ilk defa bu ay, ona göre hesaplayınca pazar aslında..
bakalım.. umutluyum. çok da heyecanlıyım..
hayırlısı..
hadi bakalım hayırlısı inş olmazsın:)))))) ne kadarlık evlisin
2 yıl olacak haziranda..
13 ay korundum tatil sonrası ilacı bıraktım. bıraktığım ay hamile kaldım. malesef kalbi durdu. kürtaj oldum..
sonra mecburen korunma 4. deneme bu ay
ama bir seferinde tam yumurtlama döneminde grip oldum pas geçtik o ayı:)
adet gecikmesi olmadan hiçbir belirti olmuyor onu söyliyim. yani bende olmamıştı.
sadece şişkinlik ve gaz vardı ama o zaten adet öncesi oluyor, belirti diye tanımlayabileceğim bir şey değil.
9 hafta taşıyabildim bebeğimi,ama 8 haftadan sonra kalbi durmuş öyle demişti doktor.
çok çok az mide bulantısı olmuştu 7. haftadan sonra o da sabahları servisteyken.
bir şeyler atıştırınca geçiyordu.
hakikaten 8. hafta kesilmişti bulantı. kalp atışı durunca belirtiler de azalıyor zaten..
o yüzden hiç belirtiye vs kafa yormuyorum.. tek belirti adet gecikmesi ve ardından testte çıkacak çift çizgi..
Merhaba kızlar bende sizin gibi en kısa zamanda hamile kalmak istiyorum...1 haftaya kadar regl olmazsam inşallah hamileyim dicem ama nasip...Ben adet dönemimde hiç bir belirti yaşamam öyle ağrım falanda olmaz.o yüzden şu anda da hiç bir belirti yok ama inşallah hamileyimdir.18-22 mart arası umarım regl olmam
bende yeni katıldım bu sayfaya aynı tarihler arası olmam lazım regl mi hatta bugün şu saate kadar olmam lazımdı ama ne belirti ne bişey sadece çok yorgun uykusuz hissediyorum kendimi bide sol bacagım inanılmaz ağrıyo inş. hamileyimdir 6 aydır deniyoruz derler ya sorandan usandım artık banada hayırlısıyla ver allahım...
üzüldüm şimdi canım ya umarım sağlıklı bi hamilelik yaşarsın en kısa zamanda. şimdi adetin gecikti mi peki?
sağol canım..
Allah'ın takdiri.. ilk zamanlar çok üzüldüm çok ağladım ama hayırlısı böyleymiş..
hayırlı ve sağlıklı bir evlat için dua ederken Allah'ım meleğimin kardeşini nasip et bana diye de ekliyorum :)
adetim gecikmedi pazar-pazartesi bekliyorum.
:)))))))))) bence hiççççççç bekleme gelmesinnnnnnn
evetttt gelmesinnnnnn :)
bi de bu pazartesi- salı şehir dışına çıkıcam iş için:) onun da gerginliği var üzerimde..
bakalım..
rahat ol canım hiç gelmeyecekmiş gibi düşün.. ne iş yapıyosun?
bende yeni katıldım bu sayfaya aynı tarihler arası olmam lazım regl mi hatta bugün şu saate kadar olmam lazımdı ama ne belirti ne bişey sadece çok yorgun uykusuz hissediyorum kendimi bide sol bacagım inanılmaz ağrıyo inş. Hamileyimdir 6 aydır deniyoruz derler ya sorandan usandım artık banada hayırlısıyla ver allahım...
evet yorucu yıpratıcı ama seviyorum ben de..
2 yıl olacak haziranda..
13 ay korundum tatil sonrası ilacı bıraktım. bıraktığım ay hamile kaldım. malesef kalbi durdu. kürtaj oldum..
sonra mecburen korunma 4. deneme bu ay
ama bir seferinde tam yumurtlama döneminde grip oldum pas geçtik o ayı:)
adet gecikmesi olmadan hiçbir belirti olmuyor onu söyliyim. yani bende olmamıştı.
sadece şişkinlik ve gaz vardı ama o zaten adet öncesi oluyor, belirti diye tanımlayabileceğim bir şey değil.
9 hafta taşıyabildim bebeğimi,ama 8 haftadan sonra kalbi durmuş öyle demişti doktor.
çok çok az mide bulantısı olmuştu 7. haftadan sonra o da sabahları servisteyken.
bir şeyler atıştırınca geçiyordu.
hakikaten 8. hafta kesilmişti bulantı. kalp atışı durunca belirtiler de azalıyor zaten..
o yüzden hiç belirtiye vs kafa yormuyorum.. tek belirti adet gecikmesi ve ardından testte çıkacak çift çizgi..
hoşgeldin azra..
bana da kayınvalidem ve görümcem sürekli soruyor.
hayır sürekli neden soruyolar anlamıyorum
ayda 1 kere adet oluyoruz
haftada bir bebek mi yapılıyor? :))
geçmiş olsun allah inşallah 2. bebeğini nasip eder sana gönlüne göre verir
sormayın soranlar bitmiyoki kimi görsem 'eeee daha yok mu bişiler, düşünmüyormusunuz?' diye soruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?