oooo çoook sinirlenmişsinnnnn:18::18::18::18:
biraz sakin ol yeğenim etkileniyo
Kız bunda sinirlencek ne var ne güzel kardeşkardeş büyürler
Allah korusun...kocamın onla kardeş olması bile bir felaketken bi de bnim çocuğum onun çocuğuyla kardeş gibi mi hayır hayır aslaaaa
oooyy sen çok sinirlenmişsin.. Görümce görmeyim seni ömrümce diyorsun
görümcem....ilk günden biliyordu hamile olduğumu...duyar duymaz fesatlığından çalışmalara başlamış!!ve tutmuş...7 haftalık hamileymiş!!!!
bebek oluşumu 3D animasyon - YouTube
Bebek oluşumu... ayyy Allahhıım izledim ve birkez daha ne kadar zor olduğunu anladııımm
kesinlikle öyle diyorum canım...Allah bildiği gibi yapsın onu bişey demiyorum artık...kim kime nerde nasıl refakat ederse etsin...ben bursadan bi yere ayrılmam isteyen gelir istemeyen gelmez...benim istemediklerim de gelemez...aslında belki iyi bile olur benim başımda curcuna yapmamaları...köküne kibrit suyu!!!kocam durur benim yanımda..ilk bikaç gün de annanem yada büyük halam gelirse dikişim olmadı mı kalkarım ben 2-3 güne herhalde inşallah...nasıl küfürler ediyorum içimden anlatamam...
:84::84::84::84::113::113::113::113::113::113::113:
kaç gün boyunca defalarca izledim anlatamam ezbere biliyorum artık bu videoyuizleyin ilham kaynağı olsun
AMAN CANIM ne güzel gelin görümce sevinmelisin bebeğine kardeş arkadaş geliyor
bak benimde teyzeme 16 haftalık hamile ama inanki bugün hamile olduğumu duysa çığlık çığlığa sevinir.
Annen gelemiyor mu canım? Şimdi oğlunun çocuğu bir de erkek olursa koşa koşa gelir kayınvaliden bence... Görümcen düşünsün ne yaparım die
bushycim kızma bnm kuzenımde aynı dertten hamıle oid. ogrendı gorumcesı n bı caiısma arkasına o hamıle bnde dıorum iyiya iste annen sana glr kaynananda kızının yanına gtsn dıorum daha ıyı oldu hrseyde vardır hayır yarıstırsın bakalım cocukları nereye kadar boswer.bnde hp gorumcem olsun ısterdım
bebek oluşumu 3D animasyon - YouTube
Bebek oluşumu... ayyy Allahhıım izledim ve birkez daha ne kadar zor olduğunu anladııımm
allahımm çok etkileyici yaaaa banada nasip olur mu kiii
bırak ya en iyisi kırk oturakta paralansın:113::113::113:
kızlar bende çıkıyorum kendinize iyi bakın iyi akşamlar:79:
bu arada bugün benim doğum günümdü
sabahın en hayırlı haberini ben veriyorum kızlar anne oluyorummmm
şimdi sağdan soldan yumurtlama olaylarını bırak kenara bunlar milletin uydurduğu saçmalıklar,kadında 2 yumurtalık var elbet birinden yumurtlayacak yani değil mi?tanımadığım kişilere daha cok tahminlerim tutar yani şimdiye kadar hep öyle oldu bir anda aklıma geliyo alakasız bir anda ki sanada öyle oldu :) hayırlısı artıkın tek parça dogsun da bunlar önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?