ohh nasıl yaptın kıs sabh sabah sgara böreginiben kalkmıyorum sabah eşim kalkıo giyinio çıkıp gidio ben duymuyorum bile kahvaltı yapmayı sevmio benm koca yapamıyomuş bnimde işime geldi ne yalan söyleyim
yok alamıyorum canım adetimi kesio bide pıhtı yapıoçekiorum ben 3 gün böyle sıcak su torbalarıyla geçiştiriyorum canımmm.. yok 5-6 kadın gelcek eşimin işten ark. eşleri bekliyorum
sakın o sıcak su torbasını karnıma koyuyorum deme !
ohh nasıl yaptın kıs sabh sabah sgara böreginiben kalkmıyorum sabah eşim kalkıo giyinio çıkıp gidio ben duymuyorum bile kahvaltı yapmayı sevmio benm koca yapamıyomuş bnimde işime geldi ne yalan söyleyim
koydum kiiiinedeeeeenn
maşşallah ne güzel yemek yememesinden iyi dinç oluyo sabah.... benim aklım kalıo ya....fındık fıstık ye diyorum sabah 1 avuç yiyo gidio benim kocişbenimki öyle bi iştahlı yiyoki hepsinden ben böyle ağzım açık izliyorum kocamı :) sabah sabah kahvaltı yapamam ben normalde ama eşimi görünce bende kıyısından köşesinden tırtıklıyorum valla
maşşallah ne güzel yemek yememesinden iyi dinç oluyo sabah.... benim aklım kalıo ya....fındık fıstık ye diyorum sabah 1 avuç yiyo gidio benim kociş
yumurtalıklara zarar veriyomuş diye duydum ben hem de bi çok yerden....sakınn yapma bi dahaa canım ben adet ağrısın ölürdüm de gene koymazdım hele annem onu orda görünce yok sen kafaya koymuşsun ben annane olamıcam diye söylenirdi...dikkatli ol canım sakın bakkk asla yapma bi dahaaa
maşşallah ne güzel yemek yememesinden iyi dinç oluyo sabah.... benim aklım kalıo ya....fındık fıstık ye diyorum sabah 1 avuç yiyo gidio benim kociş
ben geldimmmm
kızlar ne hamile olduğuma ne keseyi gördüğüme ne de kalp atışlarını duyduğuma sevinebildim..sürekli düşük riskim ve kahverengi lekem sancılarım var...bana dua edin..
mrb canım hoş geldin yaşını ve batını yazar mısın?Günaydın kızlar bende burdayım artık. beni de ekleyin listenize ama en az iki ay beklemem gerek temmuzdan önce yasak dedi doktorum :S
sonrasında inşallah güzel haberler alırız:)
hoşbulduk bacım nasılsın yeğenim nasıl bakimaman da benim dadlu böcüküm gelmişşşşşhoşgeldin bebeeeem:13:
hoşbulduk canım sende yaşını ve batını yaz da ekleyeyim artık listemizeselam..günaydın hoşgldin :)
mrb canım hoş geldin yaşını ve batını yazar mısın?
hoşbulduk bacım nasılsın yeğenim nasıl bakimsigara böreğide yemişsin afiyet olsun
hoşbulduk canım sende yaşını ve batını yaz da ekleyeyim artık listemize
yok kııız bugün değil kocama kahvaltı hazırlayabildiğim zamanlarda yapardım...
tamam tatlım hemen ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?