- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
sağol bebeğim teşekkür ederim.. ben dün bilerek tam çıkarken yazdım ki topikteki kızları denedim bakalım kim hatırlar diye.. çünkü üç gün önceden söylemiştimçook mu fenayım acaba
sizi seven biriyim
kızlar bakııınnn 10. haftada böyle oluyomuş....adamlar maketini yapmış hafta hafta...içimi açıp bakmama gerek kalmadıyada ultrasonda seçmeye çalışmak şart değil
sağol bebeğim teşekkür ederim.. ben dün bilerek tam çıkarken yazdım ki topikteki kızları denedim bakalım kim hatırlar diye.. çünkü üç gün önceden söylemiştimçook mu fenayım acaba
sizi seven biriyim
2 DK bloğuma gittim burası dolmuş valla maşallah
off bildiğin bebek olmus lan ayakları çok küçük aman allahımmmama korkutucu görünüyoooooo
kızlar ben yine çıkıyorum anneme gidicem orda yeğenim var ya 4 yaşında onu görmeden duramıyorum.öğleden sonra pazarımı da yapıp gelirim.hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın.saat 4 gibi dönmüş olurum herhalde.
bu arada buschy sen içime ümit serptin nedense çok ümitsizdim ben
Buschy cik kooooocaman hapşurduuuu çooookkk korktuuu bende sakın tutma dedim teselli ettim onu :)))) nasılsın bebeğim keyfin yerinde mi doğumgünündü dün:)))))hoşbuldum güzelim bensiz kaynatmaya başlamışsınız
iyyim ablacım nasıl olsun uykunun vermiş oldugu sersemlikle yazıları doğru okuyayım dşye pc ekranına yapışmıs durumundayım
sen nasılsın bakalımmm
iki hafta önce kurbağaya benziyodu şimdi gene insan yavrusu olduğu belli oluyo karnındaki morluk da sanırım kalbi :44:
maşallah canım benimhem hani bana müjde verecektin sen bakim
dikkat et pazarda da çok ağır kaldırma tutunmaya çalışıyo şimdi o
olsun ya önemli değil canım boşver takılma orayaahhhh
ya aklımdaydı ben yarın filan diye tahmin etmiştim
Affet kuzucummmm bir dahakine kesinllikle aklımda olcak
canım ben 3 gün önce yazdığını okumamışım vallahi .bir ara 50 sayfa falan olmuştu eve geldiğimde kasık ağrım yüzünden uzun süre oturup okuyamıyorum demiştim hatta demek o ara yazdın ama dün yazdığını görünce kutladım.
ben hatırladım doğum gününü hem de ilk kutlayan ben olduummm....vardır 38imin bi bildiği dedim burda o yüzden bişey yazmadım...
Buschy cik kooooocaman hapşurduuuu çooookkk korktuuu bende sakın tutma dedim teselli ettim onu :)))) nasılsın bebeğim keyfin yerinde mi doğumgünündü dün:)))))
Wallaa bebeğim ben uyu uyu karpuza döndüm. Sabahları uyanamamak çok kötü bişey resmen ölü gibi uyuyorum..yine sabahgeç kalktım son an kocaya kahvaltıyı hazırlayabildim ona üzüldümsen nasılsın bakalım ??
olsun ya önemli değil canım boşver takılma oraya
anladım canım sorun değil ya o gün burda değilsen hele hiç sorun değil
evet tatlım sen oldun ve seesozdenim oldu
iyi yapmışsın ben arada denerim böyle hyum kurusun
Buschy cik kooooocaman hapşurduuuu çooookkk korktuuu bende sakın tutma dedim teselli ettim onu :)))) nasılsın bebeğim keyfin yerinde mi doğumgünündü dün:)))))
sağol canım benimyok be canım müjde falanhala hastalanmadım ama senin dün doğum günündü dimi. iyi seneler
bakın bu bloğu bebek kararı aldıktan sonra açtım. şimdi devam ediyorum
http:// cekirdekaile0506.blogspot.com /2013_03_01_archive.html
iyi yapmışsın kuzum benimbugün yine bomba gibiyim tatlım tam 22'lik oldum sen nasılsın bakalım
sağol canım benim
ben anlamam müjde isterimbi ara bakarım canım olur mu
ya bende bir kaç gündür geceleri uykum hep bölünüyo uyuyamıyorum sağa dön sola dön( sabahta uyanamadım senin dedğin gbi sahab daha erken kalksak aslında gece erkenden yatarız .. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?