içine sindiyse problem yok kuzucum..diyorumki ben 5yıllık ilişkim olmasına rağmen babamı bırak düğün için nşan için bile ikna edememiştim siz nasıl ikna ettiniz babaları :)
benim anne baba ayrı...ve ikinci evliliklerinde ben annanemle yaşardım..biliyordu zaten ilişkimi annem de annanem de..sıkıntı çıkmadı hatta sanki bu anı bekliyorlarmış :) babamla görüşmüyordum son 5 yıldır...düğünden bir gün önce babama gittim helallik istedim evleniyorum ben bu da nişanlım dedim kocamla tanıştırdım...düğün günü de gel dedi gelinlikle gittim evine kuşak yaptı annem zaten yapmıştı.çift kuşaklı gelin oldumogünden beri de görüşürüz babamla hatta dünürleriyle daha iki hafta önce tanıştı biz memlekete gittiğimizde
benim anne baba ayrı...ve ikinci evliliklerinde ben annanemle yaşardım..biliyordu zaten ilişkimi annem de annanem de..sıkıntı çıkmadı hatta sanki bu anı bekliyorlarmış :) babamla görüşmüyordum son 5 yıldır...düğünden bir gün önce babama gittim helallik istedim evleniyorum ben bu da nişanlım dedim kocamla tanıştırdım...düğün günü de gel dedi gelinlikle gittim evine kuşak yaptı annem zaten yapmıştı.çift kuşaklı gelin oldumogünden beri de görüşürüz babamla hatta dünürleriyle daha iki hafta önce tanıştı biz memlekete gittiğimizde
ayy cnm özür dilerim kusura bakma..üzüleyimmi sevineyim mi bilemedim valla
ben resim dğiştiremiyrm sürekli hata veriyo neden yaa
günaydın kızlar benım ne dugunum oldu ne bısey kaçtım sevsıgım ınsana babamınsa hıc umrunda olmadım yanı sımdıde canım cok sıkık taşınma ısı cıktı basımıza bu aralar başka bı yere taşınma durmumuz var
canım kullanıcı kontrol paneline git avatarını değiştir..
niye özür diliyorsun canım ben alışkınım artık yadırgamıyorum içinde olduğum durumu aksine şimdi daha mutluyum iki arada bi derede değilim kendi ailem var onlarla uğraşmıyorum.ben bilmem beyim bilir diyorum işime gelmezse..benim düğünümde herkes ağladı her gelen akraba tanıdık kızın kaderi sonunda güldü diye...(3 yaşımdaydım boşandıklarında)kendimi bildim bileli böyle yani sanki gözlerimi böyle bi hayata açtım desem yeridir.ayy cnm özür dilerim kusura bakma..üzüleyimmi sevineyim mi bilemedim valla
boyutu uygun değildircanımben resim dğiştiremiyrm sürekli hata veriyo neden yaa
ayy hamile hamile hele bi de küçük çocukla nasıl taşıncan güzelimmm:26:günaydın kızlar benım ne dugunum oldu ne bısey kaçtım sevsıgım ınsana babamınsa hıc umrunda olmadım yanı sımdıde canım cok sıkık taşınma ısı cıktı basımıza bu aralar başka bı yere taşınma durmumuz var
onuda denedim düğün fotosndan koymak istedim bu pc de varmış onun da boyutu büyük geldi sanrım..
Günaydın kızlar,
Nasıl gidiyor?
Size bir şey soracağım,
İnşallah bir bilginiz vardır!
Ablam dün bana oksijen ilacı almış eczaneden.
Bana yumurtalıları ve spermaları daha kaliteli olmasını sagliyor dedi, telefondan
Araştırdım tabiki, yan etkisi varmı diye. Bir şey bulamadım.
Ama dün hurmanın faydalarını okudum kk'da.
Erken daha çok yemek, erken doğum olma riski olduğunu okudum. Hurmada okjisen sağlıyormuş.
Ablamda bu ilacı iki ay kadar kulanmami söyledi, ehhh..?
Ozaman bu ilaç benim için kötü olmazmı? Düşük veya erken doğum olmazmı kızlar?
kızlar ben çıkıyorm kahvltı yapıcaz sizlere hoş sohbetler..öptm hepinzi
mrb canım iyiyiz sen nasılsın?
o ilaçla ilgili hiç bi fikrim yok tatlım ama bende hurmanın iyi geldiğini duymuştum
Ayyy en iyisi ben bunu sormadım sayın
Yabancı dilde anlatıgı için, Türkçede anlamı oksijen sanmışım bir an, şimdi hatırladım; folik asit oluyormuş o aldığı ilaç
Oksijen diye hatırlayınca korktum birden
tamam sormadın tatlım
Allah razı olsun
Çalışmalar nasıl gidiyor kızlar?
Yeni hir şeyler keşfettizmi?
çalışmalara başlayamadık daha
Niye? ? Kırmızılarmı açaba şimdi geliyor:)
Okadar sayfa oldu, kimsede tık yokmu?
Ben şahsen başladım, ayın 31de yada 03.06 test yapacağım inşallah. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?