Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daha önce hiç başıma gelmedi ama bende sinir olurdum ya
ahh şaşkınım ahh

off benim bu 2. oluyo 3. ye artık ev yanmasın :18: allah korusun yaaaa of çok unutkanı ben dikkatsizim ya

off benim bu 2. oluyo 3. ye artık ev yanmasın :18: allah korusun yaaaa of çok unutkanı ben dikkatsizim ya

Hehehh sen arkadaşına selam verme sora git evi yakkk nasılsın canım?? Verilmiş sadakan varmış:)

arkadaşlar kız aşık kocasına normal yani
bende ilk evlendiğimde yemeklerim hep tuzlu oluyodu

Hehehh sen arkadaşına selam verme sora git evi yakkk nasılsın canım?? Verilmiş sadakan varmış:)
ay saol canım yha neyseki tekrar yemek yaptım yasım küçük müçük ama beceriom kıs unutmazsam tabi
ay iyiyim bebeğim sen nasılsınn nerelerdeydin dün çekip gittin

arkadaşlar kız aşık kocasına normal yani
bende ilk evlendiğimde yemeklerim hep tuzlu oluyodu

eşimle telfnla konusuodum bi çığlık bi koştum yemek olmus kapkara kömür aşk işte

kızlar kendınıze ıyı bakın ben çıkıyorum bıraz ıs fln yapımn sonrada uyurum artık yarın gorusuruz

offf kızlar gene unuttumm!!! ben kan sonuçlarını alamadım dün bugün gitcektim sözde sabahtan...ama anca aklıma geldi...ben çıkıyorum biraz da dolaşır yürüyüş yaparım erken dönersem girerim giremezsem de kendinize çok iyi bakın

gel kız bizde var hemde dolapta soğuk soğuk

ay ne iyi olurdu ya :) çok saol canımmm arkadasım benimm çok tatlısın
valla bi evde huzur varsa peynir ekmek bile yeter insana
aynen öyle bebeğim yha yemek filan bahane .. zaten mutluluk olmayınca yemek yiyesin de olmuyo ki... ben evde tek basıma olduğum zamn hiç bişey yiyesim gelmiyo

bu hamilelik seni çook unutkan yaptı bebeğim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…