Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoş geldin kuzum valla ben iyiyim ya sen nasılsın?
yeni hamişimiz yok ama çalışmaları devam eden arkadaşlarımız var
beyazincim arkadaşımız kürtaj oldu bu kötü haber ama

aa çok üzüldüm Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi bebek verir..
ii ii çalışın çalışın durmak yok
benim normal şekilde adetimi 2 gün geçti ama düzensiz olduğu için test filan yapmadım daha haziranı beklicem mide bulantım var bi türlü geçmek bilmeyen vede çok halsizim havadanmı sudan mı:26:

Başka nedenlerden olmasın :26::26: Bi test yapsanda bi müjdeli haber versen bizeee

amin canım inşallah
hmm en iyisi beklemek canım iyi yapmışsın
hayırdır inşallah bebiş mi yapıyo acaba bunları

Başka nedenlerden olmasın :26::26: Bi test yapsanda bi müjdeli haber versen bizeee

ya şu adet düzensizliğim olmasa hamileyim derim çünkü normalde öleydim ben 2 gün geçsin vede bu belirtiler çocuğa işaret olurdu bende ama düzensizlik çıktı başıma o yüzden güvnemiyorum pek umutlu değilim açıkcası yinede Rabbim bilir bende isterim güzel haber vermeyi ama beklicem biraz daha

döndümama adam hamile olduğumu duyunca kem küm yaptı...salak adam ben sana başvurduğumda hamile değildim o zaman alsaydın beni işe biraz iş hayatının tadını çıkarayım der çocuk yapmazdım hemen belki ama ben seni mi beklicem demi ama...iki ay geçmiş ya ben başvuru yapalı..yuhh..oldu olcak aralıkta gel görüşelim deseydin!!!uyuz!!!

aman uyuz deseydin boşver kafana takma bebeğim

Boşver canım sen bebişini hayırlısıyla kucağına al ... birazda büyütte ondan sonra iş hayatına başlarsın.. Hem hamilelik hem iş zor valla..

Boşver canım sen bebişini hayırlısıyla kucağına al ... birazda büyütte ondan sonra iş hayatına başlarsın.. Hem hamilelik hem iş zor valla..

ya olduğu kadar giderdi ne bileyim 7. aya 8. aya kadar çalışırdım...tek maaşla bursa gibi bi yerde kirada yaşamak zaten zor. bebek odası hazırlamak daha da zor...benim maaşla da eksikleri tamamlardık...off güzel olurdu işte ne bileyim

bitanem kısmet değilmiş üzme kendini yeğenim etkilenecek gül hadi birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…