evettt bende onu soracaktım en taze anne sensin şimdi soruyorum :)) benim adetime 1 gün kala yoğun beyazla jel karışımı bi şey geldi peşinden kesildi akıntı geliyo gene ama çok az bigün hiç yok mesela ? acaba
evet ama başka bi gün de sırf akıntıyı adet sanmak suretiyle en az 10-15 kere tuvalete gircen çıkcan
olsun yeterki benimle olduğunu bileyim çok istiyorum çünkü .bu sağlığa kavuşabilmek için çok çektim ameliyatlar tüp bebek kürtaj ( polipten dolayı ) iğneler neler neler insana normal yolla hamile kalabilirsin zor olur ama olur denmesi nasıl bi umut bunu burda anlatamam rabbim isteyen herkesi evladına kavuştursunn hiç ama hiçç aratmasın
amin canım inşallah bebeğin seninledir ama sakın telaş yapma ay geldi gelmedi stresi bambaşka biliyosun şuan yaşıyosun çünkü...bu stresi at bebeğini düşün sadece...
38s
kızlarrr benimde başım ağrıyo ayakta uyuyorum resmen yaagecmıs olsun canım benım dınlen bıraz sende
öyle yapacağım zaten bebeğim hadi sende uyu biraz
ayyy başım çatlıyor yaaa
Uyuyun tabiibiz çalışalım
ben uyuyamam kızıma yemek yapıcam canım sonra evı toparlayacam bıraz sana ıyı dınlenmeler dıyım
hehehesiz kariyer yapıyosunuz bizde karı-yer yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?