Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aminn canım benım dün aksam idrar testi yaptım 2 çizgi zaten yarın için hastaneden randevu almıştım folik asit bitiyo diye manayla bebişe de bakarız çok sükür rabbime

tebrikler canım...biraz erken ama inşallah görürsünüz keseyi...

bizim de bu ay ilk denememiz 3 ay önceden folıc asit başlamıştım ben de.bakalım ne olacak peki adetin kaç gün geçmişken öğrendin cnm

Teşekkür ederim canım iyiyim işte
evet 28 mayıs hala olmadım ya bat 28 değil yada yine gecikme yaşıyorum işte
geçtiğimiz cumartesi test yaptım sonuç negatif

ayın 19undan beri 3 test yaptım ama dün çıktı bence yap içimden bi ses sende anniş olacaksin diyo :)

Günaydın kızlar nasılsınız bugün??? güzel haber gelmiş beybibeybi hayırlı sağlıklı evlat olsun canım çok sevindim mutlu haberine bizi ortak ettiğin içn teşekkürler

Sağlıklı ve huzur dolu bir gün sizlerin olsun canlarım

Bebişleri geleni tebrik eder darısı bize olsun dilerim

senin oldu tuttu kızım araştırma yapmana gerek yok hala daha...

canım ya ağzından bal damlıyor sen hamilesin belki de hissediyorsundur inşallah canım ama zaman geçmiyor ki 11 mayısta adet oldum işte en son haziran bir gelse şöyle ilerlese.şu anda göğüs ağrılarım şişliğim de başladı

canım benim iki hafta önce sisti göğüslerim birda karnmda sancı var ama normalmış

yalnız kızlar az önce hapşurdum biraz şiddetliydi ve sağ kasığım çok acıdı o sırada inşallah bişey olmamıştır çok korktum dua edin ya...:18::18::18::18::18::18::18:içim içimi yiyooo:18::18::18::18::18::18::18::18:

canım benim bir şey olmaz Allah ın izniyle benim de hapşırıklarım genelde şiddetlidir ve hamile olmama rağmen kasıklarım ağrır .ama geçti dimi ağrı

canım benim iki hafta önce sisti göğüslerim birda karnmda sancı var ama normalmış

o göğüs şişmesi ve ağrısı geçmicek biliyosunuz demi benimkiler şuan kendini aşmış durumda...4 kişiyiz bir bedende...ben-bebeğim-sağ memem-sol memem...gerisini siz düşünün yanii

canım benim bir şey olmaz Allah ın izniyle benim de hapşırıklarım genelde şiddetlidir ve hamile olmama rağmen kasıklarım ağrır .ama geçti dimi ağrı

bir anlık oldu hemen bıçak saplandı birden geçti ama tedirgin oldum yaniii....:26::18::18::18:

günaydın ablalaRıııııııııııııM :76:
ben geldiiiiiiiiiimmmmm :119:

Korkma yavrucum yaa bi hapşurmayla bişey olsa nenelerimiz tarlada ot yolup bağ bahçe çapalarmış onlara olurdu biz olmazdık:)))) korkma annişimm bebişim inşallah sana sımsıkı tutundu biliyorsun sen rica ettin diye geldi o))

Ayrıca o hapşuruğunu tutma tamam mı bişey olacak diye çok tehlikeli bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…