Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

daha çok erken canım adet gününde bile negatif çıkan var gebe olmasına ragmen ... bu bebeğin erken yada geç döllenmesine baglı.. inşallah hamişssindir canım

dayanamadım yaptım sabahın köründe Allah isteyen herkese nasip etsın.....hayırlı evlatlarr...

ooovvvv harikayız kııııııııııızzz :124::118: massallaaahh devamı gelir inşallaaaah

sen 1 Haziran'a kadar dişini sık sonra da test yap bakalım hayırlısı olsun:)
inşallah bebiş vardır da o batırıyodur kasığına kasığına:)))

Geçen ay enfeksiyonum vardı doktor ilaç verdi bitince ilaçlar sorunun kalmaz dedi.. Zaten daha yarıya gelince geçti enfeksiyonda etkiliyor mu? Ayy herşeyi kafaya takar olduk
Yok bebeğim etkilediği şey akıntın ondan sordum.enfensiyonda ilaçta biraz akıntını azaltır hepsi bu başka problem yok yani:))) ve enfeksiyon geçti diye ilacı sakın bırakma sonuna kadar bitir doktor ne derse o))
Hoşbulduk:)inşallah Allah herkese en hayırlısını nasip etsin:)
10 gün var batıma ultrasonda belli olmazdı zaten olsa da değil mi?
Yok canım mümkün değil hamileler bile 5-6 haftada keseyi görüyor ancak sana şimdi 10 gün dua edip beklemek kalıyor:)) inşallah hamilesindir
En biyik topik s38 topiği:)))))maşallahmübarek Allah nazar değmesin rabbim fitne fesattan korusun bizi))

Hoşgeldin canım hayırlısı olsun çıkmayabilir idrarda çok erken çünkü bazen adet geçtikten bi hafta sonra çıkıyor kişiye göre değişiyor:))) inşallah hamilesindir hayırlara vesile olsun batmalar)

dayanamadım yaptım sabahın köründe Allah isteyen herkese nasip etsın.....hayırlı evlatlarr...

ben bi kere rüyamda kendimi hamile olarak görmüştüm hemen kalkıp test yaptgımı bilirim daha uyku sersemiyle amin canım allah herkeze nasip eder inşallah... güzel haberlerini alırız inşallahh

Bitti bitti ilaç çok şükür hepsini tam saatinde içtim Hemen heyecan yapıyoruz ne olur birşey olur mu etkiler mi

Bitti bitti ilaç çok şükür hepsini tam saatinde içtim Hemen heyecan yapıyoruz ne olur birşey olur mu etkiler mi

Kız ben herşeyi biliyorum diyorum bişeydaha öğreniyorum olay kitapta yazıldığı gibi olmuyor kişiye göre değişiyor ben de hemen nolar olur mu olmazmı problem mi panik yapıyorum şeytan vesvesesi işte:)))))

kızlaaaaar ben çıkıyorum artık benim kociş gelir hazırlık yapayım yemek ısıtcam yakmadan becerebilirsem bgn çalışmalar felanlar felonlar var hadi öperim hepinizi birden üzülerek ayrılıyorum sizinle olmak bana mutluluk veriyooooo yarın görüşmek üzere özleyin beni olur mu sizleri çok seviyorum kardeşlerimmmmmm

En biyik topik s38 topiği:)))))maşallahmübarek Allah nazar değmesin rabbim fitne fesattan korusun bizi))

hedefim en büyük olmak değil de güzel paylaşımların olmasıydı ve oldu çoook şükür
amin canım benim inşallah zaten öyle insanlara burda yer yok topiğimizin huzurunu kimse bozamaz

Valla sorma sen enfeksiyon mu vardı die sordun hemen aklıma takıldı merakla vereceğin cevabı beklemeye başladım. Birşey olur mu olmaz mı ya olursa ya ondan olmadıysa hemen kafamda dönmeye başladı sorular
Eskiler ne rahatmış az bilgi az stres hemen çocuk galiba

Yarın görüşürüzzz canımm.. Kocişine güzel güzel mamalar hazırla güç kuvvet toplayın sonra hhoopp çalışma gelsin bebişler

Yemek yansın sen asıl kendini yakma bebeğim:))) kendine dikkat et emi küçük kardeş;*
hedefim en büyük olmak değil de güzel paylaşımların olmasıydı ve oldu çoook şükür
amin canım benim inşallah zaten öyle insanlara burda yer yok topiğimizin huzurunu kimse bozamaz
Hehehehh biliyorum basmaya çalışana verdiğim tepkiye şahitim ben aslansın demiştim:))) bi tekmeyle kapıda bulur kendini:))

Panik yok efen ilaçlarda tam alınmış iyi hastasın sen:))) wallaa bende de aynı dönüyor sorular sorular... Çok haklısın bilgi yok endişe yok panik yok

yarın görüşürüz bebeğim kendine iyi bak..
yemeğini de sakın yakma şaşkınım
bizde seni seviyoruz kuzucummmm

Hehehehh biliyorum basmaya çalışana verdiğim tepkiye şahitim ben aslansın demiştim:))) bi tekmeyle kapıda bulur kendini:))

yaniii öyle zaten bebeğim yumuşak görünürüm ama sinirlenince gözüm hiç bişeyi görmez valla

cnm bnm 26 sı yazıyordu 25 yumurtladım gıbı ama dunde daha sarı bı akıntı gldı dundemı yumurtladım dedım brde ovulasyon testı kullanıyorm sozde oda hıc kopkoyu olmadı bnde adet bıttı aksamına basladım calısmalara gun asrı bazen hergun her bır akıntıda calısma yptım adet gelene kdr da yapcam bırakmıcam o yumurtaları bosaaaa sende bırakma bnce aksam hemen calısma yappp

ewet canım asker eşim.buarada bende cıkayım kızlar kociş gelıcek ıyı yemekler hazırlayım güç toplasın =)

Son düzenleme:

Ben hesaplayıcı kullandım onda 25 mayıs c.tesi gösteriyordu perşembe c.tesi pazar çalıştım ağrıda vardı kasıklarımda ama akıntı bugün geldi gecikti heralde yumuşlar Bu akşamda çalışmaya devam madem öyle.. Bu ayda olmazsa test alıp bakıcam ne zaman yimirtlama oluyor merak ettim :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…