Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet ama başka bi gün de sırf akıntıyı adet sanmak suretiyle en az 10-15 kere tuvalete gircen çıkcan

evet ama başka bi gün de sırf akıntıyı adet sanmak suretiyle en az 10-15 kere tuvalete gircen çıkcan

olsun yeterki benimle olduğunu bileyim çok istiyorum çünkü .bu sağlığa kavuşabilmek için çok çektim ameliyatlar tüp bebek kürtaj ( polipten dolayı ) iğneler neler neler insana normal yolla hamile kalabilirsin zor olur ama olur denmesi nasıl bi umut bunu burda anlatamam rabbim isteyen herkesi evladına kavuştursunn hiç ama hiçç aratmasın

amin canım inşallah bebeğin seninledir ama sakın telaş yapma ay geldi gelmedi stresi bambaşka biliyosun şuan yaşıyosun çünkü...bu stresi at bebeğini düşün sadece...

amin canım inşallah bebeğin seninledir ama sakın telaş yapma ay geldi gelmedi stresi bambaşka biliyosun şuan yaşıyosun çünkü...bu stresi at bebeğini düşün sadece...

haklısın ama elimde olmuyor biraz rahatlamaya çalışıcam yarın testi yapayım haberini vericem hemde hemen görüşmek üzere kendine ve bebeğine iyi bak

kızlarrr benimde başım ağrıyo ayakta uyuyorum resmen yaa:111:

38s

kızlarrr benimde başım ağrıyo ayakta uyuyorum resmen yaa gecmıs olsun canım benım dınlen bıraz sende

Son düzenleme:
face de 2 arkadaşım özel mesaj yazdı ikisinin de birbirinden haberi yok

rüyamda seni gördük hamilesin kucağında erkek bebek şaka falan mı bu hadi psikolojim hamile hissetmeme neden oluyordu ama buda nesi böyle

ben çıkıyorum görüşürüz allaha emanet olun:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…