- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
daha yüzümü yıkamadım ama topikteyim halimi düşünün artık
günaydın kızlar
amin canım benim gerçekten çok zor bi duurm insan neye uğradığını anlamıyo bile.çektiğim acıların hepsi geçti gitti bitti ama ...
hahahah boşverrr iyi yaptın güzelcim nasılsın bakalım dün de yoktun sabah
kalp atışı yoktu nasıl almasınlar? ben 11 haftalık olarak gitmiştim ama malesef bebeğim 8hafta 1günden sonra gelişememş çnkü ben hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu geçirmişim hiç farketmedim.almasalardı bebeğim beni zehirlermiş
Çok zor bir durum tabii yaşayamayan bilemez umarım sende birdaha yaşamazsın bir an önce yeni bebişin unutturur sana acılarını.. Olumlu düşünmen çok güzel.. İyi Düşünelim iyi olsun
herkese günaydınnanam insan kahvaltı hazırlamaya erinirmi bu tembelliğim nolacaksa böle
sağol bebeğim nasılsın?
canım geçmiş olsun bende kaybettim bebeğimi benimde 12 haftalıktı bende rutin kontrol için gitmiştim ama benim bebeğim 12 haftalıktğ yani gelişmişti doktor bebeğin çok yeni ölmüş dedi tahminen bir iki gün olmuş dedi ilaçla normal doğum gibi doğurdum beğimi bebeğimi gördüm küçücük elleri ayakları vardı ondan sonra kalan parçalarıda kürtajla aldılar dilerim rabbim kimseye yaşatmasın böyle acıları ;(
uyanmaya çalışıyorum bebeğim yataktan kalkmaya çalışıyorum
dün 11.30 kalktım bebeğim çoook uyumuşum
kahvaltı filan derken 12.30 girdim topiğe sonra kardeşim geldi fazla kalamadım çıktım
eee sen nasılsın bakim ne var ne yok
Sağol şekerim çok iyiyim... 10 gün kaldı bata :18::18:
acıkınca hazırlarsın merak etme
iyilik sağlık güzellik nolsunböyle koşturup duruyoruz tocamla hahaha
haziranın 2. haftası izne çıkmayı düşünüyoruz biras fazla çalışmamız lasım
bence batı unutalım tatlım ben burda strese giriyorum yahu
şuanda çok açımmm ama kalkasım yok biri hazırlasada getirse önüme ne ii olurdu
bu arada kızlar ne çok düşük oluyo hamilelerde bende düşük yapmış biri olarak dünde eşimin kuzeni bebeğini düşürmüş yediğimiz hormonlu yicektenmidir içtimiz sdanmıdır eskiden annelerimiz maşallah çatır çatır doğuruyomuş biz neden böle olduk anlam veremiyorum :44:
olabilir valla benim bi ardakaşımda yeni kaybetti bebişini
allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın
Geçen aya göre daha iyiyim şimdi sadece sbahları aklıma geliyor :18::18:
hahahaiyi iyi aman iyi ol tatlım gerisini boşver
ohh izne çıkta biraz kafanı dağıt bebişe konsantre ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?