Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sabahın en hayırlı haberini ben veriyorum kızlar anne oluyorummmm

gözün aydın, sağlıklı güzel bir gebelik geçirmen dileğiyle. darısı biz bekleyenlerin başına...

maalesef dün regl oldum bende (
bat'lar takip ediliyorsa eğer, benim bat 26 haziran, bende aranızdayım bundan sonra kısmetse.

38s benim batımı 25 Haziran olarak değiştirir misin

Hiç kullandınız mı bilmiyorum ben bu sefer ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum bu ayda bu deneyeceğim bakalım ne dersiniz

ilk hamileliğimde ovulsayon testi kullanmıştım o ay hamile kaldım ama takdir_i ilahi, düşük yaptım.
düşükten sonra 8 aydır kullanıyorum, en azından ovulasyon günlerimi daha net belirleyebiliyorum. internetten aldım, daha ucuz oluyor, yine kullanmaya devam edeceğim.
sende kullanabilirsin,bence dene, daha çok emin olursun yumurtlama günlerinden.

beybibeybi

nasıl öğrendin canım idrar testi mi yaptın kendin kaçıncı denemenizdi

Son düzenleme:
amin canım hamilelik adına hiç belirtim falan yok bekliyoruz bakalım

bende de yok test almıcam diye de söz verdim bat gelmeden....:18:

ama bi kac gündür karnm agrıyo sanki gelip gidiyo agrı kasıklarım falan....bide gaz sıkıntım var 3 gündür.....uyku uyuyamıyorum gece doğru düzgün bi patlak vermeym diyecok utanırım öle bişi olursa

ama yne de hamileliğe baglamıyodum....

dün de bi rüya gördm annem bi kız doğurdu .hayır olsun....

uyanıp uyudum snra bi rüya daha ben hamileydim.....hemde kendim anlıyodum hamile olduğumu...elimle göbeğimi yokluyorum....göbeğimin içinde küçücük bişey bi saga bi sola gidiyodu....cok duygulandım rüyamda bile olsa

Hayır olsun canım psikolojik olarak işte bedenin sana oyunlar oynuyor.

Kasıklarımda karnımda ağrı bende de var gögüslerim acıyor dün gece yatağa yattım kasığıma öyle bir ağrı girdi ki ama hepsini adet sancısına bağlıyorum

aynen bende öyleee kuzum yaa....fazla umutlnmıyorum.....hayırlısı olsun bekleyelim görelim....bie cıkarmı acaba simdi test yapsam çıkmaz dimi....

ama yok yok almamalıyım yaa beklemeliyimmm

günaydın kızlaaaar ne var ne yok bakalımmmm

canım ben ilacı bırakır bırakmaz hamile kaldım.haplar hormon dengeni bozmadığı sürece bırakınca bebek engellicek bi durumu olmaz
idrar testi için erken canım...ama önümüzdeki hafta bi sağlık ocağına gebelik testi için kan verebilirsin bence belirtilerin doğru yönde...

anaaaaamm bu gabelik takvimim almış başını yürümüş iyicekocaman bildiğin bebek olmuş ya anasının kuzusu

iştee bu yaaaa işta beklediğimiz haberrrr çok sewindim canımmm allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinnn tebrik ederim seni ve eşini
canım yaptık oldu :) eşim çok güveniyodu kendine ben kızıyordum ama adam haklıymış

Amin canım allah herkese evlat nasp etsin

beybibeybi

nasıl öğrendin canım idrar testi mi yaptın kendin kaçıncı denemenizdi
canım bizim ilk demenemde oldu benim herşeyim normaldi 30 nisanda dr. gidip testlerimi yaptırdım muayene oldum folik asit başladm sonra çalışmala başladık ilk seferde oldu

çok sevindim ya bu güzel habere Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaçıncı günde öğrendin canım hangi testle bize de tecrübe olsun .4 haftalık gözüküyor takviminde

aminn canım benım dün aksam idrar testi yaptım 2 çizgi zaten yarın için hastaneden randevu almıştım folik asit bitiyo diye manayla bebişe de bakarız çok sükür rabbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…