Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bi fikriniz var mı :S

ama gerçekten öyle yaa onu mu taşıyacaksın çantanımı taşıyacaksın bide evden olunca insan hergün farklı bişey ister.bişey götürmeyince el mecbur simit ve açmaya :)

olur mu götürceksiniz bebişleriniz için götürceksiniz evden taşıcağız düşünsenize kendi yaptıklarınızla elin pişirdiği toplu yemekler bir olur mu canlarım :87: :90:

günaydın kızlaar naber nasılsınız?

ben pek iyi değilim gene başladı bu bulantılar ((

benimde bulanıyo bebişim be kısçemde böyle bulanmamıştı hiç olmadı bu nasıl bişimiş napcaz olsun da varsın çekelim arkadaşlarımızda da o bulantıları çeksin inşallahhhhh aminnn

arkadaşım noldu ki sanan ilaç yerleştirildi felan ?

cnm benm 14 mayısta rutin kontrole gitmiştim ama bebeğimin kalp atışı olmadığı için aldılar kürtaj oldum yni.21 mayısta tekrar gittim içerde bikaç parça kalmış dedi doktorum ve vajinadan ilaç yerleşti 2 tane hap verdi 1 er saat arayla onlarıda kullandım ve inanılmaz yoğun kanamam oldu içerde kalanlar atılmış oldu yani..kanama tamamen cuma cumartesi günü bitti ama dün öğleden sonra tekrar kanama başladı bu neyin nesi anlam veremedim :S

benimde bulanıyo bebişim be kısçemde böyle bulanmamıştı hiç olmadı bu nasıl bişimiş napcaz olsun da varsın çekelim arkadaşlarımızda da o bulantıları çeksin inşallahhhhh aminnn

amiiiiiin inşallah Allahım bekleyen, isteyen herkese bir an önce nasip etsin. canım ya sorma bebişlerimiz için herşeye değer :))

benim tam geçti diyorum 2-3 gün iştahım düzeliyor ama berbat bir şekilde geri geliyor. Bide işyerindeyim dayanılacak gibi değil çıkarırım diye korkmaya başladım kendimden

doktor adet tarihin için herhangi birşey dedi mi

günaydın canlarımmm

sinemcim bu çok özel bi durum bence doktoruna telefon et sor çünkü herkeste farklı özellikler olabilir kürtajda aynı şekilde hem riskli hemde kişiye özel bence birebir doktoruna sor inşallah adet olmuşsundur

doktor adet tarihin için herhangi birşey dedi mi

14 haziran gibi olursun demişti ama bilemedim ki bu neyin nesi.bu arada eşimle birlikte falan da olmuyoruz 2haftadan sonra demişti doktor enfeksiyon açısından.hani dicem ki eşimle birlikte olduk zorlandıda ondn oldu diye ama birliktede olmuyoruz.oyyyy oyy bugün 2hafta oldu

kontrole gittiğimde herşy yolunda çok başarılı geçmiş rahim kendini çok çabk toparlamş ve rahim ağzı çok çabk daralmış ilk adetinden hemen sonra hamile kalabilrsin demişti.ayy bilemedimki doktoruma ulaşmakda çok zor :S

valla bebem böyle bişi yaşamadım hiç RABBİM kimseye yaşatmasın ama niye aldılarki bebeğini kendi düşerdi belki tutunmak istemeseydi düşerdi bebek hiç biilemicem yavruşum ya ALLAH şifa versin

valla bebem böyle bişi yaşamadım hiç RABBİM kimseye yaşatmasın ama niye aldılarki bebeğini kendi düşerdi belki tutunmak istemeseydi düşerdi bebek hiç biilemicem yavruşum ya ALLAH şifa versin

kalp atışı yoktu nasıl almasınlar? ben 11 haftalık olarak gitmiştim ama malesef bebeğim 8hafta 1günden sonra gelişememş çnkü ben hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu geçirmişim hiç farketmedim.almasalardı bebeğim beni zehirlermiş

Üzüldüm canım bebişini kaybetmene ama inşallah Allah en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip eder. Çoğu insanın başına geliyor maalesef. Canını sıkma çalışmalara en kısa sürede dönersin umarım

daha yüzümü yıkamadım ama topikteyim halimi düşünün artık
günaydın kızlar

amin canım benim gerçekten çok zor bi duurm insan neye uğradığını anlamıyo bile.çektiğim acıların hepsi geçti gitti bitti ama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…