biraz bebişten bahsedeyim :)
ikili test yaptırdım sonuçları iyi çıktı.
bu testte ultrasounda bazı ölçümler yapılıyor bir de kan veriyorsun hormonlarına bakılıyor
kişisel bazı bilgilerle de veriler bir formülle hesaplanıyor ve oranlar çıkıyor.
down sendromu için ve edward sendromu için yapılıyor bu test
risk oranı veriyor.
benim riskim düşük çıktı kısacası.
her şey yolunda Allah'a binlerce kez şükür.
Ben abartıp bir yarım saat yatıyorum birde kafama takılıyo fırsat buldukça yattımm sanki düşeceklererkekte hemen çıkmayıp bekleyecekmiş biraz
belimin altına 2 yastık koyuyodum benen az 1 saat yatıyodum bu ay sabaha kadar yatcam kalkmıcaaamm
benim son günlerde denediğim yöntemi denesene..geç döllenme dedi doktor bana belki de o yöntemle hamile kaldım...çalışma bitince hiç kalkma...yeter dedim olmadıysa da şimdş kesin olacak o çocuk bu göbüşe girecek dedim ve yattığım yerden hiç kalkmadan bi tane ped istedim eşimden çamaşırıma onu yapıştırdım ve yavaş yavaş giydim çamaşırı...akarsa pede akar akmazsa bana kalır diye...sabah da uyandım duşa girdim...biraz pislik gibi geliyo duynca belki ama yapacan naapaacaaan mecbuuurr anne olmak için
benim son günlerde denediğim yöntemi denesene..geç döllenme dedi doktor bana belki de o yöntemle hamile kaldım...çalışma bitince hiç kalkma...yeter dedim olmadıysa da şimdş kesin olacak o çocuk bu göbüşe girecek dedim ve yattığım yerden hiç kalkmadan bi tane ped istedim eşimden çamaşırıma onu yapıştırdım ve yavaş yavaş giydim çamaşırı...akarsa pede akar akmazsa bana kalır diye...sabah da uyandım duşa girdim...biraz pislik gibi geliyo duynca belki ama yapacan naapaacaaan mecbuuurr anne olmak için
Wallaa bende düşmesinler diye yattım durdum :))) ama sabaha kadar öyle uyumak bana çok zor..
Bebeğim belinin altına değil poponun altına koy yastıkları belinin altına koyarsan popon aşağıda kalır zorlaştırma işleri))) popon belinden daha yukarıda kalsın yani..
oyyhh uykucu minnoşummmslm ben geldim kızlar sabah bi uyudum 11.30tu gözümü açtığımda
slm ben geldim kızlar sabah bi uyudum 11.30tu gözümü açtığımda
oyyhh uykucu minnoşummmgünün aydın olsun... iyi olmus dinlendin işte
ah canım daha ilk denememdi ama epey kafama takmıştım..hırslıyımdır biraz...taktikleri veriyorum işte feyzalınsen baya profesyonel çalışmışsın ama :)
aynısını yapıyorum ben canım orkid koyuyorum çamasırıma yavasca giyip yatıyorum 1 - 1 buçuk saat kadar yatıyodum bu sefer kalkmam sabha kadar yatarım diye düşünüyorum bebeğim:26:
evet canım bel dedğim toto iştebelden itibaren koca yastık koyorum ... yukarıdan asagıya insin diye
Oohhhhh yarasın bebeğime günaydın bakalımmm nasılsın??
Len bi haftasonun kimse yok gelmiyor girmiyor diye sayfaya bakmadım inşada girmişsiniz ya topiğe :)))))
ah canım daha ilk denememdi ama epey kafama takmıştım..hırslıyımdır biraz...taktikleri veriyorum işte feyzalın
tamam işte ama yastık konusunda bele koyma hakikatten poponun altında 5 dakka kalsa yeter...sonra uyu gitsin kalkmadan.doğrulurken bile dikkat et zorlama hiç kendini...pisliği de düşünme...pedi at çamaşırı ve kendini yıka..ee nerde kaldı işin pisliği..ohh rahattt
sağol bebeğim iyiyim bomba gibiyim ya sen nasılsın bakalım
hehehe kız duramadım kocadan fırsat buldukça damladım topiğe
Ooohhhh aslansın kız hayırlısı bakalım bu ay:))
hoşbulduk bacım nasılsın bakim
ooohhhh harıkasın tatlımmmmmvalla kuzucum iyi bi dinlendim
güne geç başladım ama iyi başladım
Bende çok iyiyim hava serin bunaltmıyor:) eski işyerine gitmem lazım evimi halletmem lazım fln ama hayat bana güzel şuan:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?