günaydın ablalaRıııııııııııııM :76:
ben geldiiiiiiiiiimmmmm :119:
günaydın ablalaRıııııııııııııM :76:
ben geldiiiiiiiiiimmmmm :119:
yalnız kızlar az önce hapşurdum biraz şiddetliydi ve sağ kasığım çok acıdı o sırada inşallah bişey olmamıştır çok korktum dua edin ya...:18::18::18::18::18::18::18:içim içimi yiyooo:18::18::18::18::18::18::18::18:
Korkma yavrucum yaa bi hapşurmayla bişey olsa nenelerimiz tarlada ot yolup bağ bahçe çapalarmış onlara olurdu biz olmazdık:)))) korkma annişimm bebişim inşallah sana sımsıkı tutundu biliyorsun sen rica ettin diye geldi o))
Ayrıca o hapşuruğunu tutma tamam mı bişey olacak diye çok tehlikeli bak...
bir anlık oldu hemen bıçak saplandı birden geçti ama tedirgin oldum yaniii....:26::18::18::18:
sabahın en hayırlı haberini ben veriyorum kızlar anne oluyorummmm
günaydın canlarım nasılsınız?
beybibeybi tebrik ederim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.. umarım sağlıklı bi gebelik yaşarsın
GÜNAYDIM BEBEĞİİİİİİİMMM HOŞGELDİN:)günaydın canlarım nasılsınız?
beybibeybi tebrik ederim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.. umarım sağlıklı bi gebelik yaşarsın
yok be güzelim ben tutamam zaten hapşuruğumu...aksine hiiiiiiyeeeeppppşiuuuuuuu şeklinde bir çığlık karışımı ses dalgası oldu diyelim...tutma yok asla kat'a...
Günaydıınnn canımmm... Ne güzel haberler var bu sabah dimi...
günaydın canlarım nasılsınız?
GÜNAYDIM BEBEĞİİİİİİİMMM HOŞGELDİN:)
Hehehh severim o hapşurmayla şeklini herkes de beceremez:)))
iyyim ablacım nasıl olsun uykunun vermiş oldugu sersemlikle yazıları doğru okuyayım dşye pc ekranına yapışmıs durumundayımGünaydın bebiş küçük kardeşşşşş nasılsın bakalım???
hoşbuldum güzelim bensiz kaynatmaya başlamışsınız
sağol bebeğim teşekkür ederim.. ben dün bilerek tam çıkarken yazdım ki topikteki kızları denedim bakalım kim hatırlar diye.. çünkü üç gün önceden söylemiştim
canımmmm günün aydın olsun ..
dün doğum gününmüşşş ah kutlamadım.... nice yıllara canım yeni yasın ugur getirir beraberinde bebişle inşallah raabim eşinle gelecekte bebişlerinle bir ömür boyu mutluluk versin
ben de onu soruyorum kimsin nesin kızım sen in misin cin misin çatlak bişiiii
kaynattık tabiii noldu biliyo musuuuun...ben kocaman hapşurdum sağ kasığıma(bebişimin oldu taraf) bıçak saplanır gibi oldu çok acıdı ama geçti ben de korktum..yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?