canım mideni yumusatıcak şeyler ye tuzlu kraker ve ya tuzlu su iç ... uzanıp dinlenbebiş senin mideyi yoruyor anlasılan olsun az sabret bakalım
daha önce hiç başıma gelmedi ama bende sinir olurdum ya
ahh şaşkınım ahh
hahaha çook mu sert oldum kız
bende başladım bakalım
off benim bu 2. oluyo 3. ye artık ev yanmasın :18: allah korusun yaaaaof çok unutkanı ben dikkatsizim ya
off benim bu 2. oluyo 3. ye artık ev yanmasın :18: allah korusun yaaaaof çok unutkanı ben dikkatsizim ya
arkadaşlar kız aşık kocasına normal yani
bende ilk evlendiğimde yemeklerim hep tuzlu oluyodu
yok yok tatlı sertinş. guzel haberler veririz bu ayy
wall bn hala tuzlu yapıorm yemeklerı her seferındede dıkkat edeyım dıorum:)
ay saol canım yha neyseki tekrar yemek yaptımHehehh sen arkadaşına selam verme sora git evi yakkknasılsın canım?? Verilmiş sadakan varmış:)
arkadaşlar kız aşık kocasına normal yani
bende ilk evlendiğimde yemeklerim hep tuzlu oluyodu
canım mideni yumusatıcak şeyler ye tuzlu kraker ve ya tuzlu su iç ... uzanıp dinlenbebiş senin mideyi yoruyor anlasılan olsun az sabret bakalım
hımmmm karpuzu da severim bak canım cekti kızzbi yerde okudum kapruz da iyi geliyomuş mideyi yumuşatıyomuş
eşimle telfnla konusuodum bi çığlık bi koştum yemek olmus kapkara kömür aşk işte
hımmmm karpuzu da severim bak canım cekti kızzöf bea şimdi olcaktı soğuk soğuk
gel kız bizde var hemde dolapta soğuk soğuk
gel kız bizde var hemde dolapta soğuk soğuk
aynen öyle bebeğim yha yemek filan bahane .. zaten mutluluk olmayınca yemek yiyesin de olmuyo ki... ben evde tek basıma olduğum zamn hiç bişey yiyesim gelmiyovalla bi evde huzur varsa peynir ekmek bile yeter insana
walli yaklasık 2 aydır burnuma karpuz kokuyor Allahım Allahım nerden bulayım burda dağda
offf kızlar gene unuttumm!!! ben kan sonuçlarını alamadım dün bugün gitcektim sözde sabahtan...ama anca aklıma geldi...ben çıkıyorum biraz da dolaşır yürüyüş yaparım erken dönersem girerim giremezsem de kendinize çok iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?