ewet canım asker eşim.buarada bende cıkayım kızlar kociş gelıcek ıyı yemekler hazırlayım güç toplasın =)
yaniii öyle zaten bebeğim yumuşak görünürüm ama sinirlenince gözüm hiç bişeyi görmez valla
Evet farkettimmmm aynı benneyse ben gideyim iş güç beni bekler bebeğim:)
Kızlar hepinize iyi çalışmalar iyi akşamlar kendinize iyi bakın))
kızlar bende çıkıyorum kendinize iyi bakın iyi akşamlar:79:
bu arada bugün benim doğum günümdü
kızlar bende çıkıyorum kendinize iyi bakın iyi akşamlar:79:
bu arada bugün benim doğum günümdü
ben yine gidiyorum önümüzdeki haftaya kadrda gelebileceğimi sanmıyorum inat kocam eve net bağlatmamakta kararlı sanırımsizleri çok öptüm hepiniz önce kendinize sonra eşlerinize dikkat edin.tabi kiii hamiş olanlar en başta bebişlerine dikkat etsinler ALLAH' a emanet olun güzellikler
arkadaşlar ya eşim belli etmemeye çalışıyo ama çok heyecanlı heves yaptı bu bebek işini...sürekli karnımı okşuyo çok dikkatimi çekti...ya tutmamışsa çok hayal kırıklığına uğrayacak
slm kzılar bıse sorucam ya ben bugun haıle olduğumu unutup 10 lıtrelık su sısesını kaldırdım malum sular kesık kızımın elını yuzunu fln yıkamak ıcın bebegıme bıse olurmu ya güya ıs yapıcaktım sular gelmedı ne sanssızım ben
bir şey olmaz Allah'ın izniyle benim byük ablam ne işler yapardı ilk hamileliğinde sandalye ye çıkardı dolaba uzanırdı hop inerdi aşağı.içini ferah tut canım benim bir daha daha da dikkatli olursun zaten bugünden sonra ister istemez
doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşında inşallah bebişin seninle olur.
doğum günün kutlu olsuun:) inşallah bebişinin doğumunu kutlarız buradan :))
kuzucummmmmmm doğum günün kutlu olsun iyiki doğmuşsun daha nice seneler eşinle boy boy doğacak hayırlı sağlıklı bebişlerinle sevdiklerinle ve seni sevenlerle daha nice nice doğum günleri kutlaman dileğiyl..çok öpüyorum seni dikkat et kendine eşine..en kısa zamanda sağlıklı bi bebiş bekliyoruz
doğum günün kutlu olsun canım ıstedıgın hersey gerceklesır ınsallah
nice mutlu yıllara.seneye bebişinle kutlarsın
insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?