Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim eşim de çalışmaların ilk gününden itibaren oldu tuttu gözüyle bakıp öyle davranırdı bana...bence babalar annelerden daha iyi hissediyor...

canım hiç boşuna idrar testi yapma adetin geçtikten bir hafta on gün sonra kesin sonuç alırsın şimdi çok erken..ama kanda herşey belli olacaktır kusura bakma nette değildim geçmişi okudum şimdi gördüm anca cevap yazabildim umarım okursun...hayırlısı olsun canım arada birkaç gün geçebilir acıların bu sorun değil bence...her gebelik farklıdır sonuçta..kiminin hiç ağrımaz kiminin ağrısı hiç geçmez..kesin bişey söylemek zor..

kızım olsun diyosun
solda kesin kız mı oluyor yani...benim sağda nasıl yanianaaam heyecan yaptım gene

günaydın kızlar:) nasılsınız bakalım?yeni hamileler var mı görüşmeyeli?hayırlı haberler bekliyoruz:)

günaydın kızlar:) nasılsınız bakalım?yeni hamileler var mı görüşmeyeli?hayırlı haberler bekliyoruz:)

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın
şimdilik yok ama inşallah en kısa zamanda yeni hamişlerimizde olacak

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın
şimdilik yok ama inşallah en kısa zamanda yeni hamişlerimizde olacak

inşallah canım..benim de biliosun düşük tehlikem var yemek ve tuvalet ihtiyacı dışında yataktayım..evdeyim heyet raporu verdi doktor..sen adet oldun mu canım?

inşallah canım..benim de biliosun düşük tehlikem var yemek ve tuvalet ihtiyacı dışında yataktayım..evdeyim heyet raporu verdi doktor..sen adet oldun mu canım?

evet biliyorum tatlım bende onu soracaktım zaten..
şimdi nasılsın daha iyisin demi
akıntın devam ediyor mu?
evet tatlım oldum ama çalışmalara başlamış durumdayım

evet biliyorum tatlım bende onu soracaktım zaten..
şimdi nasılsın daha iyisin demi
akıntın devam ediyor mu?
evet tatlım oldum ama çalışmalara başlamış durumdayım

hayırlısı neyse o olsun canım..hamileliği çok istiyoruz ama asıl mesele ondan sonra başlıyomuş lekenmeler gidiyo geri geliyo ama kalp atışını duyduk çok şükür.istirahat dedi..Veren de Allah alan da Allah canım..o yüzden verdiğinde nasıl sevindiysem alırsa da yapcak bişe yok..hayırlısı..

amin canım sağol
aa çook sevindim tatlım bu çook iyi bi haber inşallah şu lekelenmelerinde geçer de hayırlısıyla sağlıklı bi hamilelik geçirirsin

günaydın kızlar her yanım tutuk uyandım bu sabah romatizmamdan dolayı.biraz hareket edince açılırım yine gelicem

günaydınnn ben geldimmmm :) ya bişey dicem benm kafam kızlar :S dün ve bugün kanama olmuş bende geçen hafta salı çarşamba perşembe gelmişti sonra kesilmişti zaten o kanamada vajinadan yerleştirilen ilaç sayesinde içerde kalan parçaları dışarı atmak içndi.şimdi bu neyin nesi ben hiç bişey anlamadım adet mi oldum ki acaba

günaydınnnnn güzell hanımlarrrrr nasılsınız bakalımm

buschy hep öle derler solda ise kız sağ da ise erkek hadi bakalımm oğluşun mu geliyor kızzz

günaydınlar hayırlı sabahlar kısçeler , ben bugün gevrek + peynir + yumurta yidim kıslar değişiklik işte :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…