Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burda olduğu görüyorum da nasılsın diyemiyorum arkadaşım ya senin durumun beni gerçekten çook etkiledi

ooo maşallah senin durum benimkinden bile karışıkmış kız

canlarım ben bi kahvaltı yapayım gelirim hemen öpüyorum sizleri kocaman hemde

ooo maşallah senin durum benimkinden bile karışıkmış kız

hemde nasıl bizim iş yerindende kriterlerimiz var mesela ayın son haftası ile ilk haftası çıkamıoruz falan varya
boşa koyuosun dolmuyo doluya koyuosun almıyo

sende neler var bu yaz

günaydın kızlaaaaaaarrr....
dün yemeğimi ocakta unutup yanması durumunda hemen çıkmak zorunda kaldım ama aklım hala burdaydı :78::76:

günaydın kızlar biz geldiiikkkkk
günaydınnnnn güzell hanımlarrrrr nasılsınız bakalımm

buschy hep öle derler solda ise kız sağ da ise erkek hadi bakalımm oğluşun mu geliyor kızzz

elifff dur kızım ya heyecan panik yaptırttın sabah sabah annaaaaammm oğlan mı ki ovvvvfff çatlıcam meraktan ve heyecandan...

günaydın kızlar biz geldiiikkkkk

elifff dur kızım ya heyecan panik yaptırttın sabah sabah annaaaaammm oğlan mı ki ovvvvfff çatlıcam meraktan ve heyecandan...

önce sağlığı aklı fikri yerinde olsun kuzunun..kız olmuş erkek olmuş ne fark eder ikiside evlat ikiside can..

canım benim ben dün öğrendim ve hala şoktayım kendime gelemedim moral bozukluğundan bilgisayarı kapattım. çok geçmiş olsun. Rabbim böyle bir durumu kimseye yaşatmasın. ve bir an önce en hayırlı bir şekilde sana sağlıklı bir bebek daha nasip etsin ve sağlıkla kucağına al inşallah. acını deşmek istemem. anlatıp anlatmamakta özgürsün ama nasıl oldu, herhangi bir belirtin var mıydı?

önce sağlığı aklı fikri yerinde olsun kuzunun..kız olmuş erkek olmuş ne fark eder ikiside evlat ikiside can..

tabii ki de canım benim inşallah...benimkisi biraz çocukluktan gelen bi istek..oldum olası oğlum olacak diye hayal kurardım...şimdilerde öyle bir diretmem yok..heyecanım çocukluk isteğim mi olacak diye...her şey yazılı alnımıza çocukken hissetmiş miyim acaba evladımın cinsiyetini diye...inşallah vücut ve akıl sağlığında bir problem olmaz ilk isteğim kesinlikle bu...

ben bugün dha bi duygusalım neden ki acaba? tutamıyorum kendimi nolduysana bana :S
ah bende de her ay olur ağlarım içim sıkılır bunalırım .. ama temiz hava çok iyi geliyo tatlım.... olumlu güzel düşünmeye bak sakın moraal bozma tamam

Allah gönlünüze göre versin bitanem..bilmiyorum ben bu konuda çok hassasım kız erkek farketmez aklı fikri yerinde eli ayağı düzgün ailesine ve vatanına hayrlı bi evlat olsun inşallah.dün bizim evin ordaki markete gittim.orayı işleten kadında hamile doğdu doğacak bekliyo biraz konuştuk çok kötü oldum..offf içim daraldı..

ah bende de her ay olur ağlarım içim sıkılır bunalırım .. ama temiz hava çok iyi geliyo tatlım.... olumlu güzel düşünmeye bak sakın moraal bozma tamam

güldüğüm zamn sanki bebeğime ihanet ediyomuşum gibi geliyo.eşimin kuzenin oğlu yeni öğrendi 11 12 yaşında çok duygusal bi çocuk anlattım durumu böyle böyle oldu diye o ara amcası bişey dedi güldm bana nasıl kızdı size anlatamam.senin bebeğin ölmüş sen gülüyosun napıyosun sen falan dedi.öyle deyince kendime geldim napıyorum ben dedim..ayy aman kafam çok karışık..boğuluyorum..

canım için bu konuda daraldığında şunları düşün...hayırlı olmayacaksa dediğin gibi aklı fikri eli ayağı düzgün olmayacaktı belki de.senin bu sıraladığın gibi olmayacaktı belki.vardır rabbimin bir bildiği...seni evladın büyüdükten sonra büyük imtihanlarla sınamaktansa belki de şimdiden onu senden alıp ileride çok acı çekmeni engelledi...her şerde bir hayır vardır mutlaka...gene de şükret...

biliyorum bitanem ben zaten şimdiye kadar hiç isyan etmedim çok şükür Allah'a inancımız var Allah'a duaya sığındık.ben engelli evladın çektiği ızdıraba bişey yapamamanın ne demek olduğu çok ii bilirim..kaynım 3yaşına 4ay kala vefat etti 29ocakta söylemişimdir belki.akondroplazi yani kol bacak kısalığı vardı..nefes alamadığı için boğazı delindi ordan nefes alıyodu yemek yiyemediği için mideden deldiler ordan besleniyodu şırıngayla.o yavvrum neler çekti gözümüzün önünde.ona üzüntümüz bitmeden bebeğimiz mutlu etmişti bizi ama oda kısa sürdü oda üzdü bizi.hepsi üst üste gelince gerçkten dayanması çok güç oluyo

canım neden öyle düşünüyosun yhaaa.... senin krndini toplaman lazım tabikide gülceksin o bebeği sen öldürmedin .. allahım alnına bunu yazmış sen ne yapabilirsin ki.. içini rahat tut canım benimmm .. hem ne insanlar var doğumda ölüyo allah kimseye yasatmasın o günleri ... üzülme canım benimm yasadığın kolay bir şey değil ama kendini topla yeni bebeğin olcak inşallaaaaahh

inşallah bitanem inşallah ama elde değil inan..şuan bile tutamıyorum kendimi istemsiz akıyo yaşlar gözümden..

inşallah bitanem inşallah ama elde değil inan..şuan bile tutamıyorum kendimi istemsiz akıyo yaşlar gözümden..

inan suan bende duygulandım ... bu durumu yasyan bilir tadını alan bilir ama allah sınıyo herkezi seni bu şekilde beni de baska türlü daha ne insanlar var neler oluyor neler canımmmm... senin yapacagın tek şey dua etmek kendine eşine çok iyi bakmak..

günaydın güzel anneler.

sinemselçuk kendini toparlaman lazım.
çocuğun için.ben bebeğimş kaybettiğimde
oğlumun varlığı beni hayata döndürdü.tamam
bebek düştü arkasından elbette çok çok üzüldüm
ama hayatta olan çocğum var.herşeyin hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…