Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canım benim gerçekten çok zor bi duurm insan neye uğradığını anlamıyo bile.çektiğim acıların hepsi geçti gitti bitti ama ...

Çok zor bir durum tabii yaşayamayan bilemez umarım sende birdaha yaşamazsın bir an önce yeni bebişin unutturur sana acılarını.. Olumlu düşünmen çok güzel.. İyi Düşünelim iyi olsun

hahahah boşverrr iyi yaptın güzelcim nasılsın bakalım dün de yoktun sabah

uyanmaya çalışıyorum bebeğim yataktan kalkmaya çalışıyorum
dün 11.30 kalktım bebeğim çoook uyumuşum
kahvaltı filan derken 12.30 girdim topiğe sonra kardeşim geldi fazla kalamadım çıktım
eee sen nasılsın bakim ne var ne yok

canım geçmiş olsun bende kaybettim bebeğimi benimde 12 haftalıktı bende rutin kontrol için gitmiştim ama benim bebeğim 12 haftalıktğ yani gelişmişti doktor bebeğin çok yeni ölmüş dedi tahminen bir iki gün olmuş dedi ilaçla normal doğum gibi doğurdum beğimi bebeğimi gördüm küçücük elleri ayakları vardı ondan sonra kalan parçalarıda kürtajla aldılar dilerim rabbim kimseye yaşatmasın böyle acıları ;(

herkese günaydınn anam insan kahvaltı hazırlamaya erinirmi bu tembelliğim nolacaksa böle

Çok zor bir durum tabii yaşayamayan bilemez umarım sende birdaha yaşamazsın bir an önce yeni bebişin unutturur sana acılarını.. Olumlu düşünmen çok güzel.. İyi Düşünelim iyi olsun

işte bu kanamanın aslı astarı ne onu bi anlasam gerisi kolay..amin cnm benm amin inşallah kimse yaşamasın bu acıyı..diyorum yaa kalbimin acısı hariç bedenen çektiğim bütün acılar geçti gitti.en kısa zaman ben dahil burdaki herkes hamile kalır inşallah..

amin cnm benm amin inşallah kimseler yaşamasın..benim bebeğim gelişmediği için kürtajla allmayı tercih ettiler sanırım..benmki kan pıhtısı şeklindeymiş..o yüzden herkes kızdı kesin dedi..ben o günü hatrlamak istmiyorum yaa sanada çok geçmiş olsun cnm allah bi daha yaşatmasın inşallah o zor günleri..

iyilik sağlık güzellik nolsun böyle koşturup duruyoruz tocamla hahaha
haziranın 2. haftası izne çıkmayı düşünüyoruz biras fazla çalışmamız lasım

Günaydın... Mutlu sabahlar.. Canlarım size bir şey danışmak istiyorum adetlerim bildiğiniz gibi çünkü sürekli söylüyorum :)) 35 günde bir tekrarlıyor şimdi yumurtlama günüm 21.güne denk gelir ama o zaman hiç bir belirti olmuyor aksine 14.günümde belirtiler daha çok sizce yanılma olabilirmi.Neye göre hareket etmem lazım . Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?

acıkınca hazırlarsın merak etme

şuanda çok açımmm ama kalkasım yok biri hazırlasada getirse önüme ne ii olurdu

bu arada kızlar ne çok düşük oluyo hamilelerde bende düşük yapmış biri olarak dünde eşimin kuzeni bebeğini düşürmüş yediğimiz hormonlu yicektenmidir içtimiz sdanmıdır eskiden annelerimiz maşallah çatır çatır doğuruyomuş biz neden böle olduk anlam veremiyorum :44:

iyilik sağlık güzellik nolsun böyle koşturup duruyoruz tocamla hahaha
haziranın 2. haftası izne çıkmayı düşünüyoruz biras fazla çalışmamız lasım

hahaha iyi iyi aman iyi ol tatlım gerisini boşver
ohh izne çıkta biraz kafanı dağıt bebişe konsantre ol

olabilir valla benim bi ardakaşımda yeni kaybetti bebişini
allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın

hahaha iyi iyi aman iyi ol tatlım gerisini boşver
ohh izne çıkta biraz kafanı dağıt bebişe konsantre ol

bebişin olup olmadığını izinden önce anlarız heralde valla çok karışık bi yaz bizi beklio
her yerden sıkışmış durumdayız benim taraftan şehir dışından dayımlar gelicek eşimin teyzesi gelicek almanyadan
e ramazan var ağustosta görümcem doğum yapıcak izne ne zaman çıklaım diye 40 takla attık kimseye değmeyelim diye
yine de izinden döndüğümüz gün teyzemin kızının nişanı varmış sıyrılamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…