Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kimi o meniden tiksinir kokusundan filan ben hiç rahtsız olmuyorum rahatım o konuda.. şey olmadan önce havlu koyuyorum filan

Bende ilk denemem de havlu ve yastık koyup yatmıştım ama sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum doktora gittik 8 dk dan fazla bekleme tuvaletin olmasa git yap dedi 8 dk dan sonra mikroplar yukarı çıkıyormuş bu da enfeksiyon yaratıyormuş, küçük tuvaleti yapınca onların çıkmasını engelliyormuş.. Şimdi saat tutuyorum 8 dk olunca tuvalete bakalım inşallah yeterli oluyordur sonra yatmaya devam tabii

iyiyim ama üşengecim...duş almam ve sağlık ocağına gitmem lazım...ben perşembe günü kan verdim ya cuma günü sonuçları almaya gitmemişim unutmuşum :26: bugün gitmem lazım ama zor geliyo...:26:

olsun canım öğleden sonra alırsın ya sıkıntı yok büyütme gözünde

Nerelerdesin sen bakkiimmm.. Hiç girmiyorsun artıkkkk Canım bol bol fındık fıstılk ceviz falan yedir eşine

kızlaaarrr uzun zaman önce başvurduğum yerden cevap geldi....çalışmaya başlıyorum genee..bu habere sevinsem mi üzülsem mi bilemedim...çağırdılar şimdi gidicem bakalım bi konuşmaya..

tünaydın kızlarrrr. walla ben adet bıttı aksamından basladım calısmalara bu ay umutluyum inş. kendımce ıyı taktık gelıstırdıgımı dusunuyorum dısarı cıkmalarına izin vermedım birde kndimi silkelettim ve yarım saat totomun altında yastık belden asagısı dimdik yukarda yattım nerdeyse kendımı ayaklarımdan tavana asasım geldi ama işin garibi ovulasyon testınde hıc 2.cizgiyi koyu görmedım bugun 17. gunu adetın bılemıyorum o yönden endişeliyimm

İyiyim vallaa c.tesi pazar yoğun çalışma temposundan yorgun düşerek sabah başağrısı ile uyandım

Sen Nasılsın?

inşallah bu ay olur bebişin tatlım.. geçmiş olsun canım
valla ben bugün gayet iyiyim moral filan süper yani

kızlaaarrr uzun zaman önce başvurduğum yerden cevap geldi....çalışmaya başlıyorum genee..bu habere sevinsem mi üzülsem mi bilemedim...çağırdılar şimdi gidicem bakalım bi konuşmaya..

ne işi bu kız şaşırdım şimdi:44::44::44:

tünaydın tatlım hadi bakalım bu kadar çabaya inşallah bebişin gelir
benimde bazen asasım geliyor gülme krizine giriyorum

tünaydın tatlım hadi bakalım bu kadar çabaya inşallah bebişin gelir
benimde bazen asasım geliyor gülme krizine giriyorum

walla bnde cok gülüyorum hele en son kı çalısmada kendımı silkeletrken ya önckısınde tuttuysa var olan bebısıde silkeletirken düşürmeyelim dedi eşim artık duusun yanı gülmeyii

kızlar kız kardeşim geldi kendinize iyi bakın gelirim yine
beni özleyin birazcık

ayh bende çalışmak istiyorum ama lise mezunuyum malesef .. meslek lisesi hemde iş buluruz diye heveslendirdiler bizi kaldık ortada

ben de üni terk canım...lise mezunuyum yani ben de anadolu lisesi...ingilizce ağırlıklı olandan...neyse çıktım ben dönüşte yazarım gelişmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…