pardon ben sagda kız gibi anlamışım neyse,spremler yaklaşık 72 saat yaşıyor,kaliteli sperm dediğim olay normalde var olan spermler arasındaki en güçlü olanlardır ,sık sık ilişkiye girmek bu kaliyeti düşürür o yüzden hergün ilişkiye gireyim bebek şansım artsın diye bakılmaması lazım olaya
yaa süper olur inşallah hamişsindir canım inşallahhh
belki de olmazsam bide pazar günü yaparım evlilik yıldönümüne süpriz olurvarsa tabi
inşallah diyorum ama her an adet olacak gibiyim
"Çoçuğun cinsiyetinin önceden belirlenmesi
Peygamber Efendimiz: Erkek çocuk isteyenler hanımlarından sonra boşalsın ve kız çocuğu isteyenlerde hanımlarından önce boşalsın buyurmuşlardır. Bu hadisin anlamı bu gün anlaşılmıştır, çünkü iki türlü sperm vardır xy-kromozomu taşıyan spermler ki bulara erkek kromozomlu sperm veya kısaca erkek sperm denir. xx-kromozomu taşıyan spermlere ise dişi sperm denir.
Erkek sperm daha hızlı hareket eder, fakat kısa ömürlüdür, çabuk ölür. Dişi spermler yavaş hareket eder, fakat uzun ömürlüdür. Şayet erkek hanımından önce boşalırsa, sperm hızlı hareket etse de yumurta henüz ortada olmadığından ölür ve mücadeleyi dişi sperm kazanır ve çocuk kız olur. Eğer erkek hanımından sonra boşalırsa yumurta rahim’e gelmiş olacağından hızlı hareket eden erkek sperm hedefe ulaşır ve çocuk erkek olur.
Eksi bir yöntemde şöyle şayet erkek aşırı yorgun ve kadın dinlenmiş halde cinsel münasebet kurarlarsa, doğacak çocuğun kız olacağı ve erkek dinç, kadın yorgun iken cinsel münasebet olursa doğacak çocuğun erkek çocuk olması tecrübe edilmiştir. Şayet cinsel münasebet adet kesildikten sonra 8-15 günler arasında olursa. "
bu yazı topiğin başında yazıyor ben de dedim ki gerçekten peygamber efendimiz böyle bir şey söylemiş mi?
gerçi 38s 'ye sormak lazım:)
inşallah diyorum ama her an adet olacak gibiyim
ama doğru canım
iyi bakalım kaç gün iznin var peki?
spidimmm inş olur dua edelim bol bolll
hiiç belli olmaz tatlım ya adet belirtisiyle hamilelik belirtisi hemen hemen aynı
ben hamile olduğumu öğrendikten sonra bile her an adet olacak gibiydim canım korkarak giderdim tuvalete:26:
inşallah kızlar bu ay olursa süper evlilik yıldönümüne harika süpriz olur
tüm adet belirtilerim var ya sinir oluyorum. hamilelik belirtileri için kendimi dinlememeye çalışıyorum.
buschy ; haftasonuna yine test yaparım o zaman
5 güncük canım o kadar kendimizi yırttık 5 gün için
hamilelik isteyen bizimle beklemek isteyen çoğalıyo negüsel hoşgeldinizzz
kanda baktır ama :)
geçen ay kanda baktırdım bu kez idrarda görmeden gitmem ya boşuna umut oluyorsilik bile olsa görür öyle giderim kan için
kan sonucu çıkana kadar doğumumu bile planladım o derece inanıyorsun
yavrum varsa önce kanda belli olur zaten ,idarar en son belli olur regl tarıhınden 10 gun falan gecmesı lazım ki anca
11 gün bekledim valla yine beklerim
bana müsade kızlar ,sizinle muhabbet güzeldi yarın tüm gün görevimin basında olucam cuma günü nasipse görüşürüz
bana müsade kızlar ,sizinle muhabbet güzeldi yarın tüm gün görevimin basında olucam cuma günü nasipse görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?