- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
bi yandan sevindim 2 hafta önce aşırı ishal karın ağrısı şikayetiyle doktora gitmiştim bağırsaklarımda oksiyür (kılkurdu) çıkmıştı bebek varsa diye ilaçlarımı kullanmadım zarar vermeyim diye artık içebilirim sağlığıma kavuşayım önce sonra bebeğimiz gelsin
günaydın hanımlar hayırlı cumalar
eliflider canım üzülme hayırlısı olsun bidahaki aya inşallah hepimizin olur
kesinlikle önce senin sağlığın..senin sağlığın yerinde olacak ki bebişinde sağlıklı olsun..ben idrar yolu enfeksiyonu geçirmişim hiç hissetmedim ilaç kullanmadım ama yine de bebeğim enfeksiyona karşı direnememiş işte..herşeyde vardır bi hayır..
bi yandan sevindim 2 hafta önce aşırı ishal karın ağrısı şikayetiyle doktora gitmiştim bağırsaklarımda oksiyür (kılkurdu) çıkmıştı bebek varsa diye ilaçlarımı kullanmadım zarar vermeyim diye artık içebilirim sağlığıma kavuşayım önce sonra bebeğimiz gelsin
ALLAH'ım şu mübarek gün şöyle güzel dua ediliyo nolur kabul eyle hayırlısıyla YaRabbim..sadece ben değil burdaki herkes güzel haberler versin hepimiz birlikte bekleyelim bebişlerimizi.herkes bana gençsin daha çok olur diyo ama o mucize anne karnına düştükten sonra insanın hayatı inanılmaz değişiyo..bizde eşim çok istiyodu ben frenliyodum çocukları sevmiyo değilim ama erken gibi düşünüyodum eşimi kıramadım denedik bebeğimle 2.5ayımız geçti ayrılmak çok üzücü geldi..şuan belki eşimden çok ben istiyorum inşşallah ALLAH hayırlı sağlıklı sıhhatli aklı fikri yerinde eli ayağı düz evlat sahibi yapar hepimizi..
günaydııınnn güzelleeerrr (ama her an tekrar uyuyabilirimkazara uyandım):111:
bencede sen uyu ki bebişinde uyusun kalkma hemen boşver..ben hamileyken 11den 12den önce kalkmıyodum valla.8e 10 kala kalkıyodum eşime kahvaltı hazırlıyodum 8.20 de eşimi gönderdiğim gibi direk yatağa giriyodum :)ahh ahh yine gelsin o günler hayırlısıyla inşallah..
kırmızılaaaarrrrrrrrrr
günaydııınnn güzelleeerrr (ama her an tekrar uyuyabilirimkazara uyandım):111:
ben uyandım mı bi daha uyuyamam ki öyle bi sorunum var..eşim giderken de kalkamıyorum 3-4 haftadır poğaçayla kahvaltı yapıyo
kırmızılaaaarrrrrrrrrr
Bebeğim üzülmeeeee önündeki ay cümbüş cemaat inşallahhh bebiş haberi doldurup taşırsın rabbim bu topiği... Sende o güzel haberi verenlerden olacaksın inşallahhhh
ben uyandım mı bi daha uyuyamam ki öyle bi sorunum var..eşim giderken de kalkamıyorum 3-4 haftadır poğaçayla kahvaltı yapıyo
aynı ben bende uyandımmı bitmiştir ama gıcık oluyorum cumartesi günleri çalışmıorum ben yine de eşim giderken bi uyanıyorum daha da uyku yok sonrada böyle oluyorum
aminnnn ağzın bal yesin
senin eşin kaçta gidiyo?
Hhehhhh teşekkür ederim bebeğim bende seni yerim:)) napiosunn nasılsın bakiiim?
sabah 8 de kaldırıyorum canım 8 buçukta çıkıyo
iyiyim canım işteyim bi yandan çalışıom bi yandan size laf yetiştiriorum :13:
böle haberler alınca üzülüom vodafon reklamı gibi kırmızıdan korkar olduk hee
Günaydın kızlar bende burdayım artık. beni de ekleyin listenize ama en az iki ay beklemem gerek temmuzdan önce yasak dedi doktorum :S
sonrasında inşallah güzel haberler alırız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?