Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkür ederim canım benim
valla ben acıkınca yerim bide menemen varsa ohh keyfime diyecek yok

ay saol canım yha neyseki tekrar yemek yaptım yasım küçük müçük ama beceriom kıs unutmazsam tabi
ay iyiyim bebeğim sen nasılsınn nerelerdeydin dün çekip gittin

Yaşın kaç ki senin yawrum??? Elin yatkınsa herşeyi yaparsın anneden geçiyor merak etme:)))

Yaa benim size göre daha sık aralıklarla temizlik yapmam gerekiyor çünkü evde bir canavarım var:))) hergün süpür sil.şimdi bile bi cevap verip evi süpürüyorum cevap verip yerlerisiliyorum fln:)) bide eski iş yerimden haber geldi acil çıktım paramı alabilmek için:)))

valla tatlım ben köpek bakamam evde ama kuşum var 2 tane onlarda pasaklı

20 yasındayım :93::101:
oo sen çok yorma kendini canım göya işten ayrıldın koşusturmacan devam ediyo dinlen biraz ...

bu hamilelik seni çook unutkan yaptı bebeğim yaa

bi telefon geldi hemen hazırlanıp çıkamadım...şimdi kesin çıkıyorum ama...yalnız kızlar benim memişler kocaman olmuşşş!!!! büyük göğüse özendiğimden evde mutlaka büyük sütyen bulundururum arada giyer aynada kendime bakardım kocaman memiş hayaliyle....her neyse şimdi giydim o sütyeni ve puf puf taşıyooo...çok mutluyummmm!!!!! bu arada o malum kocaman sütyenin bedeni 90 (destekli ama olsun)

ooo maşallah kız
kendine iyi bak bebeğim görüşürüz

aferin kız çook iyi yaptın valla
ilk zamanlar çok zorlandım ama oldu.. arkadaslarımın arasında en çok içeni bendim arka arkaya 2 sigara yakardım.. şimdi aramıyorum bilem çok şükür yha 3 ay oldu biteli

ilk zamanlar çok zorlandım ama oldu.. arkadaslarımın arasında en çok içeni bendim arka arkaya 2 sigara yakardım.. şimdi aramıyorum bilem çok şükür yha 3 ay oldu biteli

aman çook şükür kurtulmuşsun

bide benim koca bıraksaa beni deli etmese keşkee walla tebrik ederim seni

bide benim koca bıraksaa beni deli etmese keşkee walla tebrik ederim seni

eşine kızıp tehtitle filan bıraktırmaya çalışma .. benim eşim kullanmıyo sigara o bana hep kızdı tehtiler filan kar etmedi bıraktı beni kendi halime bıraktı 2 hafta geçince bıraktım aramadım sonra ... ama halen agresifim sinir hiç gitmiyo

kızlar size iyi sohbetler biraz işim var görüşürüz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…