Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız ekleyemiyorum ben linkleri ya

Son düzenleme:
biz özel dans eğitimi aldık abrassame ispanyolcaydı :123:

bizim düğün aceleye geldi ön hazırlık olarak sadece davetiye bastırabildik Beyaz (Ebru Gündeş) - YouTube

teşekkür ederim böyle baktığın için
teşekkürler aklımda kaldığın için
karanlıktan korkmuyorum eskisi gibi
senin yanın en aydınlık beyaz benim için:123::103:

hoşgeldin canıımmmm

bişey sorcam bebek sağda mı ? yani usg'ye bakınca solda ve şekli tam yuvarlak değil de yamuk yılık mı ?

Kese yuvarlak değil, ama benim bebek şu an normal bebek görünümünde. Yerinde durmuyor, takla bile atıyor:)

bizimki epey hazırlıklıydı 1 ay kursa gittik seminere gittik

bizimki epey hazırlıklıydı 1 ay kursa gittik seminere gittik

aaahh nerde ağustosta birden nişan oldu hazirana düğün yaparız diyorlardı...aylardan ocak oldu e hadi şubatta yapalım düğünü dediler okullar tatil herkes gelir falan diye...bize sadece ayın kaçı olduğunu seçmek kaldı...

:) bazen p...fle bazen de geri çekme yönetımyle korunuyorum canım :) valla dıorum ya şans iştee... ama bişeyy sorcam ya hep p...fle ugrasmak ıstemıyoruz :) gül maskeyle koklanmaz dimi ama bide daha yeniyiz :) geçen bi yöntem duydum koluna bişi takıomuş doktor o takılı oldukça hamıle kalnmıomus :) ay ne gülmüştüm duydugumda. kolundakını görenler korundugunu anlayacak ama bence yıne de değer. daha başşka koruma yöntemı arıyorummmmm sürekli. ilaçlar da sakıncalı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…