Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
azmış güzelim ya bende 12 filan diye düşünmüştüm
evet çoğalıyoruz bebeğim hergün en az yeni bi arkadaşımız geliyo

ay bebeğim nerdeee var iznim ama üstüste kullanamıoruz ne benim ne eşimin yerine bakcak kimde yok
buna da şükür

geçen ay kanda baktırdım bu kez idrarda görmeden gitmem ya boşuna umut oluyor silik bile olsa görür öyle giderim kan için
kan sonucu çıkana kadar doğumumu bile planladım o derece inanıyorsun

hahahah ay ne doğru söyledin hee bende aynen senin gibi düşünüyorum
bu ay idrar testinde çıkmadan kan vermicem banane

ben ne zaman test yapsam bi gün geçmeden hasta oluyorum

olmayacak ise adet olmak rahatlamak bence benim gibi hem negatif hem adet olamıyorum hem 11 gün gecikme artık geç döllenme falan diye bile düşündüm tabi sonuç tırt

bende yapmıcam yapmıcam diyorum hep dayanamıorum ve sonunda hep tırt çıkıyo

normalde 2 günde 1 yapmam lazım ama bu ay yapmama kararı aldım

tatlım ben martta mevsimsel olarak tam 17 gün geciktim.. düşün artık hep ikilemde kalmıştım..
insanın psikoloji bozuluyor ya..
aslında gününde adet olacaksın bi gün geçerse de hamiş kalmış olacaksın
keşke herkes bu şekilde hamiş kalsa

VALLA ne güzel olur keşke böyle olsa ya o zaman teste bile gerek kalmaz hemen hamileyim dieriz

görümcem....ilk günden biliyordu hamile olduğumu...duyar duymaz fesatlığından çalışmalara başlamış!!ve tutmuş...7 haftalık hamileymiş!!!!

allah iyiliğinin versin hemi bende bişey oldu sanmıştım

allah iyiliğinin versin hemi bende bişey oldu sanmıştım

bişey tabi hem de büyük bişey!!! kayınnvalidesi yok anası bakıcak ona bana kim bakıcak???benim annemin gelme durumu yok...ya erken doğurursa benle bir ?? yada benden hemen sonra ola bile kayınvalidem napıcak beni alıp ankarada mı doğurtturcak ikimize bir orda bakmak için??saçma...offf yaa!pis kıskanç!!!

oooo çoook sinirlenmişsinnnnn:18::18::18::18:
biraz sakin ol yeğenim etkileniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…