Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrik ederim beybibeybi

Allah her isteyene ilk seferde versin ama olmuyor işte. Bemin kesin işi bırakmam lazım stres yaramıyor bence. Ama ne yaparsın tek maaş ile de geçinilmiyo

Şu adetim geçsin ovulasyon testi kullanacağım bu sefer. İnternetten sipariş verdim. Bugün gelir herhalde

günaydın canlarım nasılsınız?
beybibeybi tebrik ederim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.. umarım sağlıklı bi gebelik yaşarsın

oyhh fıstık merak etme inşallah birşey olmamıstır .. o sana sımsıkı tutunmus bırakırmı hiç güzel annesini

yok be güzelim ben tutamam zaten hapşuruğumu...aksine hiiiiiiyeeeeppppşiuuuuuuu şeklinde bir çığlık karışımı ses dalgası oldu diyelim...tutma yok asla kat'a...

beybibeybi tebrik ederim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.. umarım sağlıklı bi gebelik yaşarsın

Günaydıınnn canımmm... Ne güzel haberler var bu sabah dimi...

GÜNAYDIM BEBEĞİİİİİİİMMM HOŞGELDİN:)
yok be güzelim ben tutamam zaten hapşuruğumu...aksine hiiiiiiyeeeeppppşiuuuuuuu şeklinde bir çığlık karışımı ses dalgası oldu diyelim...tutma yok asla kat'a...

Hehehh severim o hapşurmayla şeklini herkes de beceremez:)))

canımmmm günün aydın olsun ..
dün doğum gününmüşşş ah kutlamadım .... nice yıllara canım yeni yasın ugur getirir beraberinde bebişle inşallah raabim eşinle gelecekte bebişlerinle bir ömür boyu mutluluk versin

Günaydın bebiş küçük kardeşşşşş nasılsın bakalım???
iyyim ablacım nasıl olsun uykunun vermiş oldugu sersemlikle yazıları doğru okuyayım dşye pc ekranına yapışmıs durumundayım
sen nasılsın bakalımmm

hoşbuldum güzelim bensiz kaynatmaya başlamışsınız

kaynattık tabiii noldu biliyo musuuuun...ben kocaman hapşurdum sağ kasığıma(bebişimin oldu taraf) bıçak saplanır gibi oldu çok acıdı ama geçti ben de korktum..yaaaa

sağol bebeğim teşekkür ederim.. ben dün bilerek tam çıkarken yazdım ki topikteki kızları denedim bakalım kim hatırlar diye.. çünkü üç gün önceden söylemiştim çook mu fenayım acaba
ben de onu soruyorum kimsin nesin kızım sen in misin cin misin çatlak bişiiii

sizi seven biriyim

kaynattık tabiii noldu biliyo musuuuun...ben kocaman hapşurdum sağ kasığıma(bebişimin oldu taraf) bıçak saplanır gibi oldu çok acıdı ama geçti ben de korktum..yaaaa

korkma bitanem yeğenime bişey olmaz merak etme burda teyzesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…