Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol bebeğim sende çıtırsın kız

ay kuzucummm saoll artık biz yaşlıyız yanınızda çıtırlık kalmadıı:) bi hamile haberi alsakk yaa walla ne güzel gelirdii dimi? memleket neresi canım senin

süper olurdu valla ya ben kayserideyim ama aslen Sivaslıyım ya sen

15. gün oldu hala ovulasyon testi koyu cıkmıyor 28 yada 29 günde bir döngüm yumurtlamıycam mı

15. gün oldu hala ovulasyon testi koyu cıkmıyor 28 yada 29 günde bir döngüm yumurtlamıycam mı

canım buarada çankırılıyım ben. şırnak uluderedeyım şuanda. bushy; canım nsl birşey hissetmiyorsun bi dr ye gitseydin?

Son düzenleme:
canım buarada çankırılıyım ben. şırnak uluderedeyım şuanda. bushy; canım nsl birşey hissetmiyorsun bi dr ye gitseydin?

daha erken ya geçenlerde bi seyrime oldu hergün olsun diye bekliyorum herhalde panik yapmak istemiyorum doktora mayıs 15te gittim bi ay sonra gel dedi haziran ortasında gidicem.evham yapmak istemiyorum...

daha erken ya geçenlerde bi seyrime oldu hergün olsun diye bekliyorum herhalde panik yapmak istemiyorum doktora mayıs 15te gittim bi ay sonra gel dedi haziran ortasında gidicem.evham yapmak istemiyorum...

bence ewham ypma canım ya daha erken hazıran gıbı gıdıceksen maşallah guzel gecırıyorsun hamılelıgını bulantıların fln var mı nasıl?

yapmada zaten öyle evham falan..offf benden bi gün sonra gitmişsin doktora ALLAH'ımmm nolurrr adetim erken gelsin hamile kalayım hemen (hayırlıysa tabiki)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…