Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oo sizin epey acele olmuş bizim nişanla düğün arasında tam 1 yıl var rahat oldu onun için

uzmanlar 6 ayda 1 korunma yönteminizi değiştirin falan diyor. ama ne kadar doğru bilinmez bizde prz. ile korunuyorduk.
geri çekilmeye hiç güvenemem ne olur ne olmaz bana kalırsa en güzeli yine przv. sonuçta rahat ama sıkıyor ise arada değiştirin
kola takılan şeyi de duymuştum güvenilir gelmiyor bana

canm benim kola bişey takılmıyo deri altına kapsül yerleştiriyolar ama onun belli bi sürede tekrar değiştirilmesi gerekiyo..

merhaba bayanlar

nasılsınız benimde günüm geçti allahım inşallah bu sefer nasip etsin bebeğimi

kim demiş ilaçlar sakıncalı diye...bana herkes hap önerdi.yazz diye bi hap var çok ii diyorlar annemin önerisi de yasmin çok iyi adetini de düzenliyomuş..yasmin hormon dengesini bozuyo kişisine göre kilo falan alabiliyomuşsun ama yazz daha sağlıklı diyorlar...ben yasmin kullandım ikinci ay yazz kullandım sonra koyverdim bebek tutcak yer arıyomuş hemen oldu ama önceki 1.5 ay hiç sıkıntım olmadı

ohh süper valla ne kdar geçti? test yapsana evde..yada özel bi yere git kan aldır hemen sonuç versinler sana ben olsam haytta dayanamam

canım testi aldım evde hazır yapmaya korkuyorum yarını beklicem 4-5 gündür adet sancısı çekiyorum ama hala bişey yok anlamıyorum :44:

ne bliyim son zamanlarda haberlerdede kanser yapıo dıe duyumlar vardı ya hep kadın doğum hapları için. bide ben aldım bı kere yemın edeırm 6 ay snra kilodan kendımı tanıyamadım hemen bıraktım ilacı ve kilocuklarımı verdım. yasmını blıorum. ama bana kılo yapmayan ılaç lazım ozaman :) :) bıde bak onlar dakıkası dakıkasına alınan ilaçlar. ben hp saatını kaçırıodum o yuzden bı ara daha çok düzenszlk yaptı. o yuzden korkmaya başladım artık. ayrıca ben adet düzenszlıgınde kullanmıstım dogum kontrolunde nasıl kullanılıo? ilşki öncesınde mı sadece?

Bende doktora gitmiştim evlenmeden önce yasmin verdi bitkisel hiçbir sakıncası yok dedi. Evlenmeden 1 ay önce falan başladım kullanmaya evlendikten sonra 2-3 ay kullandım sonra hep dediler hap kullananın sonra çocuğu olmuyor diye bende korktum bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…