Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaniii öyle zaten bebeğim yumuşak görünürüm ama sinirlenince gözüm hiç bişeyi görmez valla

Evet farkettimmmm aynı ben neyse ben gideyim iş güç beni bekler bebeğim:)

Kızlar hepinize iyi çalışmalar iyi akşamlar kendinize iyi bakın))

Evet farkettimmmm aynı ben neyse ben gideyim iş güç beni bekler bebeğim:)

Kızlar hepinize iyi çalışmalar iyi akşamlar kendinize iyi bakın))

iyi anlaştığımızdan belli zaten balım
sağol bebeğim yarın görüşürüz kendine iyi bak öpüyorum

kızlar bende çıkıyorum kendinize iyi bakın iyi akşamlar:79:

bu arada bugün benim doğum günümdü

kızlar benim karnımın ve belimin ağrısı devam ediyor.daha adetime 2 hafta var.enfeksiyon mu oldum ki acaba .ya şu ertelediğim 4 yıla o kadar kızıyorum ki oysa ne kadar istiyormuşum anne olmayı.inşallah sağlıkla bebişimiz olur hepimizin öncelik sağlıklı olması ben beklemeye razıyım ama Allah hiçbirimizi bekletmez inşallah

kızlar bende çıkıyorum kendinize iyi bakın iyi akşamlar:79:

bu arada bugün benim doğum günümdü

kuzucummmmmmm doğum günün kutlu olsun iyiki doğmuşsun daha nice seneler eşinle boy boy doğacak hayırlı sağlıklı bebişlerinle sevdiklerinle ve seni sevenlerle daha nice nice doğum günleri kutlaman dileğiyl..çok öpüyorum seni dikkat et kendine eşine..en kısa zamanda sağlıklı bi bebiş bekliyoruz

ben yine gidiyorum önümüzdeki haftaya kadrda gelebileceğimi sanmıyorum inat kocam eve net bağlatmamakta kararlı sanırım sizleri çok öptüm hepiniz önce kendinize sonra eşlerinize dikkat edin.tabi kiii hamiş olanlar en başta bebişlerine dikkat etsinler ALLAH' a emanet olun güzellikler

canım özliycez seni sen de Allaha emanet ol.öpüyorum

arkadaşlar ya eşim belli etmemeye çalışıyo ama çok heyecanlı heves yaptı bu bebek işini...sürekli karnımı okşuyo çok dikkatimi çekti...ya tutmamışsa çok hayal kırıklığına uğrayacak

slm kzılar bıse sorucam ya ben bugun haıle olduğumu unutup 10 lıtrelık su sısesını kaldırdım malum sular kesık kızımın elını yuzunu fln yıkamak ıcın bebegıme bıse olurmu ya güya ıs yapıcaktım sular gelmedı ne sanssızım ben

inşallah hamılesındır canım benım

bir şey olmaz Allah'ın izniyle benim byük ablam ne işler yapardı ilk hamileliğinde sandalye ye çıkardı dolaba uzanırdı hop inerdi aşağı.içini ferah tut canım benim bir daha daha da dikkatli olursun zaten bugünden sonra ister istemez

aynen canım daha dıkkatlı olucam saol

38s benim batımı 25 Haziran olarak değiştirir misin

Hiç kullandınız mı bilmiyorum ben bu sefer ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum bu ayda bu deneyeceğim bakalım ne dersiniz

walla cnm bnde buay ılk defa ovulasyon testı kullndım hıcbsey anlamadım yanı cıZgım hep sılıktı yumurtlamadm gorundu bosuna strese gırdım netten son 3aylık adet gunlerını yaz ona gore yp ki en onemlısı akıntını takıp et ona gore calısma yap derım

doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşında inşallah bebişin seninle olur.

doğum günün kutlu olsuun:) inşallah bebişinin doğumunu kutlarız buradan :))

doğum günün kutlu olsun canım ıstedıgın hersey gerceklesır ınsallah

nice mutlu yıllara.seneye bebişinle kutlarsın
insallah

canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
inşallah dediğiniz gibi bi daha ki yaşımı bebişimle yaşarım tabi sizlerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…