tünaydın kızlarrr bol neşeli gününz olsun inşallahh.. kuzucuklarr yaşlarınız ne güzelmiş öle 90 lı 91 li ohh valla masallah çıtırçıtırsınız.kızlar kahve spermlerin hızını arttırıyormus gecen gece içirdim kocişime sabaha kdr uyuyamadı işe zor yetişti uykusuzluktan dün gece yrn cumartesi içeyim kahve dedi kıyamadım
evet canım kırmızılardan dolayı
bu ay biraz tembel çıktık diğer aya inşallah topluca kalacağız
sağol bebeğim sende çıtırsın kız
ay kuzucummm saoll artık biz yaşlıyız yanınızda çıtırlık kalmadıı:) bi hamile haberi alsakk yaa walla ne güzel gelirdii dimi? memleket neresi canım senin
iki gündür bişey hissetmiyorum ve korkmaya başladım...:18:
bu albüm yapmadan önce dinlerdim ben amatör söylerdi gayet de iyiydi.şimdi o şarkılara yeni versiyonlar yaptı olmadı eski halleri bambaşka ama
15. gün oldu hala ovulasyon testi koyu cıkmıyor 28 yada 29 günde bir döngüm yumurtlamıycam mı
15. gün oldu hala ovulasyon testi koyu cıkmıyor 28 yada 29 günde bir döngüm yumurtlamıycam mı
canım buarada çankırılıyım ben. şırnak uluderedeyım şuanda. bushy; canım nsl birşey hissetmiyorsun bi dr ye gitseydin?
iki gündür bişey hissetmiyorum ve korkmaya başladım...:18:
kuzucum ne kadar pozitifsin öyle maşallah sana
daha erken ya geçenlerde bi seyrime oldu hergün olsun diye bekliyorum herhalde panik yapmak istemiyorum doktora mayıs 15te gittim bi ay sonra gel dedi haziran ortasında gidicem.evham yapmak istemiyorum...
daha erken ya geçenlerde bi seyrime oldu hergün olsun diye bekliyorum herhalde panik yapmak istemiyorum doktora mayıs 15te gittim bi ay sonra gel dedi haziran ortasında gidicem.evham yapmak istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?