- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
aaahh nerde ağustosta birden nişan oldu hazirana düğün yaparız diyorlardı...aylardan ocak oldu e hadi şubatta yapalım düğünü dediler okullar tatil herkes gelir falan diye...bize sadece ayın kaçı olduğunu seçmek kaldı...
:) bazen p...fle bazen de geri çekme yönetımyle korunuyorum canım :) valla dıorum ya şans iştee... ama bişeyy sorcam ya hep p...fle ugrasmak ıstemıyoruz :) gül maskeyle koklanmaz dimi ama bide daha yeniyiz :) geçen bi yöntem duydum koluna bişi takıomuş doktor o takılı oldukça hamıle kalnmıomus :) ay ne gülmüştüm duydugumda. kolundakını görenler korundugunu anlayacakama bence yıne de değer. daha başşka koruma yöntemı arıyorummmmm sürekli. ilaçlar da sakıncalı :/
:) bazen p...fle bazen de geri çekme yönetımyle korunuyorum canım :) valla dıorum ya şans iştee... ama bişeyy sorcam ya hep p...fle ugrasmak ıstemıyoruz :) gül maskeyle koklanmaz dimi ama bide daha yeniyiz :) geçen bi yöntem duydum koluna bişi takıomuş doktor o takılı oldukça hamıle kalnmıomus :) ay ne gülmüştüm duydugumda. kolundakını görenler korundugunu anlayacakama bence yıne de değer. daha başşka koruma yöntemı arıyorummmmm sürekli. ilaçlar da sakıncalı :/
hoş geldin canım benim
canm benim kola bişey takılmıyo deri altına kapsül yerleştiriyolar ama onun belli bi sürede tekrar değiştirilmesi gerekiyo..
merhaba bayanlar
nasılsınız benimde günüm geçti allahım inşallah bu sefer nasip etsin bebeğimi
Hoşş buldummm.. Sağ kasık ağrısı devam akşama çalışma varDün akşam fındık kuruüzüm tatlı ne varsa yedirdim kocişe
merhaba bayanlar
merhaba bayanlar
bu sefer güzel haberler verirsin artık
ohh süper valla ne kdar geçti? test yapsana evde..yada özel bi yere git kan aldır hemen sonuç versinler sana ben olsam haytta dayanamam
kim demiş ilaçlar sakıncalı diye...bana herkes hap önerdi.yazz diye bi hap var çok ii diyorlar annemin önerisi de yasmin çok iyi adetini de düzenliyomuş..yasmin hormon dengesini bozuyo kişisine göre kilo falan alabiliyomuşsun ama yazz daha sağlıklı diyorlar...ben yasmin kullandım ikinci ay yazz kullandım sonra koyverdimbebek tutcak yer arıyomuş hemen oldu ama önceki 1.5 ay hiç sıkıntım olmadı
kim demiş ilaçlar sakıncalı diye...bana herkes hap önerdi.yazz diye bi hap var çok ii diyorlar annemin önerisi de yasmin çok iyi adetini de düzenliyomuş..yasmin hormon dengesini bozuyo kişisine göre kilo falan alabiliyomuşsun ama yazz daha sağlıklı diyorlar...ben yasmin kullandım ikinci ay yazz kullandım sonra koyverdimbebek tutcak yer arıyomuş hemen oldu ama önceki 1.5 ay hiç sıkıntım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?