- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
günaydınnn ben geldimmmm :) ya bişey dicem benm kafam kızlar :S dün ve bugün kanama olmuş bende geçen hafta salı çarşamba perşembe gelmişti sonra kesilmişti zaten o kanamada vajinadan yerleştirilen ilaç sayesinde içerde kalan parçaları dışarı atmak içndi.şimdi bu neyin nesi ben hiç bişey anlamadımadet mi oldum ki acaba
ama gerçekten öyle yaa onu mu taşıyacaksın çantanımı taşıyacaksın bide evden olunca insan hergün farklı bişey ister.bişey götürmeyince el mecbur simit ve açmaya :)
bi fikriniz var mı :S
günaydın kızlaar naber nasılsınız?
ben pek iyi değilim gene başladı bu bulantılar((
arkadaşım noldu ki sanan ilaç yerleştirildi felan ?
benimde bulanıyo bebişim be kısçemde böyle bulanmamıştı hiç olmadı bu nasıl bişimiş napcaz olsun da varsın çekelim arkadaşlarımızda da o bulantıları çeksin inşallahhhhh aminnn
cnm benm 14 mayısta rutin kontrole gitmiştim ama bebeğimin kalp atışı olmadığı için aldılar kürtaj oldum yni.21 mayısta tekrar gittim içerde bikaç parça kalmış dedi doktorum ve vajinadan ilaç yerleşti 2 tane hap verdi 1 er saat arayla onlarıda kullandım ve inanılmaz yoğun kanamam oldu içerde kalanlar atılmış oldu yani..kanama tamamen cuma cumartesi günü bitti ama dün öğleden sonra tekrar kanama başladı bu neyin nesi anlam veremedim :S
cnm benm 14 mayısta rutin kontrole gitmiştim ama bebeğimin kalp atışı olmadığı için aldılar kürtaj oldum yni.21 mayısta tekrar gittim içerde bikaç parça kalmış dedi doktorum ve vajinadan ilaç yerleşti 2 tane hap verdi 1 er saat arayla onlarıda kullandım ve inanılmaz yoğun kanamam oldu içerde kalanlar atılmış oldu yani..kanama tamamen cuma cumartesi günü bitti ama dün öğleden sonra tekrar kanama başladı bu neyin nesi anlam veremedim :S
doktor adet tarihin için herhangi birşey dedi mi
günaydın canlarımmm
sinemcim bu çok özel bi durum bence doktoruna telefon et sor çünkü herkeste farklı özellikler olabilir kürtajda aynı şekilde hem riskli hemde kişiye özel bencebirebir doktoruna sor inşallah adet olmuşsundur
valla bebem böyle bişi yaşamadım hiç RABBİM kimseye yaşatmasın ama niye aldılarki bebeğini kendi düşerdi belki tutunmak istemeseydi düşerdi bebekhiç biilemicem yavruşum ya ALLAH şifa versin
kalp atışı yoktu nasıl almasınlar? ben 11 haftalık olarak gitmiştim ama malesef bebeğim 8hafta 1günden sonra gelişememş çnkü ben hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu geçirmişim hiç farketmedim.almasalardı bebeğim beni zehirlermiş
Üzüldüm canım bebişini kaybetmene ama inşallah Allah en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip eder. Çoğu insanın başına geliyor maalesef. Canını sıkma çalışmalara en kısa sürede dönersin umarım
daha yüzümü yıkamadım ama topikteyim halimi düşünün artık
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?