Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın kızlar benım ne dugunum oldu ne bısey kaçtım sevsıgım ınsana babamınsa hıc umrunda olmadım yanı sımdıde canım cok sıkık taşınma ısı cıktı basımıza bu aralar başka bı yere taşınma durmumuz var

ayy vallahi vicdan azabı çekiyorum şuan resmen nerden sordum sormaz olaydım yaa çok üzüldüm

mrb canım iyiyiz sen nasılsın?
o ilaçla ilgili hiç bi fikrim yok tatlım ama bende hurmanın iyi geldiğini duymuştum

mrb canım iyiyiz sen nasılsın?
o ilaçla ilgili hiç bi fikrim yok tatlım ama bende hurmanın iyi geldiğini duymuştum

Ayyy en iyisi ben bunu sormadım sayın
Yabancı dilde anlatıgı için, Türkçede anlamı oksijen sanmışım bir an, şimdi hatırladım; folik asit oluyormuş o aldığı ilaç
Oksijen diye hatırlayınca korktum birden

tamam sormadın tatlım

tünaydın kızlarrr bol neşeli gününz olsun inşallahh.. kuzucuklarr yaşlarınız ne güzelmiş öle 90 lı 91 li ohh valla masallah çıtırçıtırsınız.kızlar kahve spermlerin hızını arttırıyormus gecen gece içirdim kocişime sabaha kdr uyuyamadı işe zor yetişti uykusuzluktan dün gece yrn cumartesi içeyim kahve dedi kıyamadım

Niye? ? Kırmızılarmı açaba şimdi geliyor:)

Okadar sayfa oldu, kimsede tık yokmu?

Ben şahsen başladım, ayın 31de yada 03.06 test yapacağım inşallah. .

evet canım kırmızılardan dolayı
bu ay biraz tembel çıktık diğer aya inşallah topluca kalacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…