Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yumurtlama günü değişiklik gösterebiliyormuş.. O yüzden adet bitiminden adet olana kadar fırsat buldukça 2 günde bir çalışmaya devam.. Hemen yataktan kalkma ve belinin altına yastık koy

canım şöyle söyleyim yumurlama gününde akıntı görmen lazım görmüşsünde zaten... şuan akıntın olması da normal nedeni de söyleyim doktor demişti bnada... adet gününe yaklastıkca vajinada sıvı çoğalır ve akıntıya sebeb olur ... gebeliği de anlayamazsın akıntıyla.... adetine 1-2 gün kala test yap istersen .. telas etme daha çok erken düşünmek için bende senin gbi merak ederdim arastıra arastıra çok sey öğrendim en önce sabretmeyi :) beraber bekleyelim bakalım canımm

Canım akıntı olacakmıymış peki herkeste kesin? Sanki benim önceki aylarda daha çok oluyordu bu ay az akıntı oldu?

:)) çok saol inşallah böyle devam eder . sende bi an önce bırakırsın inşallah .

İnşallah bebeğim inşallahhhh:))) bu arada güzel haber spermler rahim içinde72 saat kalabiliyor:)))

Canım Hoşgeldin aramıza.inşallah hamilesindir sperm rahim içinde 72 saat kalabiliyor yani şansın var inşallah tutmuştur.merak etme ilk ayında hamile kalmayı başaran bi arkadaşımız var burada diğer arkadaşlar hep ilk 6 ayında hamile kaldı korkma yani inşallah olacak bu ay olmazsa diğer ay tabii en önemlisi endişelenmeyin bırakman gerekiyor Rabb'ine bırak herşeyi zamanı geldiğinde hayırlısıyla verecektir o.sen için rahat olsun diye bu günde çalış kafan rahat olur en azından))

hoş geldin canım batına daha varmış acele etme anlaşılan çook stres yapmışsın.. rahat olmaya çalış günün bi geçsin sonra düşünürsün bunları sen şimdi bol bol dua et tamam mı

Bebeğim Hoşgeldinnnn :) her gelişinde ayağını mı sürüyorsun nedir yeni bi arkadaş getiriyorsun:))))

selam kızlar ya bu ay benim bebiş olmayacak galiba ilacı bıraktığın ay olmaz en erken bir sonraki ay olur diyor herkes
bugün doktora gittim gebelik öncesi kan testi yaptırdım. bi de ultrasonla kistim neyim var mı diye kontrol etti.yani gebelikle ilgili şüpheli birşey görme olasılığı yok dimi batım 7 haziran yani ben sormadım ama görseydi bişeyler söylerdi zaten dimi (

Canım akıntı olacakmıymış peki herkeste kesin? Sanki benim önceki aylarda daha çok oluyordu bu ay az akıntı oldu?

Merak etme tatlım herkeste olması gerekmiyor ben bi topikteokudum akıntıya ilgili.vucut mekanizmanda alakalı bazılarının gerçekten hamile olduğu için adete yakın çok artmış akıntısı bazılarının kupürü geçmiş günleri normalde akıntısı olurken.. Senin enfeksiyonun var mıydı yakınlarda??

Canım Hoşgeldin merak etme ben hangi doktorlar çalıştıysan doğum kontrol hapını kestiğin an hamile kalma olasılığın var bi süre daha korumuyor yani yeterli rabbim ol desin))

en basit örnek vereyim sana benim annem korunmayı bırakmıs diğer aya hamiş kalmış.. bu kişiden kişye değişiyo ama doktorlar en az 3. aydan sonra klabilirler diyolar.. hiç belli olmuyo yani kafana takma bence allah ne zman isterse o zman gelir bebişin

Geçen ay enfeksiyonum vardı doktor ilaç verdi bitince ilaçlar sorunun kalmaz dedi.. Zaten daha yarıya gelince geçti enfeksiyonda etkiliyor mu? Ayy herşeyi kafaya takar olduk

Canım Hoşgeldin merak etme ben hangi doktorlar çalıştıysan doğum kontrol hapını kestiğin an hamile kalma olasılığın var bi süre daha korumuyor yani yeterli rabbim ol desin))

Hoşbulduk:)inşallah Allah herkese en hayırlısını nasip etsin:)
10 gün var batıma ultrasonda belli olmazdı zaten olsa da değil mi?

hoşbuldum canım benim...
bugünü iyi değerlendir işini şansa bırakma

Benim kociş h.sonu iyi alıştı dün bu akşamda çalışcaz mı diyordu önce anneme sonra hoop eve gidip hemen çalışmaya başlıcam

hoşbulduk balım
bilmem herhalde öyle yapıyorum ama maşallah topik kalabalıklaştı yaa ne güzel arkadaşlarıma ve sana çoook teşekkür ederim ilginiz için..
bi de hamilelik belirtileri başlığının altında(sabit konular hariç)
en çook cevap yazılan topik olmuşuz 2,5 ayda

Vaaayy süperriizzz Yakında en çok hamişi olan topikte oluruz inşaalllaaahhhh

merhaba kızlar......sormak istediğim bir şey var.ben 2 aydır korunmuyorum öncesınde eşim korunuyordu....hap falan hıc kullanmadım yanı....
bu ay bat 30 mayıs-1 hazıran arası....bugun dayanamadım idrar testı yaptım negatıf cıktı....gögğüslerim adet olacakmışım gibi şiş....bir de sabah uyandığım da sol kasıgımda batma oldu ama sonra geçti....
bunlar regl belırtısı mı yoksa cok mu erken idrar testı için:44::44::44:

Son düzenleme:

canım rahat ol daha batına var dr bişey göremez ki henüz çook erken bebiş için.. henüz oluşmamıştır bile o..
hem karamsarlık yoookkk tamam mı

daha çok erken canım adet gününde bile negatif çıkan var gebe olmasına ragmen ... bu bebeğin erken yada geç döllenmesine baglı.. inşallah hamişssindir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…