- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
o zaman yine tutturamadık ben geç yumurtluyorum sanırım bide su var bende 21 inde gercekten yumurta akı kıvamında akıntım vardı şimdi yok ama yumurtlama sonrası belirtilen akıntılar var hemde cok fazla nedir bu şimdi anlamadım ben ne zaman calısma yapmalıyım
hoşgeldin kuzucuuuuuuuuuuuuummmmm
o zaman yine tutturamadık ben geç yumurtluyorum sanırım bide su var bende 21 inde gercekten yumurta akı kıvamında akıntım vardı şimdi yok ama yumurtlama sonrası belirtilen akıntılar var hemde cok fazla nedir bu şimdi anlamadım ben ne zaman calısma yapmalıyım
canım şöyle söyleyim yumurlama gününde akıntı görmen lazım görmüşsünde zaten... şuan akıntın olması da normal nedeni de söyleyim doktor demişti bnada... adet gününe yaklastıkca vajinada sıvı çoğalır ve akıntıya sebeb olur ... gebeliği de anlayamazsın akıntıyla.... adetine 1-2 gün kala test yap istersen .. telas etme daha çok erken düşünmek için bende senin gbi merak ederdim arastıra arastıra çok sey öğrendim en önce sabretmeyi :) beraber bekleyelim bakalım canımm
:)) çok saol inşallah böyle devam eder. sende bi an önce bırakırsın inşallah .
ya bana yardımcı olurmusunuz bu topik tam bana göre yeni katılıyorum aranıza benim sat 8 mayıstı yumurtlama günüm 21 i diyor gerçektende doğru o gün ve ertesi günü yumurta akı kıvamında akıntım ve ateşim oldu ben en son 19 unda eşimle beraber oldum sizce hamile olma ihtimalim varmı yalnız 3 gündür kasıklarım batıyor ve göğüslerim cok acıyor nedir bu sizce
hoş geldin canım batına daha varmış acele etme anlaşılan çook stres yapmışsın.. rahat olmaya çalış günün bi geçsin sonra düşünürsün bunları sen şimdi bol bol dua et tamam mı
Canım akıntı olacakmıymış peki herkeste kesin? Sanki benim önceki aylarda daha çok oluyordu bu ay az akıntı oldu?
selam kızlar ya bu ay benim bebiş olmayacak galiba ilacı bıraktığın ay olmaz en erken bir sonraki ay olur diyor herkes
bugün doktora gittim gebelik öncesi kan testi yaptırdım. bi de ultrasonla kistim neyim var mı diye kontrol etti.yani gebelikle ilgili şüpheli birşey görme olasılığı yok dimi batım 7 haziranyani ben sormadım ama görseydi bişeyler söylerdi zaten dimi (
Hoşgeldiin Kuzuuucuumm
selam kızlar ya bu ay benim bebiş olmayacak galiba ilacı bıraktığın ay olmaz en erken bir sonraki ay olur diyor herkes
bugün doktora gittim gebelik öncesi kan testi yaptırdım. bi de ultrasonla kistim neyim var mı diye kontrol etti.yani gebelikle ilgili şüpheli birşey görme olasılığı yok dimi batım 7 haziranyani ben sormadım ama görseydi bişeyler söylerdi zaten dimi (
Merak etme tatlım herkeste olması gerekmiyor ben bi topikteokudum akıntıya ilgili.vucut mekanizmanda alakalı bazılarının gerçekten hamile olduğu için adete yakın çok artmış akıntısı bazılarının kupürü geçmiş günleri normalde akıntısı olurken.. Senin enfeksiyonun var mıydı yakınlarda??
Canım Hoşgeldin merak etme ben hangi doktorlar çalıştıysan doğum kontrol hapını kestiğin an hamile kalma olasılığın var bi süre daha korumuyor yani yeterli rabbim ol desin))
hoşbuldum canım benim...
bugünü iyi değerlendir işini şansa bırakma
İnşallah bebeğim inşallahhhh:))) bu arada güzel haber spermler rahim içinde72 saat kalabiliyor:)))
Canım Hoşgeldin aramıza.inşallah hamilesindir sperm rahim içinde 72 saat kalabiliyor yani şansın var inşallah tutmuştur.merak etme ilk ayında hamile kalmayı başaran bi arkadaşımız var burada diğer arkadaşlar hep ilk 6 ayında hamile kaldı korkma yani inşallah olacak bu ay olmazsa diğer aytabii en önemlisi endişelenmeyin bırakman gerekiyor Rabb'ine bırak herşeyi zamanı geldiğinde hayırlısıyla verecektir o.sen için rahat olsun diye bu günde çalış kafan rahat olur en azından ))
Bebeğim Hoşgeldinnnn :) her gelişinde ayağını mı sürüyorsun nedir yeni bi arkadaş getiriyorsun:))))
hoşbulduk balım
bilmem herhalde öyle yapıyorum ama maşallah topik kalabalıklaştı yaa ne güzel arkadaşlarıma ve sana çoook teşekkür ederim ilginiz için..
bi de hamilelik belirtileri başlığının altında(sabit konular hariç)
en çook cevap yazılan topik olmuşuz 2,5 ayda
Vaaayy süperriizzzYakında en çok hamişi olan topikte oluruz inşaalllaaahhhh
merhaba kızlar......sormak istediğim bir şey var.ben 2 aydır korunmuyorum öncesınde eşim korunuyordu....hap falan hıc kullanmadım yanı....
bu ay bat 30 mayıs-1 hazıran arası....bugun dayanamadım idrar testı yaptım negatıf cıktı....gögğüslerim adet olacakmışım gibi şiş....bir de sabah uyandığım da sol kasıgımda batma oldu ama sonra geçti....
bunlar regl belırtısı mı yoksa cok mu erken idrar testı için:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?