- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
kimi o meniden tiksinir kokusundan filan ben hiç rahtsız olmuyorum rahatım o konuda.. şey olmadan önce havlu koyuyorum filan
iyiyim ama üşengecim...duş almam ve sağlık ocağına gitmem lazım...ben perşembe günü kan verdim ya cuma günü sonuçları almaya gitmemişim unutmuşum :26: bugün gitmem lazım ama zor geliyo...:26:
selam kızlar biz hafta sonunu boş geçirdik çalışmadık. eşimin nazı tuttu. yok strese sokuyomuşum onu yok görev gibi gelince kötü oluomuş bilmem ne kapıştık hatta. ben bütün gün evi temizle yemek yap canım cıkıo neden o benim yerime o yorgun :)
ovülasyon testi yaptım henüz çift cizgiyi görmedim zaten umarım bu akşam başlarız.
ya sıkıldım valla böyle görev gibi üff
ooohhhh harıkasın tatlımmmmmnasılsın bakalımm
slm ben geldim kızlar sabah bi uyudum 11.30tu gözümü açtığımda
Hoşşgeldin şekerimmm
hoşbuldum tatlımnasılsın bakalım ne var ne yok
iyyim şükür canım nasıl olsunsizin gibi şekerimiyiyim çook şükür sen nasılsın
İyiyim vallaa c.tesi pazar yoğun çalışma temposundan yorgun düşerek sabah başağrısı ile uyandım
Sen Nasılsın?
kızlaaarrr uzun zaman önce başvurduğum yerden cevap geldi....çalışmaya başlıyorum genee..bu habere sevinsem mi üzülsem mi bilemedim...çağırdılar şimdi gidicem bakalım bi konuşmaya..
tünaydın kızlarrrr. walla ben adet bıttı aksamından basladım calısmalara bu ay umutluyum inş. kendımce ıyı taktık gelıstırdıgımı dusunuyorum dısarı cıkmalarına izin vermedım birde kndimi silkelettim ve yarım saat totomun altında yastık belden asagısı dimdik yukarda yattım nerdeyse kendımı ayaklarımdan tavana asasım geldiama işin garibi ovulasyon testınde hıc 2.cizgiyi koyu görmedım bugun 17. gunu adetın bılemıyorum o yönden endişeliyimm
muhasebe tatlişkom
ayh bende çalışmak istiyorum ama lise mezunuyum malesef .. meslek lisesi hemdemuhasebe tatlişkom
tünaydın tatlım hadi bakalım bu kadar çabaya inşallah bebişin gelir
benimde bazen asasım geliyor gülme krizine giriyorum
ayh bende çalışmak istiyorum ama lise mezunuyum malesef .. meslek lisesi hemdeiş buluruz diye heveslendirdiler bizi kaldık ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?