Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kasık ağrısıyla beraber bel ağrısı var ve kan geliyo öyle mi?? garip...bende de vardı o ağrılar 22-23 nisan gibi ama kan gelmedi...23 mayıs bile geçti hala daha gelmedi kan sende de gelmemesi lazım:44: bekle bakalım bir iki gün daha

cnmm benim seni çok ii anlıyorum benm de yarın 2 hafta bitecek tabi ki ağla dök içini boğazındaki o yumruktan kurtul..beni kimse ağlatmadı 1 hafta annemde kaldım kendi evime geçince ağla ağla içim dışıma çıktı..çok şükür ALLAH'a inancımı kaybetmedim duamı ettim ALLAH'a sığındım..çok zor biliyorum ama inan bana unutmayacaksın azalacak bu acın..

buschy canım ya ben en son 11 mayısta afet oldum.2 hafta var diğer adet tarihime.bi de o 2 damla kan 2 saat önce falan geldi sık sık bakıyorum yok gelmez inşallah bir daha

buschy canım ya ben en son 11 mayısta afet oldum.2 hafta var diğer adet tarihime.bi de o 2 damla kan 2 saat önce falan geldi sık sık bakıyorum yok gelmez inşallah bir daha
belki tutunma kanamasıdır bu gelen leke...inşallah bakalımm

merhabalar nabersinz nasılsınız?güzel haberleri olan varmı aramızda :)
şimdilik yok ama alevesen'den ümitliyiz bakalım

ayyy inşallah inşallah :) ben duramıcam anneme gelmiştim ananeme gidicez.hepiniz iii bakın kendinize ve bebişlerinize hatta çalışma yapanlar sizlerde bebek var gibi davranın kendinze öpüyorum hepinizi..

ayyyy midem gene fenalaştı kızlar duramıcam ben gittim....benim için de dua edin geçsin bu bulantım artık...çok öptüm sizleri

keşke tutunma kanaması olsa ama tutunma kanaması gebeliğin 11 ve 12.günlerinde olabiliyormuş şimdi netten baktım.benim adet tarihime daha 2 hafta var.kan gelmiyor ama bel kasık ağrım devam.çok korkuyorum erkenden adet olucam diye ama herşeyin hayırlısı artık

Kızlar hiç hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama sanki Hamileyim ya

Göz Bebeklerim eşek kadar, kipriklerim hep üst üste:s

Eşim dünden beri evi temizledi, yemekte yardım etti. .
Bana sen hamilesin, göre biliyorum dedi ama dalga geçiyor diye hiç üstünde durmadım..
Acaba gözlerimdenmi anladı, yojsa cidden dalgamıydı bilmiyorum. ..

Ama en az iki haftadır batmalarim var, özelikle bileklerimde ve karnim sag tarafı ağrıyor ( kasık değil)..

Ne dersiniz, tuturdukmu sizce

Son düzenleyen: Moderatör:

inşallllahhhhhhhhhh canım benim inşallah
bu ara herkesin ihtiyacı var güzel haberlere

geçmiş olsun canım bende iyiyim çook şükür ya

en kısa zamanda net bağlatmaya çalışcam kızlar..bu hafta sonuda aöf sınavı var hiç çalşmya fırsatım olmadı aman aman..ben çıkıyorum ananeme gidicez öptüm sizleri

en kısa zamanda net bağlatmaya çalışcam kızlar..bu hafta sonuda aöf sınavı var hiç çalşmya fırsatım olmadı aman aman..ben çıkıyorum ananeme gidicez öptüm sizleri

kız bende aöfteyim :))
evet bağlatmaya çalış bencede:)
neyse kendine iyi bak görüşürüz

inşallllahhhhhhhhhh canım benim inşallah
bu ara herkesin ihtiyacı var güzel haberlere

Teste daha çok var
Nasıl bekleyeceğim:26:

Umarım kimse umudunu yitirmez,
Kırmızılar gelse bile, devammmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar lütfen bana cevap verin. Özellikle buchy. Batıma kadar inanılmaz bel ağrım ve kasık ağrım vardı. Dünden beri hiçbir yerim ağrımıyor. Göğüslerimde sızlamıyor. Belirtileri en yakında yaşayan sen varsın ne olur cevap verir misin?

Merhaba Kızlar

Benim batım dündü. Ama hala regl olmadım. Umarım hala olmaz. Bu sabah kan verdim ancak yarın öğleden sonra öğrenebileceğim. Yine de bugün gün arasında idrar testi yaptım negatif çıktı. Yarın sabah tekrar idrar testi yapacağım. İdrar testinde çıkmama ihtimali hala var mıdır? Kaç gün gecikmeden sonra idrar testi yapılmalıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…