Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kesinlikle önce senin sağlığın..senin sağlığın yerinde olacak ki bebişinde sağlıklı olsun..ben idrar yolu enfeksiyonu geçirmişim hiç hissetmedim ilaç kullanmadım ama yine de bebeğim enfeksiyona karşı direnememiş işte..herşeyde vardır bi hayır..

evet canım doğru diyosun öce biz annelerin sağlığı çok iyi olmalıki yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alalım

aynen canım bak hayırlısı böyleymiş ilaçlarını rahatlıkla kullanırsın ondan sonra devam,herşeyde bir hayır vardır.

amin canım güzel duaların için teşekkür ederim.ben de 4 yıl erteledim bak haftaya bugün 4.yılımız tam.benim iğne olurken bayılma sorunum faln vardır onları atlattım çok şükür kistimi de görünce daha fazla ertelemek istemedim.26 yaşındayım ben de ama inan çok istekliyim 2 ay önce o kisti gördüğümde daha fazla sorunlar çıkacak diye korktum bir de kimyasal gebelik olunca isteğim bin kat arttı.en önemlisi bebişlerimizin sağlıkla gelmesi senin de dediğin gibi son cümlen çok hoşuma gitti amin diyorum

günaydııınnn güzelleeerrr (ama her an tekrar uyuyabilirim kazara uyandım):111:

günaydııınnn güzelleeerrr (ama her an tekrar uyuyabilirim kazara uyandım):111:

bencede sen uyu ki bebişinde uyusun kalkma hemen boşver..ben hamileyken 11den 12den önce kalkmıyodum valla.8e 10 kala kalkıyodum eşime kahvaltı hazırlıyodum 8.20 de eşimi gönderdiğim gibi direk yatağa giriyodum :)ahh ahh yine gelsin o günler hayırlısıyla inşallah..

gününüz aydın ferah bol güneşli olsun

nasılsınız bugün okuduğum kadarıyla elifimde kırmızı olmuş
üzülme canım benim allahımın ayı bitermi hiç önümüzdeki aylar bizim hayırlısıyla olucak sonunda

ben uyandım mı bi daha uyuyamam ki öyle bi sorunum var..eşim giderken de kalkamıyorum 3-4 haftadır poğaçayla kahvaltı yapıyo

ben uyandım mı bi daha uyuyamam ki öyle bi sorunum var..eşim giderken de kalkamıyorum 3-4 haftadır poğaçayla kahvaltı yapıyo

aynı ben bende uyandımmı bitmiştir ama gıcık oluyorum cumartesi günleri çalışmıorum ben yine de eşim giderken bi uyanıyorum daha da uyku yok sonrada böyle oluyorum

yapsın cnm napalımmm yani.senin ve bebişinin sağlığı yerinde olsun eşinde 9ay boyunca poaça ile kahvaltı yapsn bişey olmaz..sen sonra güzel güzel kahvaltılar hazrlarsın

Günaydın kızlar bende burdayım artık. beni de ekleyin listenize ama en az iki ay beklemem gerek temmuzdan önce yasak dedi doktorum :S

sonrasında inşallah güzel haberler alırız:)

Korkmayalım canım o kırmızılar hiç olmasaydı çocuk yapma şansımız hiç olmazdı)) walla ben evle işi aynı anda yönetmiyordum işi bıraktım Cumartesi günü hayırlısı olsun inşallah:))))

Günaydın kızlar bende burdayım artık. beni de ekleyin listenize ama en az iki ay beklemem gerek temmuzdan önce yasak dedi doktorum :S

sonrasında inşallah güzel haberler alırız:)

günaydın cnm hoşgeldin..napalım sağlık olsun sen kendini topla o zamana kadar.biliyorum demesi kolay ama yaşaması beklemesi zor bi süreç..aminn cnnm inşallahh güzel haberler alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…