Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

darısı başımaaaa

Ben abartıp bir yarım saat yatıyorum birde kafama takılıyo fırsat buldukça yattımm sanki düşecekler erkekte hemen çıkmayıp bekleyecekmiş biraz

Wallaa bende düşmesinler diye yattım durdum :))) ama sabaha kadar öyle uyumak bana çok zor..
belimin altına 2 yastık koyuyodum ben en az 1 saat yatıyodum bu ay sabaha kadar yatcam kalkmıcaaamm

Bebeğim belinin altına değil poponun altına koy yastıkları belinin altına koyarsan popon aşağıda kalır zorlaştırma işleri))) popon belinden daha yukarıda kalsın yani..

sen baya profesyonel çalışmışsın ama :)

aynısını yapıyorum ben canım orkid koyuyorum çamasırıma yavasca giyip yatıyorum 1 - 1 buçuk saat kadar yatıyodum bu sefer kalkmam sabha kadar yatarım diye düşünüyorum bebeğim:26:

slm ben geldim kızlar sabah bi uyudum 11.30tu gözümü açtığımda

evet canım bel dedğim toto işte belden itibaren koca yastık koyorum ... yukarıdan asagıya insin diye

slm ben geldim kızlar sabah bi uyudum 11.30tu gözümü açtığımda

Oohhhhh yarasın bebeğime günaydın bakalımmm nasılsın??
Len bi haftasonun kimse yok gelmiyor girmiyor diye sayfaya bakmadım inşada girmişsiniz ya topiğe :)))))

sen baya profesyonel çalışmışsın ama :)
ah canım daha ilk denememdi ama epey kafama takmıştım..hırslıyımdır biraz...taktikleri veriyorum işte feyzalın

aynısını yapıyorum ben canım orkid koyuyorum çamasırıma yavasca giyip yatıyorum 1 - 1 buçuk saat kadar yatıyodum bu sefer kalkmam sabha kadar yatarım diye düşünüyorum bebeğim:26:

tamam işte ama yastık konusunda bele koyma hakikatten poponun altında 5 dakka kalsa yeter...sonra uyu gitsin kalkmadan.doğrulurken bile dikkat et zorlama hiç kendini...pisliği de düşünme...pedi at çamaşırı ve kendini yıka..ee nerde kaldı işin pisliği..ohh rahattt

Oohhhhh yarasın bebeğime günaydın bakalımmm nasılsın??
Len bi haftasonun kimse yok gelmiyor girmiyor diye sayfaya bakmadım inşada girmişsiniz ya topiğe :)))))

sağol bebeğim iyiyim bomba gibiyim ya sen nasılsın bakalım
hehehe kız duramadım kocadan fırsat buldukça damladım topiğe

kimi o meniden tiksinir kokusundan filan ben hiç rahtsız olmuyorum rahatım o konuda.. şey olmadan önce havlu koyuyorum filan

sağol bebeğim iyiyim bomba gibiyim ya sen nasılsın bakalım
hehehe kız duramadım kocadan fırsat buldukça damladım topiğe

Bende çok iyiyim hava serin bunaltmıyor:) eski işyerine gitmem lazım evimi halletmem lazım fln ama hayat bana güzel şuan:))))

hoşbulduk bacım nasılsın bakim

iyiyim ama üşengecim...duş almam ve sağlık ocağına gitmem lazım...ben perşembe günü kan verdim ya cuma günü sonuçları almaya gitmemişim unutmuşum :26: bugün gitmem lazım ama zor geliyo...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…