Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hazır yufka tatlım...lorla karabiberi maydonozu karıştırıp sarmak da 5 dakkamı alıyo gerisi zaten kızart koy

yok alamıyorum canım adetimi kesio bide pıhtı yapıo çekiorum ben 3 gün böyle sıcak su torbalarıyla geçiştiriyorum canımmm.. yok 5-6 kadın gelcek eşimin işten ark. eşleri bekliyorum

çok bişeyde hazırlama boşver senin sağlığından daha önemli değil hiç bişey gerekirse dışardan hazır al.o sıcak su torbası ayağında geziyodur inşallah cnm benm.ben ilk gün majezik alıyorum çok şükür kesilmiyo adetim

benimki öyle bi iştahlı yiyoki hepsinden ben böyle ağzım açık izliyorum kocamı :) sabah sabah kahvaltı yapamam ben normalde ama eşimi görünce bende kıyısından köşesinden tırtıklıyorum valla

koydum kiiii nedeeeeenn

yumurtalıklara zarar veriyomuş diye duydum ben hem de bi çok yerden....sakınn yapma bi dahaa canım ben adet ağrısın ölürdüm de gene koymazdım hele annem onu orda görünce yok sen kafaya koymuşsun ben annane olamıcam diye söylenirdi... dikkatli ol canım sakın bakkk asla yapma bi dahaaa

maşşallah ne güzel yemek yememesinden iyi dinç oluyo sabah.... benim aklım kalıo ya....fındık fıstık ye diyorum sabah 1 avuç yiyo gidio benim kociş

evet cnm bende çok duydum bende koyardım ama baktım herkes aynı şeyi söylüyo karnımdan alıp ayaklarıma koymaya başladım bende :S

maşşallah ne güzel yemek yememesinden iyi dinç oluyo sabah.... benim aklım kalıo ya....fındık fıstık ye diyorum sabah 1 avuç yiyo gidio benim kociş

fındık fıstık deyince aklıma ne geldi bak hani avrupa yakası diye bi dizi vardı orda volkanın şarkısı ne güzeldi bizim topiğin şarkısı olsun o yaa
fındık fıstık oooo
sensin fıstık oooo
ah bize lazım ooo
yorgan yastık ooo
:118::118::118:

kızlar ne hamile olduğuma ne keseyi gördüğüme ne de kalp atışlarını duyduğuma sevinebildim..sürekli düşük riskim ve kahverengi lekem sancılarım var...bana dua edin..

canım benim çok geçmiş olsun. Üzme sakın canını. Kahverengi lekeler benimde haftada 2-3 kez geliyor. Progestan kullanıyorum. İşe dahi başladım stres yapmayacaksın sakın bak. Hareketlerini kısıtla. Bugün Cuma mübarek gün bol bol dua et. Elini karnına koy salavat çek bol bol. Allahın izniyle bebeğin çok güçlüdür bırakmaz inşallah seni. Sen hiç kalbini bozma olur mu? O minik Rabbimize emanet koruyacak olanda O

Günaydın kızlar bende burdayım artık. beni de ekleyin listenize ama en az iki ay beklemem gerek temmuzdan önce yasak dedi doktorum :S

sonrasında inşallah güzel haberler alırız:)
mrb canım hoş geldin yaşını ve batını yazar mısın?

aman da benim dadlu böcüküm gelmişşşşş hoşgeldin bebeeeem:13:
hoşbulduk bacım nasılsın yeğenim nasıl bakim sigara böreğide yemişsin afiyet olsun

selam..günaydın hoşgldin :)
hoşbulduk canım sende yaşını ve batını yaz da ekleyeyim artık listemize

yaş 23 14 bat haziran..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…