Kızlar hiç hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama sanki Hamileyim ya
Göz Bebeklerim eşek kadar, kipriklerim hep üst üste:s
Eşim dünden beri evi temizledi, yemekte yardım etti. .
Bana sen hamilesin, göre biliyorum dedi ama dalga geçiyor diye hiç üstünde durmadım..
Acaba gözlerimdenmi anladı, yojsa cidden dalgamıydı bilmiyorum. ..
Ama en az iki haftadır batmalarim var, özelikle bileklerimde ve karnim sag tarafı ağrıyor ( kasık değil)..
Ne dersiniz, tuturdukmu sizce
canım hiç boşuna idrar testi yapma adetin geçtikten bir hafta on gün sonra kesin sonuç alırsın şimdi çok erken..ama kanda herşey belli olacaktır kusura bakma nette değildim geçmişi okudum şimdi gördüm anca cevap yazabildim umarım okursun...hayırlısı olsun canım arada birkaç gün geçebilir acıların bu sorun değil bence...her gebelik farklıdır sonuçta..kiminin hiç ağrımaz kiminin ağrısı hiç geçmez..kesin bişey söylemek zor..Kızlar lütfen bana cevap verin. Özellikle buchy. Batıma kadar inanılmaz bel ağrım ve kasık ağrım vardı. Dünden beri hiçbir yerim ağrımıyor. Göğüslerimde sızlamıyor. Belirtileri en yakında yaşayan sen varsın ne olur cevap verir misin?
Merhaba Kızlar
Benim batım dündü. Ama hala regl olmadım. Umarım hala olmaz. Bu sabah kan verdim ancak yarın öğleden sonra öğrenebileceğim. Yine de bugün gün arasında idrar testi yaptım negatif çıktı. Yarın sabah tekrar idrar testi yapacağım. İdrar testinde çıkmama ihtimali hala var mıdır? Kaç gün gecikmeden sonra idrar testi yapılmalıdır?
solda kesin kız mı oluyor yani...benim sağdakızım olsun diyosun
günaydın kızlar:) nasılsınız bakalım?yeni hamileler var mı görüşmeyeli?hayırlı haberler bekliyoruz:)
günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın
şimdilik yok ama inşallah en kısa zamanda yeni hamişlerimizde olacak
inşallah canım..benim de biliosun düşük tehlikem var yemek ve tuvalet ihtiyacı dışında yataktayım..evdeyim heyet raporu verdi doktor..sen adet oldun mu canım?
evet biliyorum tatlım bende onu soracaktım zaten..
şimdi nasılsın daha iyisin demi
akıntın devam ediyor mu?
evet tatlım oldum ama çalışmalara başlamış durumdayım
hayırlısı neyse o olsun canım..hamileliği çok istiyoruz ama asıl mesele ondan sonra başlıyomuşlekenmeler gidiyo geri geliyo ama kalp atışını duyduk çok şükür.istirahat dedi..Veren de Allah alan da Allah canım..o yüzden verdiğinde nasıl sevindiysem alırsa da yapcak bişe yok..hayırlısı..
günaydın kızlar her yanım tutuk uyandım bu sabah romatizmamdan dolayı.biraz hareket edince açılırım yine gelicem
günaydınnnnn güzell hanımlarrrrrnasılsınız bakalımm
buschy hep öle derler solda ise kız sağ da ise erkek hadi bakalımm oğluşun mu geliyor kızzz
günaydıınnn hoşgeldin :) yaramaz bişey yok aynen devam sen nasılsın :)
iyiyimm bende simit çay sabah kahvaltısı
ohhh afiyet olsunn :) evdekiler için çook güzl bi ikili ama çalışanlar hergün aynı şeyi yedikleri için zoraki bi kahvaltı :)
aynen öylebazen açma alıp değişiklik yapıyorum
oooo oda güzelmiş :):):):)
günaydınlar hayırlı sabahlar kısçeler , ben bugün gevrek + peynir + yumurta yidim kıslar değişiklik işte:123:
evden getirim dedim olmadı aman onu mu taşıcam dedim sonradann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?