Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ahhhh
ya aklımdaydı ben yarın filan diye tahmin etmiştim

Affet kuzucummmm bir dahakine kesinllikle aklımda olcak

kızlar bakııınnn 10. haftada böyle oluyomuş....adamlar maketini yapmış hafta hafta...içimi açıp bakmama gerek kalmadı yada ultrasonda seçmeye çalışmak şart değil

kızlar bakııınnn 10. haftada böyle oluyomuş....adamlar maketini yapmış hafta hafta...içimi açıp bakmama gerek kalmadı yada ultrasonda seçmeye çalışmak şart değil

off bildiğin bebek olmus lan ayakları çok küçük aman allahımmm ama korkutucu görünüyoooooo

canım ben 3 gün önce yazdığını okumamışım vallahi .bir ara 50 sayfa falan olmuştu eve geldiğimde kasık ağrım yüzünden uzun süre oturup okuyamıyorum demiştim hatta demek o ara yazdın ama dün yazdığını görünce kutladım.

ben hatırladım doğum gününü hem de ilk kutlayan ben olduummm....vardır 38imin bi bildiği dedim burda o yüzden bişey yazmadım...

kızlar ben yine çıkıyorum anneme gidicem orda yeğenim var ya 4 yaşında onu görmeden duramıyorum.öğleden sonra pazarımı da yapıp gelirim.hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın.saat 4 gibi dönmüş olurum herhalde.

bu arada buschy sen içime ümit serptin nedense çok ümitsizdim ben

dikkat et pazarda da çok ağır kaldırma tutunmaya çalışıyo şimdi o

hoşbuldum güzelim bensiz kaynatmaya başlamışsınız
Buschy cik kooooocaman hapşurduuuu çooookkk korktuuu bende sakın tutma dedim teselli ettim onu :)))) nasılsın bebeğim keyfin yerinde mi doğumgünündü dün:)))))
iyyim ablacım nasıl olsun uykunun vermiş oldugu sersemlikle yazıları doğru okuyayım dşye pc ekranına yapışmıs durumundayım
sen nasılsın bakalımmm

Wallaa bebeğim ben uyu uyu karpuza döndüm. Sabahları uyanamamak çok kötü bişey resmen ölü gibi uyuyorum..yine sabahgeç kalktım son an kocaya kahvaltıyı hazırlayabildim ona üzüldüm sen nasılsın bakalım ??

iki hafta önce kurbağaya benziyodu şimdi gene insan yavrusu olduğu belli oluyo karnındaki morluk da sanırım kalbi :44:

ay galiba dediğin olabilir bilmiyorum ki bebeğimm:26: Allah neler yaratıyo neler düşünmüş baksana vay anasını benimde olur mu böyle göbüşümde bebiş

Son düzenleme:
maşallah canım benim hem hani bana müjde verecektin sen bakim

yok be canım müjde falan hala hastalanmadım ama senin dün doğum günündü dimi. iyi seneler

bakın bu bloğu bebek kararı aldıktan sonra açtım. şimdi devam ediyorum

http:// cekirdekaile0506.blogspot.com /2013_03_01_archive.html

ahhhh
ya aklımdaydı ben yarın filan diye tahmin etmiştim

Affet kuzucummmm bir dahakine kesinllikle aklımda olcak
olsun ya önemli değil canım boşver takılma oraya

anladım canım sorun değil ya o gün burda değilsen hele hiç sorun değil

ben hatırladım doğum gününü hem de ilk kutlayan ben olduummm....vardır 38imin bi bildiği dedim burda o yüzden bişey yazmadım...

evet tatlım sen oldun ve seesozdenim oldu
iyi yapmışsın ben arada denerim böyle hyum kurusun

ya bende bir kaç gündür geceleri uykum hep bölünüyo uyuyamıyorum sağa dön sola dön ( sabahta uyanamadım senin dedğin gbi sahab daha erken kalksak aslında gece erkenden yatarız .. :26:

Şımardımmmmmm:)

Buschy cik kooooocaman hapşurduuuu çooookkk korktuuu bende sakın tutma dedim teselli ettim onu :)))) nasılsın bebeğim keyfin yerinde mi doğumgünündü dün:)))))

iyi yapmışsın kuzum benim bugün yine bomba gibiyim tatlım tam 22'lik oldum sen nasılsın bakalım

sağol canım benim
ben anlamam müjde isterim bi ara bakarım canım olur mu

iyi yapmışsın kuzum benim bugün yine bomba gibiyim tatlım tam 22'lik oldum sen nasılsın bakalım

sağol canım benim
ben anlamam müjde isterim bi ara bakarım canım olur mu

dün evde izinliydim ben iyi seneler bebişli yeni yılın olsun inşallah.

dün teyzemin bebeğinin cinsiyetini öğrendik Oğlumuz olacak pipisini kopartıcam onun

ya bende bir kaç gündür geceleri uykum hep bölünüyo uyuyamıyorum sağa dön sola dön ( sabahta uyanamadım senin dedğin gbi sahab daha erken kalksak aslında gece erkenden yatarız .. :26:

Yaaa geç yatıyorum2 den önce yattığım söylenemez... Dolayısı ile Sabah'ta kalkamıyorum. Acaba senle ortaklaşa anlaşma yapmakta erken yatıp erken mi kalksak hem bebek isteyene düzenli uyku şart hem en kaliteli uyku 11le 3 arasında uyunuyormuş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…