Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bursanın neresindesin ... Bende anne tarafından bursalıyım Canım bak bulantın oluyo uykun olacak sonra karnın büyüdükçe bebek ağırlaşacak.. Yoğun tempolu bir işte nasıl çalışacaksın işin stresi patronun stresiii

ısırsın dişleri yokken

ağzı bile yok şimdi kızım :)

orası da var hayırlısı olsun ne diyelim:44:.bursa nilüferdeyiz canım görüklede uludağ üniversitesinin yakınında

olurrr ben burdayım buyursun

gaza gelip saçını başını yoluyomuşş....ayy şimdi canlandı gözümün önünde senin kucağında benim şebek :) birden kafandan bezi çekiştiriyo saçını yoluyo :) sonra dişleri çıkıyo diye ağzına sokmuşsun elini dişlerini kaşıyosun ufaktan...o sırada krrrtt ısırıyo
sadist miyim ne haltım ben de hayale bak

bencede öylesin kız hayale bak kadına şiddet bu resmen
ama ben ne yaparım biliyo musun o toombiş kollarına saat yapar yanaklarını da sıkarım bir güzel yerim onu

bencede öylesin kız hayale bak kadına şiddet bu resmen
ama ben ne yaparım biliyo musun o toombiş kollarına saat yapar yanaklarını da sıkarım bir güzel yerim onu

ama burnundan baloncuk çıkara çıkara ağlar... ben de hemen yan odadaki beşiğin içinde uyuyan bebişini uyandırırım hiç uyusun da büyüsün dinlemem ona saldırırım havaya atar tutarım .uyanır uyanmaz ayyy tramva geçircek çocuk

aboww korktum senden:18::18::18:

düşünsene böyle uyuyo olcak kucaklıcam uyandığında havada olcakk

Eklentiler

• $images.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 32
napıyonuz kızlaar ?

ölüyorum yorgunluktan bugün işler acaip yoğun. Birde uykum var ki sormayın az kaldı ama 15 dkm kaldı

kızlar ben geldim kasık ağrım devam ediyor çok şiddetli değil ama bel ağrısı ile beraber hissettiriyor kendisini.ve iç çamaşırımda kahverengi leke gördüm sonra da lavaboya gittiğimde 2 damla açık kan rengi silerken.ne oluyor bana erkenden adet mi olucam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…