canım rahat ol daha batına var dr bişey göremez ki henüz çook erken bebiş için.. henüz oluşmamıştır bile o..
hem karamsarlık yoookkk tamam mı
daha çok erken canım adet gününde bile negatif çıkan var gebe olmasına ragmen ... bu bebeğin erken yada geç döllenmesine baglı.. inşallah hamişssindir canım
hoşbulduk balım
bilmem herhalde öyle yapıyorum ama maşallah topik kalabalıklaştı yaa ne güzel arkadaşlarıma ve sana çoook teşekkür ederim ilginiz için..
bi de hamilelik belirtileri başlığının altında(sabit konular hariç)
en çook cevap yazılan topik olmuşuz 2,5 ayda
merhaba kızlar......sormak istediğim bir şey var.ben 2 aydır korunmuyorum öncesınde eşim korunuyordu....hap falan hıc kullanmadım yanı....
bu ay bat 30 mayıs-1 hazıran arası....bugun dayanamadım idrar testı yaptım negatıf cıktı....gögğüslerim adet olacakmışım gibi şiş....bir de sabah uyandığım da sol kasıgımda batma oldu ama sonra geçti....
bunlar regl belırtısı mı yoksa cok mu erken idrar testı için:44::44::44:
Yok bebeğim etkilediği şey akıntın ondan sordum.enfensiyonda ilaçta biraz akıntını azaltır hepsi bu başka problem yok yani:))) ve enfeksiyon geçti diye ilacı sakın bırakma sonuna kadar bitir doktor ne derse oGeçen ay enfeksiyonum vardı doktor ilaç verdi bitince ilaçlar sorunun kalmaz dedi.. Zaten daha yarıya gelince geçti enfeksiyonda etkiliyor mu? Ayy herşeyi kafaya takar olduk
Yok canım mümkün değil hamileler bile 5-6 haftada keseyi görüyor ancak sana şimdi 10 gün dua edip beklemek kalıyor:)) inşallah hamilesindirHoşbulduk:)inşallah Allah herkese en hayırlısını nasip etsin:)
10 gün var batıma ultrasonda belli olmazdı zaten olsa da değil mi?
En biyik topik s38 topiği:)))))maşallahmübarek Allah nazar değmesin rabbim fitne fesattan korusun bizihoşbulduk balım
bilmem herhalde öyle yapıyorum ama maşallah topik kalabalıklaştı yaa ne güzel arkadaşlarıma ve sana çoook teşekkür ederim ilginiz için..
bi de hamilelik belirtileri başlığının altında(sabit konular hariç)
en çook cevap yazılan topik olmuşuz 2,5 ayda
merhaba kızlar......sormak istediğim bir şey var.ben 2 aydır korunmuyorum öncesınde eşim korunuyordu....hap falan hıc kullanmadım yanı....
bu ay bat 30 mayıs-1 hazıran arası....bugun dayanamadım idrar testı yaptım negatıf cıktı....gögğüslerim adet olacakmışım gibi şiş....bir de sabah uyandığım da sol kasıgımda batma oldu ama sonra geçti....
bunlar regl belırtısı mı yoksa cok mu erken idrar testı için:44::44::44:
dayanamadım yaptım sabahın köründeAllah isteyen herkese nasip etsın.....hayırlı evlatlarr...
Yok bebeğim etkilediği şey akıntın ondan sordum.enfensiyonda ilaçta biraz akıntını azaltır hepsi bu başka problem yok yani:))) ve enfeksiyon geçti diye ilacı sakın bırakma sonuna kadar bitir doktor ne derse o))
tamam :)) beklemek ne zor bir şeymiş ya:))
okiş karamsarlık yok
ooovvvv harikayız kııııııııııızzz:124::118: massallaaahh devamı gelir inşallaaaah
Bitti bitti ilaç çok şükür hepsini tam saatinde içtimHemen heyecan yapıyoruz ne olur birşey olur mu etkiler mi
En biyik topik s38 topiği:)))))maşallahmübarek Allah nazar değmesin rabbim fitne fesattan korusun bizi))
Kız ben herşeyi biliyorum diyorum bişeydaha öğreniyorum olay kitapta yazıldığı gibi olmuyor kişiye göre değişiyor ben de hemen nolar olur mu olmazmı problem mi panik yapıyorum şeytan vesvesesi işte:)))))
kızlaaaaar ben çıkıyorum artık benim kociş gelir hazırlık yapayım yemek ısıtcam yakmadan becerebilirsembgn çalışmalar felanlar felonlar var hadi öperim hepinizi birden üzülerek ayrılıyorum sizinle olmak bana mutluluk veriyooooo yarın görüşmek üzere özleyin beni olur mu sizleri çok seviyorum kardeşlerimmmmmm
kızlaaaaar ben çıkıyorum artık benim kociş gelir hazırlık yapayım yemek ısıtcam yakmadan becerebilirsembgn çalışmalar felanlar felonlar var hadi öperim hepinizi birden üzülerek ayrılıyorum sizinle olmak bana mutluluk veriyooooo yarın görüşmek üzere özleyin beni olur mu sizleri çok seviyorum kardeşlerimmmmmm
Hehehehh biliyorum basmaya çalışana verdiğim tepkiye şahitim ben aslansın demiştim:))) bi tekmeyle kapıda bulur kendini:))hedefim en büyük olmak değil de güzel paylaşımların olmasıydı ve oldu çoook şükür
amin canım benim inşallahzaten öyle insanlara burda yer yok topiğimizin huzurunu kimse bozamaz
Panik yok efen ilaçlarda tam alınmış iyi hastasın sen:))) wallaa bende de aynı dönüyor sorular sorular... Çok haklısın bilgi yok endişe yok panik yokValla sorma sen enfeksiyon mu vardı die sordun hemen aklıma takıldı merakla vereceğin cevabı beklemeye başladım. Birşey olur mu olmaz mı ya olursa ya ondan olmadıysa hemen kafamda dönmeye başladı sorular
Eskiler ne rahatmış az bilgi az stres hemen çocuk galiba
Hehehehh biliyorum basmaya çalışana verdiğim tepkiye şahitim ben aslansın demiştim:))) bi tekmeyle kapıda bulur kendini:))
Kızllaarr yardımınıza ihtiyacım var... Benim yumurtlama tarihim (hesaplamalara göre) C.tesi günüydü.. Ama az önce fark ettim ki yumurta akı gibi bir akıntı gelmiş acaba geç mı yumurtlama oldu? Bu akşamda çalışsam mı?
cnm bnm 26 sı yazıyordu 25 yumurtladım gıbı ama dunde daha sarı bı akıntı gldı dundemı yumurtladım dedım brde ovulasyon testı kullanıyorm sozde oda hıc kopkoyu olmadı bnde adet bıttı aksamına basladım calısmalara gun asrı bazen hergun her bır akıntıda calısma yptım adet gelene kdr da yapcam bırakmıcam o yumurtaları bosaaaasende bırakma bnce aksam hemen calısma yappp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?