- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
serum gibi mi ? nasl yani bi zorluğu varmı? ve mesela çocuk yapmak istediğim zaman çıkartablıyo muyumm onu istediğim zamanda?
valla yanlş hatrlamıyosam eğer deri altna ince uzun bişey yerleştiriliyo.galiba 5yıl korunma oluyodu.ben çocuk gelişimi ve eğitimi bölümünden mezunum lisede aile planlaması dersimiz vardı ama benmde lise biteli6sene oldu..bence bi doktorla görüş.sen bilirsin ama ben ne hap nede bu tür korunma yöntemlerini tercih etmem şahsen..ALLAH nasip ediyoken olsun düşüncesindeyim ben.biz takvim ve geri çekme yöntemini kullanıyoruz hep bi sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar..
canım testi aldım evde hazır yapmaya korkuyorum yarını beklicem 4-5 gündür adet sancısı çekiyorum ama hala bişey yok anlamıyorum :44:
bana da doktor yasmin verdi evlenmeden önce başladım sen gibi ama hap değiştirip durursan hormon dengen birine alışmışken diğerine geçersen o sorunu yaşarsın dedi annemin arkadaşı hemşire bayaa bilgi aldım benBende doktora gitmiştim evlenmeden önce yasmin verdi bitkisel hiçbir sakıncası yok dedi. Evlenmeden 1 ay önce falan başladım kullanmaya evlendikten sonra 2-3 ay kullandım sonra hep dediler hap kullananın sonra çocuğu olmuyor diye bende korktum bıraktım
ne bliyim son zamanlarda haberlerdede kanser yapıo dıe duyumlar vardı ya hep kadın doğum hapları için. bide ben aldım bı kere yemın edeırm 6 ay snra kilodan kendımı tanıyamadımhemen bıraktım ilacı ve kilocuklarımı verdım. yasmını blıorum. ama bana kılo yapmayan ılaç lazım ozaman :) :) bıde bak onlar dakıkası dakıkasına alınan ilaçlar. ben hp saatını kaçırıodum o yuzden bı ara daha çok düzenszlk yaptı. o yuzden korkmaya başladım artık. ayrıca ben adet düzenszlıgınde kullanmıstım dogum kontrolunde nasıl kullanılıo? ilşki öncesınde mı sadece?
aynen bizim gibi iştee :) bız de o yontemleri kullanıorz. ama daha bizim için ciddi anlamda erken o yuzden korkuyorum
ya neden korkuyosun ki?bende adet olcam gibi sancı çektim çektim1 hafta boyunca ondan sonra bi baktım1 hafta gecikmiş adetim artık dayanamdım gittim test aldım tabi o gece geçmedi sabah ilk işim o testi yapmak oldu 2.çizgi çok silikti hemen ümitlenmek istemedim 2gün daha bekledim var yok testi yaptırdım yarım saat sonra sonuç pozitif denmişti :) elim ayağım titremişti heyecandan..ben bi düğünümde o kdar heyecanlanmıştım bide bebeğimi öğrendiğim zaman..ALLAH'ım tekrar nasip eder inşallah o heyecanı yaşamyı..
İnşallah canım tekrar yaşarsın aynı heyecanı ve hatta bu sefer daha büyüğünü kucağına aldığın zaman yaşarsın inşallah..
ya neden korkuyosun ki?bende adet olcam gibi sancı çektim çektim1 hafta boyunca ondan sonra bi baktım1 hafta gecikmiş adetim artık dayanamdım gittim test aldım tabi o gece geçmedi sabah ilk işim o testi yapmak oldu 2.çizgi çok silikti hemen ümitlenmek istemedim 2gün daha bekledim var yok testi yaptırdım yarım saat sonra sonuç pozitif denmişti :) elim ayağım titremişti heyecandan..ben bi düğünümde o kdar heyecanlanmıştım bide bebeğimi öğrendiğim zaman..ALLAH'ım tekrar nasip eder inşallah o heyecanı yaşamyı..[/QUOT
allah sana bağışlasın yavrunu sağlıkla doğumunu nasip etsinn inşallah ..ben o şeyi çok yaşadım şimdi bi ümidim var eğer testi yaparsam tüm ümitlerim gider o yüzden korkum ..birde üç ayların başından itibaeren 7 gün oruç tutmuştum çocuk için allahım kabul eder inşallah yokyok ben kesin kararlıyı yarın yapcam testi :18:
ya neden korkuyosun ki?bende adet olcam gibi sancı çektim çektim1 hafta boyunca ondan sonra bi baktım1 hafta gecikmiş adetim artık dayanamdım gittim test aldım tabi o gece geçmedi sabah ilk işim o testi yapmak oldu 2.çizgi çok silikti hemen ümitlenmek istemedim 2gün daha bekledim var yok testi yaptırdım yarım saat sonra sonuç pozitif denmişti :) elim ayağım titremişti heyecandan..ben bi düğünümde o kdar heyecanlanmıştım bide bebeğimi öğrendiğim zaman..ALLAH'ım tekrar nasip eder inşallah o heyecanı yaşamyı..
ya neden korkuyosun ki?bende adet olcam gibi sancı çektim çektim1 hafta boyunca ondan sonra bi baktım1 hafta gecikmiş adetim artık dayanamdım gittim test aldım tabi o gece geçmedi sabah ilk işim o testi yapmak oldu 2.çizgi çok silikti hemen ümitlenmek istemedim 2gün daha bekledim var yok testi yaptırdım yarım saat sonra sonuç pozitif denmişti :) elim ayağım titremişti heyecandan..ben bi düğünümde o kdar heyecanlanmıştım bide bebeğimi öğrendiğim zaman..ALLAH'ım tekrar nasip eder inşallah o heyecanı yaşamyı..[/QUOT
allah sana bağışlasın yavrunu sağlıkla doğumunu nasip etsinn inşallah ..ben o şeyi çok yaşadım şimdi bi ümidim var eğer testi yaparsam tüm ümitlerim gider o yüzden korkum ..birde üç ayların başından itibaeren 7 gün oruç tutmuştum çocuk için allahım kabul eder inşallah yokyok ben kesin kararlıyı yarın yapcam testi :18:
malesef bebeiğim kaybettim ben
ben çıkmak zorundayım hepinize güzel sohbetler görüşürüz tekrardan
ah canım inşallah... ben de bat günümden bir gün sonra öğrendim ama bir hafta adet sancısı çektim...acaba test yanlış mı adetim gelicekmi diye korka korka gidiyosun tuvalete
ne kadardır evlsin tatlım?önünüzde bi engel var mı bebek olmaması için?
malesef bebeiğim kaybettim ben
ayy çok özür dilerim çok üzüldüm ama hamile kalman çok yüksek senin çünkü bir sefer kalan çok şansı olurmuş doktorum demişti allah yardımcın olsun zor tabii
ay 10 dk bir tualete gidiyorum nasıl korkuyorum bi bilsen allahım nolur allahım nolur diye diye giriyorum wc ye
bana da doktor yasmin verdi evlenmeden önce başladım sen gibi ama hap değiştirip durursan hormon dengen birine alışmışken diğerine geçersen o sorunu yaşarsın dedi annemin arkadaşı hemşire bayaa bilgi aldım ben
canım benim arkadaşım yazz'ı duyduktan sonra ona başladı kızkenki halinden daha zayıf şimdi lisede daha kiloluydu şimdi benden zayıf...asla kilo verebilcek bunun için çabalıcak bi insan da değildi
aynen....25-30 nisan arasında yaşadım bunları canım....bi de akıntım yoğunlaştı..ağğğhhkkk geldi hissettim diye koşuyorum tuvalete yok..kırmızı yok beyazzz var...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?