- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
25 mart...adet başlangıcı
31 mart...adetimin son günü ( çanakkale gezisi yaptık eşimle o gün çok mutluydum bu da etkili bi faktör olabilir belki.mutluluktan ağladığım oldu o gün )
1 nisan yol yorgunluğu
2 nisan...çalışma
3 nisan... çalışma
4 nisan...doğum günüm çok çalışma
5 nisan çalışma
6 nisan...göğsümdeki sancı dolayısıyla mola
7 nisan...mola
8 nisan mola
9 nisan adetimin 16. günü ve yumurtlamayı kaçırma korkusu + acil çalışma
10-11-12-13-14-15 nisan çalışma
16-17 nisan mola
bata kadar tekrar çalışma
bat : 23 nisan
22 nisanda kan verme
23 nisan tatil
24 nisan kan sonuçlarını alıp aklıma gelen herkesi arayıp müjdeyi verme
çok özelimi açtım ama önemli olan size yardımcı olmak kızlar benim o ayım bu şekilde geçti
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama
Yumurtlama gününü hesapladın mı ? O günlerde daha bi yoğunlaş.. Normalde 2 günde bir uygun diyorlar ama hergün deneyip hamiş kalan arkadaşımız da var
Doktora gidip tahlil yaptırdın mı?
yok canım hiç birşey yaptırmadım yumurtlama dönemim 2 gün önce falandı onu hesaplayarak denedim aslında bir hafta boyunca:) hangi gün tutarsa:))
son adet tarihiniz diye bir bölüm var. oraya adetin ilk günü mü son günü mü yazılmalı kafam karıştı:s
hemen hemen benzer dersleri görmüşüzdür ..Mesleğimi inanılmaz seviyorum aslında insanlarla ilgilenmeye yardımcı olmaya bayılıyorum ama yükselme ihtimalim yok. çalıştığım yerde hiç hemşire gibi değildim bundan nefret ettim.zaten çocuk yapacağım çalışmayın şimdilik dedim ve bıraktım hayırlısı olsun bakalım.seninle meslektaş sayılırız ortak aldığımız dersler olmuştur mutlaka.oturduğun yer istanbul olaydı hiç işsiz kalamazsın:))))
Adetin ilk gününü yazacaksın canım...
denememizin 3. günü kahverengi sıvı geldi. bu belirti olabilir mi? ara ara da baş dönmesi oluyo 3 gündür ve dünde beyaz sıvı geldi.. psikolojik de olabilir mi bu:)
yine ben geldim
Hojjj geldin beaa nerelerdesiniz kimse yok bugün burda
hoşbuldum canım kız kardeşim geldi o yüzden çıktım
Bizde iş yerinde masa başında bakalım kim var kim yok
oyy oyy şimdi sen kendi kendine evde olmak vardı diyosun demi
meraba kızlar ben geldim nasılsınız görüşmeyeli...kaldığım yerden okuyum dedim bi baktım bitcek gibi değil maşallah sohbetiniz bol olmuş..biri bana kısaca özet geçermi kimlerde ne var ne yok diye anlatsa :26:
2 Gün tatil yetmiyor ya şu çarşamba gününüde tatil yapsalar süper olacak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?