Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hemen kalkmayın diyorlar birde en az 10 dk ayaklar yukarda bel altında yastık hoopp yatıcakmışız... :128:

rica ederim canım ne demek benim gibi sıcak sevecen dostlar çok bu topikte ....
en önce sırf çocuk olsun diye ilişkiye girme canım kafan hep rahat olsun sters yok.. henüz ben bu durumu asmış değilim ama sen dene şimdiden basla.. aramıza hoş geldin o zaman bizimle birlikte inşallah güzel haberler duyarsın güzel haber sahibi olursun tatlım.. hem kaç aylık evlisin canımmm

Maşşşaaaalllaaahhhh iyi enerji varmış sizde de heee

valla o hergün yapılırsa kalite düşer lafını ben de duydum ama takvimim ortada yani...

Şimdi takvimini gördümmm maşallahhhhh dedim maşşallahhh)) rabbim size güç kuvvet vermiş :)) eşimi geçtim o 2 günde bire fit de ben bilmiyorum yani çok zor:)) ee çocuğa illerde geleceksin demişsiniz bebekte bu kadar israra kıramamış sizi:))))))

hemen kalkmayın diyorlar birde en az 10 dk ayaklar yukarda bel altında yastık hoopp yatıcakmışız... :128:

hemen kalkmayın iyi güzel tamam da bel altına yastık koyunca olmuyo sanki...bacakları duvara dayayın yada bi şekilde hiç kalkmayın

Aramıza hoş geldin canım... Çok fazla stres yapmadan çalışmaya devam.. Kontrol için doktora gittin mi? Testler smeer falan yapıldı mı?

hoşbulduk canım evet 1 ay olmuştur smeer testi yapıldı bi problem yok dedi am 2cm mi mm mi çikolata kisti var adetle de atabilirsin dedi birde enfeksiyon vardı ilaç verdi o düzeldi şimdi onun dışındada başka bir sıkıntı yok dedi
o kist kafama takıldı ama büyümezse sıkıntı yok dedi doktor ne bileyim sizde oldumu hiç

Ayyynnenn katılıyorum.. Perşembe çalışma cuma mola c.tesi çalışma paar çalışma ben bittim

harikasın tatlımmm bende yazayım bi ya .. bu ay çalışmalarımı arttırayım bnde o zman yorulcaz ama napalım artık :89::89:

Ben bi araştırmada okumuştum Amerika'da yapılmış spermler boşalmadan sonraki2dakika içinde rahime ulaşıyormuş.amaç spermleri yerçekimi yüzünden zorluk çıkartmamak diye ayaklar havada yatıyorum bende yaşlılarımızın bi bildiği vardır elbet:))))

Bende de kist olmuş canım ben hiç fark etmedim öyle bir kontrolde çıkmıştı ama doktor hiiiç kafana takma o herkezte olur 2-3 ay en geç adetle atarsın demişti ve dediği gibi oldu da diğer 2 kontrolümde hiç birşey yok dedi idrar yolu enfeksiyonu da geçirdim epey bi yanma yaşadım çok şükür onuda atlattım.. Folikasit verdi mi peki?

Maşşşaaaalllaaahhhh iyi enerji varmış sizde de heee
bilmem kimsenin hayatını bilmediğimizden bize normalmişiz gibi geliyordu...ama çocuk yapma çalışması sonuçta...yoksa yanlış anlaşılmasın...bi de yeni evliyiz ya biraz da onun etkisi diyelim

anne-babasının sözünü dinlemeyi öğrensin işte

kızlar selam..
ben de günaşırı muhabbetine inanmıyorum pek :)
2 ay adet bitimiyle adet olana kadar günaşırı oldu ama o aylarda kısmet olmadı.
hamile kaldığım ay, ovulasyon testi kullanmıştım ilk kez.
daha önce bebeğimi kaybettim ve kürtaj olmak zorunda kaldım.
birkaç günlük kaymalar oluyordu düzenimde
o yüzden çok iyi oldu.
testle yumurtlamayı tespit ettiğim gün ve ertesi gün çalışma ve bingo

Son düzenleme:

çok teşekkürler cnaım :) inşaAllah herşey gönlümüzce olur

dün itibariyle regl oldum normal seyrime göre 2 gün sonra oldum

geçen ay uzun süreden sonra ilk defa reglim 5 gün erken oldu normalde son zamanlarda yani 30+2 gibi oluyorken bu ay 30+4 oldu

diyebiliriz.. pek bi anlam yüklemedim regl belirtilerim olduğu için ama böyle bikaç gün oynaması ileri geri sizdede oluyormu acaba?

buarada 1 yılım yeni doldu daha :)

Ben abartıp bir yarım saat yatıyorum birde kafama takılıyo fırsat buldukça yattımm sanki düşecekler erkekte hemen çıkmayıp bekleyecekmiş biraz

hemen kalkmayın iyi güzel tamam da bel altına yastık koyunca olmuyo sanki...bacakları duvara dayayın yada bi şekilde hiç kalkmayın
belimin altına 2 yastık koyuyodum ben en az 1 saat yatıyodum bu ay sabaha kadar yatcam kalkmıcaaamm

selam kızlar biz hafta sonunu boş geçirdik çalışmadık. eşimin nazı tuttu. yok strese sokuyomuşum onu yok görev gibi gelince kötü oluomuş bilmem ne kapıştık hatta. ben bütün gün evi temizle yemek yap canım cıkıo neden o benim yerime o yorgun :)
ovülasyon testi yaptım henüz çift cizgiyi görmedim zaten umarım bu akşam başlarız.
ya sıkıldım valla böyle görev gibi üff

Allah Bebişini kucağına almayıda nasip eder inşallah canım.. İşte aslında acele etmemek lazım en uygun zaman da olacak ama biz biraz fazla sabırsısız galiba:18:

hayır vermedi o ay hap fitil felan vermişti o vermeyince demekki hamile kalmadan vermiyor diye düşündüm ama buarada dikkat ettm çoğu arkadaşın hamile olmadan önce folikasit kullanmaya başladığını gördüm bende doktora gidicem regl bitiminde o zaman soracağım bakalım

biraz bebişten bahsedeyim :)

ikili test yaptırdım sonuçları iyi çıktı.
bu testte ultrasounda bazı ölçümler yapılıyor bir de kan veriyorsun hormonlarına bakılıyor
kişisel bazı bilgilerle de veriler bir formülle hesaplanıyor ve oranlar çıkıyor.
down sendromu için ve edward sendromu için yapılıyor bu test
risk oranı veriyor.
benim riskim düşük çıktı kısacası.
her şey yolunda Allah'a binlerce kez şükür.

belimin altına 2 yastık koyuyodum ben en az 1 saat yatıyodum bu ay sabaha kadar yatcam kalkmıcaaamm

benim son günlerde denediğim yöntemi denesene..geç döllenme dedi doktor bana belki de o yöntemle hamile kaldım...çalışma bitince hiç kalkma...yeter dedim olmadıysa da şimdş kesin olacak o çocuk bu göbüşe girecek dedim ve yattığım yerden hiç kalkmadan bi tane ped istedim eşimden çamaşırıma onu yapıştırdım ve yavaş yavaş giydim çamaşırı...akarsa pede akar akmazsa bana kalır diye...sabah da uyandım duşa girdim...biraz pislik gibi geliyo duynca belki ama yapacan naapaacaaan mecbuuurr anne olmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…