Günaydın kızlar bende burdayım artık. beni de ekleyin listenize ama en az iki ay beklemem gerek temmuzdan önce yasak dedi doktorum :S
sonrasında inşallah güzel haberler alırız:)
Korkmayalım canım o kırmızılar hiç olmasaydı çocuk yapma şansımız hiç olmazdı)) walla ben evle işi aynı anda yönetmiyordum işi bıraktım Cumartesi günü hayırlısı olsun inşallah:))))
sizin kocalar geç gidiyomuş gene benimki 8de işbaşı yapmak zorunda 7.30da evden çıkması lazım e uyanması da sorunlu biraz fazla sever uykuyu :)ben 6.30 dan kalkıyordum 7ye kadar kahvaltıyı hazırlıyordum uyancak da yicek de çıkcak gene de 7.30da çıkabilmiş olamıyordu..gerçi bende de var sorun ben ne bileyim işe yetiştirilcek kocaya nasıl kahvaltı hazırlanır bildiğin pazar kahvaltısı gibi donatıyordum sigara böreği bile hazırladığım oldu...
günaydın canlarımmmm
hem benimle birlikte üzülen arkadaslarıma çok teşekkür ediyorum üzlsekte çare yok bunu biliyorum ama elden bişey gelmiyor malesef... çalışmalara devam etcez napalımmsizleri çok özledim dün bakamadım yanınızda olamadım depresyondaydım kırmızılar yüzünden ama bgn toplandım kendime çeki düzen verdim tek sorunun adet sancılarım belim kopcak sanıyorum bgnde misafirm var erkenden kalktım ya lafı çok uzattım yha sizler nasılsınızz bakalımmm
kızlar ne hamile olduğuma ne keseyi gördüğüme ne de kalp atışlarını duyduğuma sevinebildim..sürekli düşük riskim ve kahverengi lekem sancılarım var...bana dua edin..
kızlar ne hamile olduğuma ne keseyi gördüğüme ne de kalp atışlarını duyduğuma sevinebildim..sürekli düşük riskim ve kahverengi lekem sancılarım var...bana dua edin..
ayyy canm benmm kıyamam sana benn..sen sakın üzülme kafana bişey takma lütfen hakkında hangisi hayırlıysa o olsun..sen bol bol yat çok bişey yapma..düşük riski neden peki?
valla ben menemen sucuk sosis falan hazırlıyodum bide peynir zeytin salam kaşar reçel bal nutella falan koyuyodum sofraya ikimizde çayı pek aramadığımız içinde ya meyvesuyu yada süt dolduruyodum kocama :)
bilmiyorum hiç ya kahverengi leke gelince doktora gidiyorum kese etrafında kanama var düşük riskin var dio.iğne ilaç yatıyorum ama sancım çoğaldı bugün
bilmiyorum hiç ya kahverengi leke gelince doktora gidiyorum kese etrafında kanama var düşük riskin var dio.iğne ilaç yatıyorum ama sancım çoğaldı bugün
ben bi ara bi kafede çalışmıştım mutfakta...iki kişiydik ikimiz de aşçı :) bir kahvaltı hazırlardık hafta içi normal tek tabak üstünde 25 çeşit haftasonu açık büfe 50-55 çeşit...o zamanlardan kalmış heralde 3 çeşit zeytininden tut da 4 çeşit peynirine mezesinden krebine off neyse hatırlamak istemiyorum canım çekcek şimdi
hoşgeldin
topiğimizin yöneticisi 38 s hanım şuanda yoklar gelince ekler senide
şimdiden hayırlısı olsun peki neden yasak temmuza kadar :26:
inşalla canımm geç mi çıkıodun ?? bende evde yapamıorum rabbim sağlık verdikçe çalışırım heralde
bence denemek bile çok güzel bişey..bende şimdi deli gibi dört gözle adet olmayı bekliyorum..ağrı kesici alabiliyomusun adetliyken?ağrı kesici adetini kesmek gibii bi sorun teşkil etmiyosa istersen al ki misafirlerine hazırlık yaparken zorluk çekme istersen..yemekli gelmiyolardır inşallah.adetin ilk ve2.günü hiç çekilmiyo misafir..
günaydın canlarımmmm
hem benimle birlikte üzülen arkadaslarıma çok teşekkür ediyorum üzlsekte çare yok bunu biliyorum ama elden bişey gelmiyor malesef... çalışmalara devam etcez napalımmsizleri çok özledim dün bakamadım yanınızda olamadım depresyondaydım kırmızılar yüzünden ama bgn toplandım kendime çeki düzen verdim tek sorunun adet sancılarım belim kopcak sanıyorum bgnde misafirm var erkenden kalktım ya lafı çok uzattım yha sizler nasılsınızz bakalımmm
hoşgeldin
topiğimizin yöneticisi 38 s hanım şuanda yoklar gelince ekler senide
şimdiden hayırlısı olsun peki neden yasak temmuza kadar :26:
inşalla canımm geç mi çıkıodun ?? bende evde yapamıorum rabbim sağlık verdikçe çalışırım heralde
sizin kocalar geç gidiyomuş gene benimki 8de işbaşı yapmak zorunda 7.30da evden çıkması lazım e uyanması da sorunlu biraz fazla sever uykuyu :)ben 6.30 dan kalkıyordum 7ye kadar kahvaltıyı hazırlıyordum uyancak da yicek de çıkcak gene de 7.30da çıkabilmiş olamıyordu..gerçi bende de var sorun ben ne bileyim işe yetiştirilcek kocaya nasıl kahvaltı hazırlanır bildiğin pazar kahvaltısı gibi donatıyordum sigara böreği bile hazırladığım oldu...
günaydın canlarımmmm
yok alamıyorum canım adetimi kesio bide pıhtı yapıoçekiorum ben 3 gün böyle sıcak su torbalarıyla geçiştiriyorum canımmm.. yok 5-6 kadın gelcek eşimin işten ark. eşleri bekliyorum
27 nisan da kürtaj oldum bebeğim öldü 9 haftalıkken karnımda3 adet göreceksin dedi. şimdi daha yeni başladı dün birincisi geçicek bu geçince yine tahliller verdi onlarda temiz çıkar inşallah. o yüzden beklemen gerek dedi. narkozla oldum bide kürtajı baya kazıdım dedi. kalsan bile tutunamayabilirmiş mecbur beklicez sağlıklı olsunda tek bekleyelim.
bebeğinle konuş sürekli :) yanında kalıcaktır inşallah aklına kötü şeyler getirme. onu gerçekten istediğini hissettir. ve nolur üzülme üzüntünü hissettirme ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?