- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
91 nisan doğumluyum canım
bende 29.09.1990 doğumluyum :)
hmm..ne bileyim benim memleket izmir dikiliye 1 saat uzaklıkta küçüklüğüm ayvalık edremit akçay dikili çanakkale sularında geçti... bursada desen mudanya dibimizde gemlik desen 1.5 saat.. boğuluyorum ben kıyıya uzak oldum mu
oyyyyy ben sana kıyamammm :) benm amcamın dikilide yazlığı var halamlardn bi taneside ayvalıkda yaşıyoo :) çanakkaledede kuzenim var :) bursada bi aile dostumuz hepsi güzel yerdeler ama ankarada ayrı bi güzelll :) denizimiz yok ama göllerimiz var napalım :)
izmir istanbul gezilecek şehirler bence benm halam annemin halası izmir de :) bizim yazlıkta izmirde :) kuzenim için istanbla gitmiştim gerçekten gezilecek inanılmaz bi şehir..insanı inanlmaz derece büyülüyo o büyüklüğü güzelliği tablo gibi..ama işte düzenli gelmedi bana yoksa kötü bi şehr deil kesinlikle
evet canım benm gerçekten öyle başka yerde yaşayamam gibi geliyo ama insan alışıyo aslında :)
gün gün olunca dört dörtlük insanım ben diyorum ukalalık diz boyu ama söylediğim herkesin aklında kalıyo :) gerçekten de dört dörtlük müyüm ne04.04.1991
canım bak sen benden sinemde senden büyükmüş
oyyyyy ben sana kıyamammm :) benm amcamın dikilide yazlığı var halamlardn bi taneside ayvalıkda yaşıyoo :) çanakkaledede kuzenim var :) bursada bi aile dostumuz hepsi güzel yerdeler ama ankarada ayrı bi güzelll :) denizimiz yok ama göllerimiz var napalım :)
öyledir doğrudur güzeldir bilemicem bi okul gezisiyle gittim bi de ocakta gelinlik almak için geldim görümcem ankarada yaşıyor atakule civarında turop turizm enişte o şirketin koordinatorüymüş..tek hatırladığım orası ve ulus çarşısı ha bi de akşamın bi vakti kızılayda bi alışveriş merkezi mi ne vardı önünden geçtik..çok kalmadığımdan ve uzak olduğumdan yorum yapamıcam ankarayla ilgili
öyledir doğrudur güzeldir bilemicem bi okul gezisiyle gittim bi de ocakta gelinlik almak için geldim görümcem ankarada yaşıyor atakule civarında turop turizm enişte o şirketin koordinatorüymüş..tek hatırladığım orası ve ulus çarşısı ha bi de akşamın bi vakti kızılayda bi alışveriş merkezi mi ne vardı önünden geçtik..çok kalmadığımdan ve uzak olduğumdan yorum yapamıcam ankarayla ilgili
gelinliğini nerden aldın kuzucum :)
ben çıkıyorum biraz çalışıyım :) görüşmek üzere
gelinliğini nerden aldın kuzucum :)
ulusta meydan var heykel falan...otobüsten inince yokuş yukarı çıkıyosun sağda han gibi bişey var ordaki düğün mağazalarından aldım
ulusta meydan var heykel falan...otobüsten inince yokuş yukarı çıkıyosun sağda han gibi bişey var ordaki düğün mağazalarından aldım
anladım bitanem anafartalar çarşısını diyosun..bende çk gezdim oralarda ama içime sinen bişey bulamamştım..
ben babamı 5yıllık bi ilişkim var baba nişan bari olsun diye diye nişan için ikna edene kadar kaç takla attım hiç hatrlamıyorum sizler nasıl ikna ettiniz Allah aşkına :)
anladım bitanem anafartalar çarşısını diyosun..bende çk gezdim oralarda ama içime sinen bişey bulamamştım..
yeni mal gelmiş izmirden açmamışlar bile daha gözümüzün önünde açtılar ilk giydiğim gelinlik oldu tam üzerime dikilmiş sanki...tam da istediğim gibi dantel üstünde küçük pırıltılı kırık pullar...baştan sona hem de...
yeni mal gelmiş izmirden açmamışlar bile daha gözümüzün önünde açtılar ilk giydiğim gelinlik oldu tam üzerime dikilmiş sanki...tam da istediğim gibi dantel üstünde küçük pırıltılı kırık pullar...baştan sona hem de...
içine sindiyse problem yok kuzucum..diyorumki ben 5yıllık ilişkim olmasına rağmen babamı bırak düğün için nşan için bile ikna edememiştim siz nasıl ikna ettiniz babaları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?