senin annenler nerdeler? belki bir gün karşılasırız kırkkalede :) hem amasya da hairka bir yermiş görmek istediğim yerlerden 1 tanesitabi canım biliyorum kırıkkaleyi geçen yaz evlendim amasyadayım şuanda annemler hala kırıkkaledeler
dedğin yeri biliyorum canım ama kırıkkaleden uzak bi yer ben hep merkeze gittim ... güzeldir her yeri ama gelişmemiş küçük ya :)
kıs hüseyin dedin de aklıma sey geldi; küçükken ben dayıma bisiiin dayı dermişim benm dayımın adı da hüseyinsizinkilerin kullandıklarını bizimkilere çevircek olursak
eber gel : götüüüveee gel
gımıcık : gıdım,gılliicik
yalım zaten değişmez yalım
nolcak benim babama da üsen diyo millet... sadece 4 harf :) halbuki hüseyin babamın adı
senin eşin de tam adını bulmuş ayrıca.ırmazan,ircep,yonis(yunus) zor isimlerdir :)
ıscak,badılcan,domata sebze olarak takip eder bu listeyi
Ben onu biliyorum ben kendine isyan işitme diyorum kıss:)) bebeğim ben bundan 18 20 yıl öncesini hatırlıyorum giriş tabelasının orada görünen 5tane 4-5katlı bina vardı o kadarhehehh
kıs hüseyin dedin de aklıma sey geldi; küçükken ben dayıma bisiiin dayı dermişim benm dayımın adı da hüseyin
hea kıs hiç sorma daha diyolar da ben anlamıyorum çogunu bunlar anlamıs oldugum kısımlar sen geliştirmişsn ama harikasın bebeğimm :13: oranın daha yaslı kadınları da çok sağlam kayınvalidengilin bi komsusu var kadına baksan 70-80 dersin ben sordum en son 90 ı saydım yasımı bilmiyorum dedi ben eridim kaldım orda.. ben bu yasta kaç amelyat oldum kadının dişleri bembeyaz duruodu maşşallah
maşşallah allah sağlık sıhhat versin .... bende zeytin yağı kullanmam ya sevmiyorum alışkın olmadığımdan heralde hem dokunuyo hem kokusunu sevmiorum ne garip bi kızım ben ya :26:hep zeytin yağından oluyo bunlar...biz her yemekte tatlıda kurabiyede kekte poğaçada börekte aklına ne gelirse herşeyde yağ diye SADECE zeytin yağı kullanırız...benim de annanemin annesi hala yaşıyo :) o saymayı bırakalı çok oldu biz sayıyoduk 95ten sonra biz de kaçırdık ucunu hala daha yaşıyo maşallah...annanemi zaten annem zannediyolargarip gelmiyor yani bana çok yaşamak
slm kızlar nasılsınız ne var ne yok 38s gelen gıden varmı
neyse artık dıger aya kısmet olur ınsallah tum ısteyenlere sen nasılsın bakalım canımgörmüş canım kırmızıyı
senin annenler nerdeler? belki bir gün karşılasırız kırkkalede :) hem amasya da hairka bir yermiş görmek istediğim yerlerden 1 tanesi
maşşallah allah sağlık sıhhat versin .... bende zeytin yağı kullanmam ya sevmiyorum alışkın olmadığımdan heralde hem dokunuyo hem kokusunu sevmiorum ne garip bi kızım ben ya :26:
alışkın olmadığından tabii ki bu saatten sonra da alışır mısın bilemem ama gerçekten yararlı olmadığ bişey yok resmen.kokusuna bitiyorum ve aynı senin gibi alışmadığımdan başka yağ kullanamıyorum..herşeye zeytinyağı..hem bize bedava...annanemin zeytin tarlaları vardı sınırsız zeytin yağımız olurdu.şimdi kayın validemlerde daha çok bursaya gelirken koca bir bidon doldurmuş bize şişe de değil artık :)
neyse artık dıger aya kısmet olur ınsallah tum ısteyenlere sen nasılsın bakalım canım
bende bi gariplik var tepine tepine oynucam nerdeyse içim kıpır kıpır...bebeğim var diye kendimi zor tutuyorum...sen ne alemdesin ?
güzel cildinin sırrı zeytinyağı o zaman
hadi yha :) ne güzel canım benim.. inş. bir gün geldiğimde inş. tanısırız yakındanannemler makronun orda oturuyorlaramasya kırıkkale kadar belki daha küçüktür ama tarihi bi şehir sonuçta görselliği var bi kere gel tabi misafirim ol beklerim her zaman kızz
kızlar profilime girip resmime bakabilirsiniz.. birazdan silerim
hadi yha :) ne güzel canım benim.. inş. bir gün geldiğimde inş. tanısırız yakındanbende beklerim karaman a burada kırkkale gibi ama burasıda güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?