sabahın en hayırlı haberini ben veriyorum kızlar anne oluyorummmm
38s benim batımı 25 Haziran olarak değiştirir misin
Hiç kullandınız mı bilmiyorum ben bu sefer ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum bu ayda bu deneyeceğim bakalım ne dersiniz
bunca stresten sonra içim rahatladı.
güzel günlerle büyütmniicik daha
speedyyy günaydın canım.nasılsın?dün aklıma geldi bat 28 mayıstı senin...?:26:
Teşekkür ederim canım iyiyim işte
evet 28 mayıs hala olmadım ya bat 28 değil yada yine gecikme yaşıyorum işte
geçtiğimiz cumartesi test yaptım sonuç negatif
hayırlısı olsun canım benimmmmm
amin canım hamilelik adına hiç belirtim falan yok bekliyoruz bakalım
bende de yok test almıcam diye de söz verdim bat gelmeden....:18:
ama bi kac gündür karnm agrıyo sanki gelip gidiyo agrı kasıklarım falan....bide gaz sıkıntım var 3 gündür.....uyku uyuyamıyorum gece doğru düzgün bi patlak vermeym diyecok utanırım öle bişi olursa
ama yne de hamileliğe baglamıyodum....
dün de bi rüya gördm annem bi kız doğurdu .hayır olsun....
uyanıp uyudum snra bi rüya daha ben hamileydim.....hemde kendim anlıyodum hamile olduğumu...elimle göbeğimi yokluyorum....göbeğimin içinde küçücük bişey bi saga bi sola gidiyodu....cok duygulandım rüyamda bile olsa
Hayır olsun canım psikolojik olarak işte bedenin sana oyunlar oynuyor.
Kasıklarımda karnımda ağrı bende de var gögüslerim acıyor dün gece yatağa yattım kasığıma öyle bir ağrı girdi ki ama hepsini adet sancısına bağlıyorum
aynen bende öyleee kuzum yaa....fazla umutlnmıyorum.....hayırlısı olsun bekleyelim görelim....bie cıkarmı acaba simdi test yapsam çıkmaz dimi....
ama yok yok almamalıyım yaa beklemeliyimmm
canım ben ilacı bırakır bırakmaz hamile kaldım.haplar hormon dengeni bozmadığı sürece bırakınca bebek engellicek bi durumu olmazselam kızlar ya bu ay benim bebiş olmayacak galiba ilacı bıraktığın ay olmaz en erken bir sonraki ay olur diyor herkes
bugün doktora gittim gebelik öncesi kan testi yaptırdım. bi de ultrasonla kistim neyim var mı diye kontrol etti.yani gebelikle ilgili şüpheli birşey görme olasılığı yok dimi batım 7 haziranyani ben sormadım ama görseydi bişeyler söylerdi zaten dimi (
idrar testi için erken canım...ama önümüzdeki hafta bi sağlık ocağına gebelik testi için kan verebilirsin bence belirtilerin doğru yönde...merhaba kızlar......sormak istediğim bir şey var.ben 2 aydır korunmuyorum öncesınde eşim korunuyordu....hap falan hıc kullanmadım yanı....
bu ay bat 30 mayıs-1 hazıran arası....bugun dayanamadım idrar testı yaptım negatıf cıktı....gögğüslerim adet olacakmışım gibi şiş....bir de sabah uyandığım da sol kasıgımda batma oldu ama sonra geçti....
bunlar regl belırtısı mı yoksa cok mu erken idrar testı için:44::44::44:
canım yaptık oldu :) eşim çok güveniyodu kendine ben kızıyordum ama adam haklıymışiştee bu yaaaa işta beklediğimiz haberrrrçok sewindim canımmm allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinnn tebrik ederim seni ve eşini
gözün aydın, sağlıklı güzel bir gebelik geçirmen dileğiyle. darısı biz bekleyenlerin başına...
maalesef dün regl oldum bende(
bat'lar takip ediliyorsa eğer, benim bat 26 haziran, bende aranızdayım bundan sonra kısmetse.
canım bizim ilk demenemde oldu benim herşeyim normaldi 30 nisanda dr. gidip testlerimi yaptırdım muayene oldum folik asit başladm sonra çalışmala başladık ilk seferde oldubeybibeybi
nasıl öğrendin canım idrar testi mi yaptın kendin kaçıncı denemenizdi
çok sevindim yabu güzel habere Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaçıncı günde öğrendin canım hangi testle bize de tecrübe olsun .4 haftalık gözüküyor takviminde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?