:))) yok çıkıcaz biz hepimiz biyerlerden akraba :) 38s le hemşeri olduk bile :))
hmmm ii bakalım valla eşimin amcasının hanımı sivaslı kızlık soyadları aydoğan.yengenin abileri cam balkon falan yapıyo bizim camları onlar yaptıda camda aydoğan yazıyo :)[/QU
nerde ikamet ediyosun canım sen
benim babamın babası balıkesirin bi ilçesinin köyünden (tabi benim kızlık soyadımdan bahsediyorum) iki farklı aynı sayaddan arkadaşım oldu...ve onlarda balıkesirin aynı ilçesinin aynı köyündenmiş...ama akraba değiliz onlar da kendi aralarında akraba değil benle de hiçbirinin öyle bir bağı yok :) o yüzden bana biraz uzak ihtimal geliyor artık soyisim benzerliği der geçerim...ki soyisim de öyle çok olan yılmaz şahin yıldız vs gibi değil...işbilen:44:
hmmm ii bakalım valla eşimin amcasının hanımı sivaslı kızlık soyadları aydoğan.yengenin abileri cam balkon falan yapıyo bizim camları onlar yaptıda camda aydoğan yazıyo :)[/QU
nerde ikamet ediyosun canım sen
ankaradayım ben cnm
ne demiş ünlü düşünür şair yazar bilimadamı mahzun kırmızıgül http://www.youtube.com/watch?v=B3OdFtHlkwk:21::21:
ne demiş ünlü düşünür şair yazar bilimadamı mahzun kırmızıgül http://www.youtube.com/watch?v=B3OdFtHlkwk:21::21:
ankaradayım ben cnm
ankaraya 2 kere gittim çokda sevdim ya çok güzel biyer leman diye bi kafe vardı oraya gitmiştim leman dergisinden ötürü hep orası aklıma geliyodu :) ama artık angaranın bağları şarkısı aklıma geliyo ankara denilince :)))
ankaraya 2 kere gittim çokda sevdim ya çok güzel biyer leman diye bi kafe vardı oraya gitmiştim leman dergisinden ötürü hep orası aklıma geliyodu :) ama artık angaranın bağları şarkısı aklıma geliyo ankara denilince :)))
bende çok seviyorum ankarayı yaşanılacak düzenli bi şehir :) ne izmir ne istanbul gibi kargaşa karmaşıklık yok ankarada :)
bu ünlü düşünür şair bilimadamı kısmında sana gerçkten katılıyorum cnm
bende çok seviyorum ankarayı yaşanılacak düzenli bi şehir :) ne izmir ne istanbul gibi kargaşa karmaşıklık yok ankarada :)
izmirede gittim orasıda güzel havası mis ama istanbuluma laf yok :)) hastasıyız dedeee modundayımdır her zaman beklerim gelin ağırlarım gezdiririm :))
ben böyle derim ama her şarkı sözü yazacağımda söyleyeniyle ilgili....mesela gün gelir bu kişi yıldız tilbe olur gün gelir ajdar olur her türlü
deniz yok ama nasıl yaşanır ki denizden uzak
izmirede gittim orasıda güzel havası mis ama istanbuluma laf yok :)) hastasıyız dedeee modundayımdır her zaman beklerim gelin ağırlarım gezdiririm :))
izmir istanbul gezilecek şehirler bence benm halam annemin halası izmir de :) bizim yazlıkta izmirde :) kuzenim için istanbla gitmiştim gerçekten gezilecek inanılmaz bi şehir..insanı inanlmaz derece büyülüyo o büyüklüğü güzelliği tablo gibi..ama işte düzenli gelmedi bana yoksa kötü bi şehr deil kesinlikle
deniz yok ama nasıl yaşanır ki denizden uzak
yazları yazlığa gidiyoruz bitanem çok güzel oluo :)
ajdardan bi örnek verme bence sen hiç kuzucum hiç gerek yok gerçekten :) bu arada senin yaş kaç kaç doğmlusn :)
91 nisan doğumluyum canım
yazları yazlığa gidiyoruz bitanem çok güzel oluo :)
hmm..ne bileyim benim memleket izmir dikiliye 1 saat uzaklıkta küçüklüğüm ayvalık edremit akçay dikili çanakkale sularında geçti... bursada desen mudanya dibimizde gemlik desen 1.5 saat.. boğuluyorum ben kıyıya uzak oldum mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?