Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzellerim ben çıkıyorum duramayıp yine girebilirim azıcık özleyin beni

oooo çoook sinirlenmişsinnnnn:18::18::18::18:
biraz sakin ol yeğenim etkileniyo

etkilensin o da nefret etsin kıskanç halasından...benim düşüncelerim onda da olsun...görsün ne kadar fesat bir halası var anlasın şimdiden kimin ne b.. olduğunu...38im ya çok gıcık olduuuummmmm saçını başını yolasım geliyo normalde bile şimdi gel diyo ağzıma ...tükür!!! tövbeler olsun ya rabbim sen bana sabır ver

ça ça ben geldimmmmmmmm hanımlarrrr :119::122:

oooyy sen çok sinirlenmişsin.. Görümce görmeyim seni ömrümce diyorsun

kesinlikle öyle diyorum canım...Allah bildiği gibi yapsın onu bişey demiyorum artık...kim kime nerde nasıl refakat ederse etsin...ben bursadan bi yere ayrılmam isteyen gelir istemeyen gelmez...benim istemediklerim de gelemez...aslında belki iyi bile olur benim başımda curcuna yapmamaları...köküne kibrit suyu!!!kocam durur benim yanımda..ilk bikaç gün de annanem yada büyük halam gelirse dikişim olmadı mı kalkarım ben 2-3 güne herhalde inşallah...nasıl küfürler ediyorum içimden anlatamam...

:84::84::84::84::113::113::113::113::113::113::113:

görümcem....ilk günden biliyordu hamile olduğumu...duyar duymaz fesatlığından çalışmalara başlamış!!ve tutmuş...7 haftalık hamileymiş!!!!

AMAN CANIM ne güzel gelin görümce sevinmelisin bebeğine kardeş arkadaş geliyor
bak benimde teyzeme 16 haftalık hamile ama inanki bugün hamile olduğumu duysa çığlık çığlığa sevinir.

Annen gelemiyor mu canım? Şimdi oğlunun çocuğu bir de erkek olursa koşa koşa gelir kayınvaliden bence... Görümcen düşünsün ne yaparım die

AMAN CANIM ne güzel gelin görümce sevinmelisin bebeğine kardeş arkadaş geliyor
bak benimde teyzeme 16 haftalık hamile ama inanki bugün hamile olduğumu duysa çığlık çığlığa sevinir.

yok bizim aramızdaki ilişki gereği sevinmem aptallık enayilik olur onun onca planını görmem restine restle karşılık vermem gerek...evlenmeyi düşünüyordu sırasını kocama verdiğini söylüyordu...benden geçti diyordu...sonra birden nişanlandı...ve evlendi bizden tam 3 ay önce...tam biz evlenicez herşey konuşulmuş falan...kendi üstüne çekti ilgiyi...büyük kardeş ama ilgi manyağı bişey herkes onla ilgilenicek herkes ona tapıcakkkk...eskiden de öyleymiş eşim söyler durur...şimdi de bebek düşünüyoruz dedik insanca konuşurken bi yerden laf açıldı yani...adeti benden 3 hafta sonraymış tam da bebek çalışması yaptığımız ve söylediğimiz zamanlar...adeti biter bitmez o da başlamış çalışmaya!!!bu kadar olur mu ya napar eder erken doğurur benden önce!!!adım gibi eminim sezaryen olmam gerek der bişey yapar benden önce doğurur!!!salak kafalı!

bushycim kızma bnm kuzenımde aynı dertten hamıle oid. ogrendı gorumcesı n bı caiısma arkasına o hamıle bnde dıorum iyiya iste annen sana glr kaynananda kızının yanına gtsn dıorum daha ıyı oldu hrseyde vardır hayır yarıstırsın bakalım cocukları nereye kadar boswer.bnde hp gorumcem olsun ısterdım

Annen gelemiyor mu canım? Şimdi oğlunun çocuğu bir de erkek olursa koşa koşa gelir kayınvaliden bence... Görümcen düşünsün ne yaparım die

inşallah..bi de biz küçüğüz bizim yanımızda olmaları daha doğru..ben 22 eşim 23 yaşında...onlar biraz daha başının çaresine bakabilir yaştalar...maddi olarak da konumları iyi...temizlikçi tutup kendi kendine bebeğiyle takılabilir...görümce 29 enişte 42 yaşında...

bırak ya en iyisi kırk oturakta paralansın:113::113::113:

neyse kızlar ben çıkıyorum akşam için bişeyler hazırlayayım...hıncımı mutfaktan alayım...
görüşürüz yarın
hadi size iyi güzel bol çalışmalar:126:

bırak ya en iyisi kırk oturakta paralansın:113::113::113:

Benim bekar görümcem var diğer görümcemin 9 yaşında oğlu var ikiside çok iyi allahıma çok şükür ablalarım gibi seviyorum. Hatta bekar olan görümceme diyorum ki sen evlenip çocuk yapmadan benim yapmam lazım hediyeler bana gelsin

Kızlaar yaa öldürdünüz beni kaç saattir iş bir yandan sizin yazılarınızı okumak bir yandan valla daha yeni bitirebildim dolayısıyla sohbete katılamadım meraktan yaa

kızlar bende çıkıyorum kendinize iyi bakın iyi akşamlar:79:

bu arada bugün benim doğum günümdü

canım benim doğum günün kutlu olsun geç oldu biraz kusura kalma. Gönlünce nice uzun, mutlu, bebişli, sağlıklı yıllara inşallah :)

sabahın en hayırlı haberini ben veriyorum kızlar anne oluyorummmm

valla mesajı okuyunca ne kadar sevindim anlatamam. hayırlı olsun çok sevindim inşallah ayağını sürürsünde arkası gelir hamişlerin :) kendine çok dikkat et ama ağır iş yapma sakın haa bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

aramıza hoşgeldin canım bide beni tahmin etseneee neyim olcak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…