Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağlık olsun tatlım ya diğer aya inşallah

hayırlısı olsun canım. bizimde bu 3.denememiz olacak inş tutar.sanırım kürtajdan sonra vücudum kendini yeni yeni toparlıyor geç olsunda güç olmasın inş

inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda

iyi iyi hadi bakalım
kız sen iki gündür bana hiç slm vermiyosun fark etmiyorum sanma

aaa kız niye selam vermeyeyim ben bgn günaydın yazdım okadar da bi günüme aydın demedin şaka bi yana 2 gündür pek takip edemiyorum .. dün yemegimi yaktım aceleyle kapattım hemen pc

hoş geldin canım kaç yaşındasın ve batın ne zaman

canım yaşım 29, 3 yıldır evliyim ama bu evliliğimiz süresinde ben ilaç kullanmadım eşim korundu.şimdi çoçuk istiyoruz mayıs 26 idi batın denedik bakalım ne olcak......umarım tutmuştur

aaa kız niye selam vermeyeyim ben bgn günaydın yazdım okadar da bi günüme aydın demedin şaka bi yana 2 gündür pek takip edemiyorum .. dün yemegimi yaktım aceleyle kapattım hemen pc

hahaha şaşkın arkadaşım benim
bi daha derim bebeğim

canım yaşım 29, 3 yıldır evliyim ama bu evliliğimiz süresinde ben ilaç kullanmadım eşim korundu.şimdi çoçuk istiyoruz mayıs 26 idi batın denedik bakalım ne olcak......umarım tutmuştur

canım günün geçmiş o zaman hiç test filan yaptın mı peki?

tunaydın arkadaslarrr nasılsınızzzzz? yaa bu ay olmazsa cok hevesım kacar herseyı sil bastan yasamak bana göre degıl hıccc

tunaydın arkadaslarrr nasılsınızzzzz? yaa bu ay olmazsa cok hevesım kacar herseyı sil bastan yasamak bana göre degıl hıccc

iyiyiz canım sen nasılsın?
kız bu ne karamsarlık bak yasak koyacağım topiğe bunları yazmak yasak diye beni çıldırtmayın

test yapmaktan korkuyorum ama bir kaç güne kan testi yaptırcam size yazarım

tamam canım inşallah güzel haberler verirsin bizlere
bu arada istersen senide ekleyeyim listemize.. sormadan eklemiyorum da:26:

Günaydın herkeseeeeeee:))))

S38 im dün ki yazdığım mesaj geldi mi sana???

hahaha şaşkın arkadaşım benim
bi daha derim bebeğim
şaka yapıorum kız sen bakma bana
ay dün varya ağlıcaktım .. yanmış çatır çatır bende oturduğum yerden diyorum ki biri yemeğini yakmıs kimse bu diyorum balkon kapısı açıktı ordan geliyo sandım megersem yanan yemek benim miş ay salaklastım iyice yaa

daha önce hiç başıma gelmedi ama bende sinir olurdum ya
ahh şaşkınım ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…