merhaba canımwalli yaklasık 2 aydır burnuma karpuz kokuyor Allahım Allahım nerden bulayım burda dağda
ay ne iyi olurdu ya :) çok saol canımmm arkadasım benimm çok tatlısın
aynen öyle bebeğim yha yemek filan bahane .. zaten mutluluk olmayınca yemek yiyesin de olmuyo ki... ben evde tek basıma olduğum zamn hiç bişey yiyesim gelmiyo
ay saol canım yha neyseki tekrar yemek yaptımyasım küçük müçük ama beceriom kıs unutmazsam tabi
ay iyiyim bebeğim sen nasılsınn nerelerdeydin dün çekip gittin
Yaşın kaç ki senin yawrum??? Elin yatkınsa herşeyi yaparsın anneden geçiyor merak etme:)))
Yaa benim size göre daha sık aralıklarla temizlik yapmam gerekiyor çünkü evde bir canavarım var:))) hergün süpür sil.şimdi bile bi cevap verip evi süpürüyorum cevap verip yerlerisiliyorum fln:)) bide eski iş yerimden haber geldi acil çıktım paramı alabilmek için:)))
Yaşın kaç ki senin yawrum??? Elin yatkınsa herşeyi yaparsın anneden geçiyor merak etme:)))
Yaa benim size göre daha sık aralıklarla temizlik yapmam gerekiyor çünkü evde bir canavarım var:))) hergün süpür sil.şimdi bile bi cevap verip evi süpürüyorum cevap verip yerlerisiliyorum fln:)) bide eski iş yerimden haber geldi acil çıktım paramı alabilmek için:)))
teşekkür ederim canım benim
valla ben acıkınca yerim bide menemen varsa ohh keyfime diyecek yok
bu hamilelik seni çook unutkan yaptı bebeğim yaa
bi telefon geldi hemen hazırlanıp çıkamadım...şimdi kesin çıkıyorum ama...yalnız kızlar benim memişler kocaman olmuşşş!!!! büyük göğüse özendiğimden evde mutlaka büyük sütyen bulundururum arada giyer aynada kendime bakardım kocaman memiş hayaliyle....her neyse şimdi giydim o sütyeni ve puf puf taşıyooo...çok mutluyummmm!!!!! bu arada o malum kocaman sütyenin bedeni 90 (destekli ama olsun)
saol zuzucummmteşekkür ederim sende öylesin canım
saol zuzucummmbu arada sigarayı da bayag bayag bıraktım haaaa içmiyorum kaç aydır
ilk zamanlar çok zorlandım ama oldu.. arkadaslarımın arasında en çok içeni bendim arka arkaya 2 sigara yakardım.. şimdi aramıyorum bilemaferin kız çook iyi yaptın valla
ilk zamanlar çok zorlandım ama oldu.. arkadaslarımın arasında en çok içeni bendim arka arkaya 2 sigara yakardım.. şimdi aramıyorum bilemçok şükür yha 3 ay oldu biteli
ilk zamanlar çok zorlandım ama oldu.. arkadaslarımın arasında en çok içeni bendim arka arkaya 2 sigara yakardım.. şimdi aramıyorum bilemçok şükür yha 3 ay oldu biteli
bide benim koca bıraksaa beni deli etmese keşkeewalla tebrik ederim seni
bide benim koca bıraksaa beni deli etmese keşkeewalla tebrik ederim seni
bızım kocalar bırakamaz anacım bırz zor bu meslekteykenn
evet bebeğim ya :)aman çook şükür kurtulmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?