ayy sen böyle deyince çok mutlu oldum kız :) ben o %2den miyim şimdi :)
ayrıca bacak dikmeyi iki kere yaptım..adetimin 17.ve 18. günlerinde pislik olursa olsun dedim yattığım yerden küloda ped taktım giydim sabaha kadar onla yattım uyudum sabah duş aldım..o da etkili olabilir çünkü geç döllenme falan diyolar ya bana o tarihte döllenmiş olabilir. ki adetim bittikten sonra hergün çalıştık biz...en fazla 3-4 gün mola vermişizdir
Hehehehhh alemsin güldüm walla:)) bi denemediniz o kalmıştı bende mi kendimi ahizeye assam:))) walla 4 ayda herşeyi denedim alt üst ovulasyon testleri yumurta takibi ayağı havaya dikmeler gece yatıp sabah temizlenmeler fln ! Maymun oldum yani:)))) yok bu ay hiçbirşey denemek yok bana.rabbim ol demetine olmuyo kardeşim istersen ruhunu duvara as..
benim kocam anlamıyor illa gün aşırı etkili diyor o günleri kaçırıcaz onun yüzünden.internetten okumuş gün aşırı daha etkili olurmuş.daha ilk ay denememiz 4 yıllık evliyiz.4 yıldır yedi beni çocuk diye ben erteledim hep.şimdi karar verdim kalkmış gün aşırı diyor
kızlar akşam üstü görüşürüz biraz mutfağı toplayıp anneme gidicem yeğenim var annem bakıyor ablam çalıştığı için onu görmeden duramıyorum telefonda teyze lütfen gel dedi dayanamadım yine gidip mıncıklayayım biraz akşam üstü gelirim öpüldünüz
acıktım ya ben gene bikaç meyve yıkayıp geliyorum...38s yanaklarım acıdı gülmekten!!!!
buradayım gizli gizli takılıyorum
canım sıkılcak şimdi benim hissediyorum bakçok sessiz kaldık bi konu açın hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?