baktım bikaç fotoya senin bebeğin böyle olcak sanki içime öyle doğdu birden
kızlar ben geldim kasık ağrım devam ediyor çok şiddetli değil ama bel ağrısı ile beraber hissettiriyor kendisini.ve iç çamaşırımda kahverengi leke gördüm sonra da lavaboya gittiğimde 2 damla açık kan rengi silerken.ne oluyor bana erkenden adet mi olucam ben
Kızlar çok kötüyüm yeni çıktım hastaneden 4 gündür hastanedeydim ya bebeğim beni bıraktı kalbi durmuştu kürtaj oldum moralim çok kötü hala inanamıyorum dua edin bana kendime hakim olamıyorum sürekli ağlamaktan
kasık ağrısıyla beraber bel ağrısı var ve kan geliyo öyle mi?? garip...bende de vardı o ağrılar 22-23 nisan gibi ama kan gelmedi...23 mayıs bile geçti hala daha gelmedi kansende de gelmemesi lazım:44: bekle bakalım bir iki gün daha
belki tutunma kanamasıdır bu gelen leke...inşallah bakalımmbuschy canım ya ben en son 11 mayısta afet oldum.2 hafta var diğer adet tarihime.bi de o 2 damla kan 2 saat önce falan geldi sık sık bakıyorum yok gelmez inşallah bir daha
şimdilik yok ama alevesen'den ümitliyiz bakalımmerhabalar nabersinz nasılsınız?güzel haberleri olan varmı aramızda :)
belki tutunma kanamasıdır bu gelen leke...inşallah bakalımm
şimdilik yok ama alevesen'den ümitliyiz bakalım
merhabalar nabersinz nasılsınız?güzel haberleri olan varmı aramızda :)
belki tutunma kanamasıdır bu gelen leke...inşallah bakalımm
şimdilik yok ama alevesen'den ümitliyiz bakalım
mrb canım nasılsın?
çok yorgun ve inanılmaz baş ağrısı var kuzum.dün bahçeden geldik duş alıp yattım keşke bide ağrı kesici alsaydımsen nasılsın ne var ne yok
Kızlar hiç hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama sanki Hamileyim ya
Göz Bebeklerim eşek kadar, kipriklerim hep üst üste:s
Eşim dünden beri evi temizledi, yemekte yardım etti. .
Bana sen hamilesin, göre biliyorum dedi ama dalga geçiyor diye hiç üstünde durmadım..
Acaba gözlerimdenmi anladı, yojsa cidden dalgamıydı bilmiyorum. ..
Ama en az iki haftadır batmalarim var, özelikle bileklerimde ve karnim sag tarafı ağrıyor ( kasık değil)..
Ne dersiniz, tuturdukmu sizce
geçmiş olsun canım bende iyiyim çook şükür ya
en kısa zamanda net bağlatmaya çalışcam kızlar..bu hafta sonuda aöf sınavı var hiç çalşmya fırsatım olmadı aman aman..ben çıkıyorumananeme gidicez öptüm sizleri
inşallllahhhhhhhhhh canım benim inşallah
bu ara herkesin ihtiyacı var güzel haberlere
Teste daha çok var
Nasıl bekleyeceğim:26:
Umarım kimse umudunu yititmez,
Kırmızılar gelse bie, devammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?