Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Maşallah
Fakat uzmanlar niye 2, 3 günde bir yapın diyor, çok kızdım şimdi onlara
Senin göz bebeklerinde bie değişiklik varmı? Diyer hamişlerede bu sorum!!

Bir yerde göz bebeklerin büyüdüğünü okumuştum belirtilerden biri...

Ne kadar doğru, yanlış bir öğrenelim

Son düzenleyen: Moderatör:
yok canım hiç birşey yaptırmadım yumurtlama dönemim 2 gün önce falandı onu hesaplayarak denedim aslında bir hafta boyunca:) hangi gün tutarsa:))

Hadi Bakalım müjdeli haberlerini bekliyoruz o zaman İlk deneme de şans %25 miş öyle demişti doktorum

son adet tarihiniz diye bir bölüm var. oraya adetin ilk günü mü son günü mü yazılmalı kafam karıştı:s

hemen hemen benzer dersleri görmüşüzdür .. ah evet yha karamandayım şuan ve kreş yok okullar çok anaokulu mevcut .. hem iyi yapmıssın canım herşeyde bi hayır vardır... inş. bebeğin oluur ve hemencik kucagına alırsın

Son düzenleme:
denememizin 3. günü kahverengi sıvı geldi. bu belirti olabilir mi? ara ara da baş dönmesi oluyo 3 gündür ve dünde beyaz sıvı geldi.. psikolojik de olabilir mi bu:)

Herşey olabilir canım adet belirtisi ile hamilelik belirtileri aynıymış.. Benimde geçen ay ilk denememdi karnımda şişlik mi hisstemedim. ağzımda garip tatmı hissetmedim canım birşeyler mi istemedi Ne okuduysam kendimde de oldu.. Sonunda adet oldum Bu ay fazla takmıyorum o yüzden sende öyle yap normalmiş gibi davran

meraba kızlar ben geldim nasılsınız görüşmeyeli...kaldığım yerden okuyum dedim bi baktım bitcek gibi değil maşallah sohbetiniz bol olmuş..biri bana kısaca özet geçermi kimlerde ne var ne yok diye anlatsa :26:

hoş geldin kuzum valla ben iyiyim ya sen nasılsın?
yeni hamişimiz yok ama çalışmaları devam eden arkadaşlarımız var
beyazincim arkadaşımız kürtaj oldu bu kötü haber ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…