- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
Bak sen işini garantiye al görsen de görmesende 2 günde bir çalışmalara devam et çünkü sperm 72 saat rahimde canlı kalabiliyor yumurta sadece 24 saat canlı kalıyor çizgiyi görmeden önceki çalışmalarında işe yarar yani.sabah çalışabilirsen sperm daha canlı hareketli ve sağlıklı oluyormuş işte ben bunu deneyemedim daha:))) ama artık evdekim bende çalışmalarımı sabah sürdüreceğim bu ay:)
hoşbulduk bu sıcak karşılama için çok teşekkürler :)
güzel duanada AMİİİİİN diyorum .. bende bu bölümü okuyordum ama üye olmadan uzaktan takip ediyordum dedim en iyisi üye olayım merakımı heyecanımı paylaşayım çünkü çevremde kimseyle böyle hevesli gibi konuşmak istemiyorum herkes bebek sormaya başladı
bende daha zamanı var diye geçiştiriyorum aslında istiyorum ama çekiniyorum ya hemen olmazsa diye sanki :S
ve gerçekten okudukça hiçbirşey ama hiçbirşey bilmediğimi anladım ovulasyonu anlamaya çalışıyorum bugünlerde hatta
o kadar bilmiyorum .. kendi kendime diyorum bu kadar zaman nasıl hiç duymadım bakmadım diye ama bundan sonra takipteyim bu konularda :)
25 mart...adet başlangıcı
31 mart...adetimin son günü ( çanakkale gezisi yaptık eşimle o gün çok mutluydum bu da etkili bi faktör olabilir belki.mutluluktan ağladığım oldu o gün )
1 nisan yol yorgunluğu
2 nisan...çalışma
3 nisan... çalışma
4 nisan...doğum günüm çok çalışma
5 nisan çalışma
6 nisan...göğsümdeki sancı dolayısıyla mola
7 nisan...mola
8 nisan mola
9 nisan adetimin 16. günü ve yumurtlamayı kaçırma korkusu + acil çalışma
10-11-12-13-14-15 nisan çalışma
16-17 nisan mola
bata kadar tekrar çalışma
bat : 23 nisan
22 nisanda kan verme
23 nisan tatil
24 nisan kan sonuçlarını alıp aklıma gelen herkesi arayıp müjdeyi verme
çok özelimi açtım ama önemli olan size yardımcı olmak kızlar benim o ayım bu şekilde geçti
valla o hergün yapılırsa kalite düşer lafını ben de duydum ama takvimim ortada yani...
hemen kalkmayın diyorlar birde en az 10 dk ayaklar yukarda bel altında yastık hoopp yatıcakmışız... :128:
Aramıza hoş geldin canım...Çok fazla stres yapmadan çalışmaya devam.. Kontrol için doktora gittin mi? Testler smeer falan yapıldı mı?
Şimdi takvimini gördümmm maşallahhhhh dedim maşşallahhh)) rabbim size güç kuvvet vermiş :)) eşimi geçtim o 2 günde bire fit de ben bilmiyorum yani çok zor:)) ee çocuğa illerde geleceksin demişsiniz bebekte bu kadar israra kıramamış sizi:))))))
25 mart...adet başlangıcı
31 mart...adetimin son günü ( çanakkale gezisi yaptık eşimle o gün çok mutluydum bu da etkili bi faktör olabilir belki.mutluluktan ağladığım oldu o gün )
1 nisan yol yorgunluğu
2 nisan...çalışma
3 nisan... çalışma
4 nisan...doğum günüm çok çalışma
5 nisan çalışma
6 nisan...göğsümdeki sancı dolayısıyla mola
7 nisan...mola
8 nisan mola
9 nisan adetimin 16. günü ve yumurtlamayı kaçırma korkusu + acil çalışma
10-11-12-13-14-15 nisan çalışma
16-17 nisan mola
bata kadar tekrar çalışma
bat : 23 nisan
22 nisanda kan verme
23 nisan tatil
24 nisan kan sonuçlarını alıp aklıma gelen herkesi arayıp müjdeyi verme
çok özelimi açtım ama önemli olan size yardımcı olmak kızlar benim o ayım bu şekilde geçti
hemen kalkmayın diyorlar birde en az 10 dk ayaklar yukarda bel altında yastık hoopp yatıcakmışız... :128:
hoşbulduk canım evet 1 ay olmuştur smeer testi yapıldı bi problem yok dedi am 2cm mi mm mi çikolata kisti var adetle de atabilirsin dedi birde enfeksiyon vardı ilaç verdi o düzeldi şimdi onun dışındada başka bir sıkıntı yok dedi
o kist kafama takıldı ama büyümezse sıkıntı yok dedi doktor ne bileyim sizde oldumu hiç
bilmem kimsenin hayatını bilmediğimizden bize normalmişiz gibi geliyordu...ama çocuk yapma çalışması sonuçta...yoksa yanlış anlaşılmasın...bi de yeni evliyiz ya biraz da onun etkisi diyelimMaşşşaaaalllaaahhhhiyi enerji varmış sizde de heee
Şimdi takvimini gördümmm maşallahhhhh dedim maşşallahhh)) rabbim size güç kuvvet vermiş :)) eşimi geçtim o 2 günde bire fit de ben bilmiyorum yani çok zor:)) ee çocuğa illerde geleceksin demişsiniz bebekte bu kadar israra kıramamış sizi:))))))
rica ederim canım ne demek benim gibi sıcak sevecen dostlar çok bu topikte ....
en önce sırf çocuk olsun diye ilişkiye girme canım kafan hep rahat olsun sters yok.. henüz ben bu durumu asmış değilim ama sen dene şimdiden basla.. aramıza hoş geldin o zaman bizimle birlikte inşallah güzel haberler duyarsın güzel haber sahibi olursun tatlım.. hem kaç aylık evlisin canımmm
Ben bi araştırmada okumuştum Amerika'da yapılmış spermler boşalmadan sonraki2dakika içinde rahime ulaşıyormuş.amaç spermleri yerçekimi yüzünden zorluk çıkartmamak diye ayaklar havada yatıyorum bende yaşlılarımızın bi bildiği vardır elbet:))))
belimin altına 2 yastık koyuyodum benhemen kalkmayın iyi güzel tamam da bel altına yastık koyunca olmuyo sanki...bacakları duvara dayayın yada bi şekilde hiç kalkmayın
kızlar selam..
ben de günaşırı muhabbetine inanmıyorum pek :)
2 ay adet bitimiyle adet olana kadar günaşırı oldu ama o aylarda kısmet olmadı.
hamile kaldığım ay, ovulasyon testi kullanmıştım ilk kez.
daha önce bebeğimi kaybettim ve kürtaj olmak zorunda kaldım.
birkaç günlük kaymalar oluyordu düzenimde
o yüzden çok iyi oldu.
testle yumurtlamayı tespit ettiğim gün ve ertesi gün çalışma ve bingo
Bende de kist olmuş canım ben hiç fark etmedim öyle bir kontrolde çıkmıştı ama doktor hiiiç kafana takma o herkezte olur 2-3 ay en geç adetle atarsın demişti ve dediği gibi oldu da diğer 2 kontrolümde hiç birşey yok dediidrar yolu enfeksiyonu da geçirdim epey bi yanma yaşadım çok şükür onuda atlattım.. Folikasit verdi mi peki?
belimin altına 2 yastık koyuyodum benen az 1 saat yatıyodum bu ay sabaha kadar yatcam kalkmıcaaamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?