Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

desene bizim şans eseri tuttu biz hergün ilişkiye girdik bari çift yumurta ikizi olur mu ki diye...

tabi 72 saat aynı kalitede kalmıyor,en kaliteli zamanı ilk cıktıgı zamanlar ve y kromozomu daha hızlıdır x lere göre

anlatmak istediğim cok sey varda toparlayamadım bir türlü kafamı

bu kadar acıkca söylenmemşştir de zamanla anlasılan bu olmustur ki dogrudur y kromozomunun hızlı olması x kromozomunun yavas ve uzun ömürlü olması ama kadının erkegın önce boşalmas ı sonra boşalması olayına pek inanmadım yani tepkisel bir şeydir hatta saglık sorunu bile olabılır erken boşalmak

Son düzenleme:
buschy o zaman senin söylediğine göre benim kızım olacak çünkü soldan yumurtluyorum ben :) bakalım bende deneyecem önce bi hamile kalayım da :)

ama doğru canım
iyi bakalım kaç gün iznin var peki?

5 güncük canım o kadar kendimizi yırttık 5 gün için

hamilelik isteyen bizimle beklemek isteyen çoğalıyo negüsel hoşgeldinizzz

spidimmm inş olur dua edelim bol bolll

hiiç belli olmaz tatlım ya adet belirtisiyle hamilelik belirtisi hemen hemen aynı

ben hamile olduğumu öğrendikten sonra bile her an adet olacak gibiydim canım korkarak giderdim tuvalete:26:

inşallah kızlar bu ay olursa süper evlilik yıldönümüne harika süpriz olur

tüm adet belirtilerim var ya sinir oluyorum. hamilelik belirtileri için kendimi dinlememeye çalışıyorum.

buschy ; haftasonuna yine test yaparım o zaman

5 güncük canım o kadar kendimizi yırttık 5 gün için

hamilelik isteyen bizimle beklemek isteyen çoğalıyo negüsel hoşgeldinizzz

azmış güzelim ya bende 12 filan diye düşünmüştüm
evet çoğalıyoruz bebeğim hergün en az yeni bi arkadaşımız geliyo

geçen ay kanda baktırdım bu kez idrarda görmeden gitmem ya boşuna umut oluyor silik bile olsa görür öyle giderim kan için
kan sonucu çıkana kadar doğumumu bile planladım o derece inanıyorsun

yavrum varsa önce kanda belli olur zaten ,idarar en son belli olur regl tarıhınden 10 gun falan gecmesı lazım ki anca

bana müsade kızlar ,sizinle muhabbet güzeldi yarın tüm gün görevimin basında olucam cuma günü nasipse görüşürüz

bana müsade kızlar ,sizinle muhabbet güzeldi yarın tüm gün görevimin basında olucam cuma günü nasipse görüşürüz

müsaade senin bebeğim tanıştığımıza memnun oldum görüşürüz allaha emanet ol by by :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…