Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla tatlım ben köpek bakamam evde ama kuşum var 2 tane onlarda pasaklı

Walla bebeğim aldık sevgiliyken bu kadar sorumluluk istediğinin farkında değildik ama vermem hayatta kimselere şimdi onu.yok çocuğum olmuş yok evi pisletiyormuş alıpta sokağa salanlardan nefret ediyorum çok alıştık biz ona:)))
20 yasındayım :93::101:
oo sen çok yorma kendini canım göya işten ayrıldın koşusturmacan devam ediyo dinlen biraz ...

Ayyyy daha çok küçükmüşsün bebeğim sen :)) ben senidaha büyük sanıyordum baya baya:))işi evde dört dönebilmek için bıraktım bebeğim ben

saol zuzucummm bu arada sigarayı da bayag bayag bıraktım haaaa içmiyorum kaç aydır

Canım yaa bana ayrıntı detay vermen lazım nasıl bıraktığında ilgili.. Ne yaptıysam olmadı işin kötüsü gittikçe çoğaldı..!! Problemim bu işte..

en bastan anlatayım sana ben 17 yasımda basladım illete .... çok içiyodum hemde çook günde 1 pakete aşkın oluyodu bazen... evlendim eşşim kullanmıyo ve rahatsız oldu sigaradan bnde nırakmaya karar erdim ama kararlada bitmiyo .. ben bunu bırakıcam diye düşünme evet çok içersin nedeni de nasılsa bırakıcam dur az daha içeyim diye düşünüyosun... ben paketi alıyodum 1-2 içip atıyodum çöpe buda zoruma gitti 2 hafta kndimi eve kitledim kafayı yicektim nerdeyse... 2 haftayı atlattım aklıma gelmiyo.. kokusunu filan özlüyosun ama benim şahsen midem bulanıyo çevren de önemli içen yoksa çok çabuk bırakırsın canım

Evet bırakmam dedikçe artıyor hipnozu fln herşeyi denedim işin kötüsü etrafımda hemen herkes içiyor..çocuk olayımı en çok etkileyen şey bu bence.. Rabbim hakkımda hayırlısını versin inşallah bırakıcammm... Şimdi ben kendimi eve mi kitliyorum:)))))

etrafındaki herkez içiyosa iş biraz daha zorlasıyor.. benim iradem güçsüzdür normalde çevremde sigara içen kimse yok ya hatta bazen diyorum ki içen olsada bi çöp alsam filan diyorum eşimin arkadasları. eşimin ailesi erkekleri bile içmiyo.. ebim sadce bebemla abim içiyo.. evden çıkmadım 2 hafta. sende öyle yap çıkma alma içme
yinede sen bilirsin canımmm hayırlısı yha . Allah inş. sanada bebek nasip eder

Kızllaarr yardımınıza ihtiyacım var... Benim yumurtlama tarihim (hesaplamalara göre) C.tesi günüydü.. Ama az önce fark ettim ki yumurta akı gibi bir akıntı gelmiş acaba geç mı yumurtlama oldu? Bu akşamda çalışsam mı?

kesinlikle bgnü ve yarını boş geçirme derim canımm .. büyük ihtimal geç yumurtlama olmuş :26:

İşi sağlama al sen canım bu gün yarın acil çalışma))

İnşallah canım inşallah bırakırım bebiş vesile olur belkide senin adına çok seviniyorum..

İşi sağlama al sen canım bu gün yarın acil çalışma))

İnşallah canım inşallah bırakırım bebiş vesile olur belkide senin adına çok seviniyorum..

:)) çok saol inşallah böyle devam eder . sende bi an önce bırakırsın inşallah .

[sıze=2]
:)) çok saol inşallah böyle devam eder . Sende bi an önce bırakırsın inşallah . [/sıze]

ya bana yardımcı olurmusunuz bu topik tam bana göre yeni katılıyorum aranıza benim sat 8 mayıstı yumurtlama günüm 21 i diyor gerçektende doğru o gün ve ertesi günü yumurta akı kıvamında akıntım ve ateşim oldu ben en son 19 unda eşimle beraber oldum sizce hamile olma ihtimalim varmı yalnız 3 gündür kasıklarım batıyor ve göğüslerim cok acıyor nedir bu sizce

Valla erkek spermi 48 saat kadın vucüdunda yaşıyor diyorlar İhtimaller dahilinde

valla erkek spermi 48 saat kadın vucüdunda yaşıyor diyorlar Ihtimaller dahilinde

bendeki bu belirtiler nedir sizce sanki yine adet olcam bu 2. Denemem bi türlü tutturamadık ya herzaman eşimde yanımda değil askeri personel ayrı yerdlerde calısıyoruz iş kosulları dolayısıyla bu belirtiler olurmu acaba hamilelikte göğüslerime dokunamıyorum kasıklarımda batıyor

canım aramıza hoşgeldin bizimle birlikte burda sohbetimize katılabirlirsin..

gbe olabilirsin ama bunu anlaman için henüz çok erken belirtiler adet gününe yakın ken ortaya çıkıyo o da çok nadir.. ağrılarının sebebi de yumurladığın için.. yumurtlama döneminde kasık ağrıları bulantı bel agrısı çok normal canım inş. hamilesindir güzel haberleini bekliyoruz

hoş geldin canım batına daha varmış acele etme anlaşılan çook stres yapmışsın.. rahat olmaya çalış günün bi geçsin sonra düşünürsün bunları sen şimdi bol bol dua et tamam mı

o zaman yine tutturamadık ben geç yumurtluyorum sanırım bide su var bende 21 inde gercekten yumurta akı kıvamında akıntım vardı şimdi yok ama yumurtlama sonrası belirtilen akıntılar var hemde cok fazla nedir bu şimdi anlamadım ben ne zaman calısma yapmalıyım

Canımm erken hamilelik belirtileri ile adet belirtileri zaten birbirine çok yakınmış. Geçen Ay benimde ilk denememdi ve bütün hamilelik belirtilerini taşıdım nerdeyse ama sonuç negatif.. Ki senin için belirtiler çok çok erken en az 10 günde oluşuyormuş zaten onun için adetinin gecikmesini bekle ve stress yapma düşünme.. . 2. denemene gelicence doktor bana dedi ki 1 yıl boyunca olmaması normal her ay olma şansı %25 miş... O yüzden olmasa bile olmuyor diye kafana takma çalışmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…