Merhaba Kızlar
Öğleden önce doktorum aradı. Hamile değilmişim. Hala adet olmadım ve ağrılarım devam ediyor. Önceden bu kadar ağrı çekmezdim. Olacağım gün ağrırdı. Şimdi nerdeyse bir haftadır ağrı çekiyorum. Aslında üzüldüm ne diyeyim. Durmak yok 3. ayda neler olacak bakalım
bizde çalışmalara basladık 38s immmhadi yahırlısı bakalımmmm inş. güzel hebrler duyarızzz
hayırlısı olsun canım. bizimde bu 3.denememiz olacak inş tutar.sanırım kürtajdan sonra vücudum kendini yeni yeni toparlıyor geç olsunda güç olmasın inş
iyi iyi hadi bakalım
kız sen iki gündür bana hiç slm vermiyosun fark etmiyorum sanma
hoş geldin canım kaç yaşındasın ve batın ne zaman
aaakız niye selam vermeyeyim ben bgn günaydın yazdım okadar da bi günüme aydın demedin şaka bi yana 2 gündür pek takip edemiyorum .. dün yemegimi yaktım aceleyle kapattım hemen pc
canım yaşım 29, 3 yıldır evliyim ama bu evliliğimiz süresinde ben ilaç kullanmadım eşim korundu.şimdi çoçuk istiyoruz mayıs 26 idi batın denedik bakalım ne olcak......umarım tutmuştur
tunaydın arkadaslarrr nasılsınızzzzz? yaa bu ay olmazsa cok hevesım kacar herseyı sil bastan yasamak bana göre degıl hıccc
test yapmaktan korkuyorum ama bir kaç güne kan testi yaptırcam size yazarım
şaka yapıorum kız sen bakma banahahaha şaşkın arkadaşım benim
bi daha derim bebeğim
Günaydın herkeseeeeeee:))))
S38 im dün ki yazdığım mesaj geldi mi sana???
iyiyiz canım sen nasılsın?
kız bu ne karamsarlık bak yasak koyacağım topiğe bunları yazmak yasak diye beni çıldırtmayın
şaka yapıorum kız sen bakma bana
ay dün varya ağlıcaktım .. yanmış çatır çatır bende oturduğum yerden diyorum ki biri yemeğini yakmıs kimse bu diyorum balkon kapısı açıktı ordan geliyo sandımmegersem yanan yemek benim miş ay salaklastım iyice yaa
canım mideni yumusatıcak şeyler ye tuzlu kraker ve ya tuzlu su iç ... uzanıp dinlenmidemmmmmmmmmmmmm of
:26::26: tmm sustum sustum . bende ıyıyım napıyım çalısmalara dewam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?