Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse kızlar ben çıkıyorum akşam için bişeyler hazırlayayım...hıncımı mutfaktan alayım...
görüşürüz yarın
hadi size iyi güzel bol çalışmalar:126:

Görüşürüz şekerim.. üzme sıkma kendini vardır bir hayır bunda da

Nasıl zor dimi iyice umutsuzluğa kapılıyorum galibaa

canımm öyle deme yaaa ... dünyada o kdar çok insan var istmeden bilmeden hamile kalıyo.... biizim adet görmemiz bile aslında zor bir şey basit görünsede .. ah biz kadınlar ne zorluk çekiyoruz ... Allah onun da zamanını bekliyo demekk kii

Vallahi sorma.. Şu istemiyordum oldu diyenlere, gidip aldıranlara öyle kızıyorum ki.. Biz olsun diye neler yapıyoruz onlar istemiorlar

kızlar kapının önüne geldim apartman kapısını açmaya çalışırken birkaç kuş birden pisledi üstüme sadece sırtımla kurtardım kendimi

Vallahi sorma.. Şu istemiyordum oldu diyenlere, gidip aldıranlara öyle kızıyorum ki.. Biz olsun diye neler yapıyoruz onlar istemiorlar

öff evet yhaaa amaaan hamileym diyenleri duydum ben.... inş. bizde en kısa zamanda bebişlerimize kavusuruzz.... ay neden olmuyo ki anlamıyorum nerde sorun var diye hep soruyorum kendime :26:

BU KADAR fesat birisi ile keşke hiç paylaşmasaydın. o zaman yapamazdı.

kızlar kapının önüne geldim apartman kapısını açmaya çalışırken birkaç kuş birden pisledi üstüme sadece sırtımla kurtardım kendimi

kıs kupon filan doldurr öyle derler ya :) bu bi işret olabiiliiiiiiiiiiiirrr neden olmasınnn uğur getircek belkideeeeee

öff evet yhaaa amaaan hamileym diyenleri duydum ben.... inş. bizde en kısa zamanda bebişlerimize kavusuruzz.... ay neden olmuyo ki anlamıyorum nerde sorun var diye hep soruyorum kendime :26:

Doktora gidiyorum bakıyo bir sorun yok 1 yıl içinde olur dio... Dicem ben bir yıl bekleyemem hemen istiyorum Şu sıra tüpler mi tıkalı diye kendi kendimi yemeye başladım onu nasıl anlarız acaba?:26::26:

BU KADAR fesat birisi ile keşke hiç paylaşmasaydın. o zaman yapamazdı.

ah bacım ben ayrı bi salağım zaten...gülen yüzüne kandım söylemiş bulundum bu kadar çabuk harekete geçeceğini eşi 42 yaşına gelmişken bu kadar çabuk tutacağını da beklemezdim açıkçası...ama yok bi daha ölsem söylemem ölüyorum diye gerçi bi onu söylerim herhalde "hayır ben daha önce ölmeliyim" der vallaha yapar bunu

Doktora gidiyorum bakıyo bir sorun yok 1 yıl içinde olur dio... Dicem ben bir yıl bekleyemem hemen istiyorum Şu sıra tüpler mi tıkalı diye kendi kendimi yemeye başladım onu nasıl anlarız acaba?:26::26:

bilmiyorum ki bebeğimmm.. nasıl anlarız :26: benim adet sancım çok oluyo özellikle ilk gün çok korkuyorum bi sorun olmasa diyeee :26:

ewet canım asker eşim.buarada bende cıkayım kızlar kociş gelıcek ıyı yemekler hazırlayım güç toplasın =)

anladım zaten bebeğim benim eşimde asker .... doğu batı fark etmiyo perişan oluyoruz hep orda burda

bana müsade kızlar ,sizinle muhabbet güzeldi yarın tüm gün görevimin basında olucam cuma günü nasipse görüşürüz

:):): yavrummm seni hamilelik topiklerinde görmek ne güzell valla güzel haberini ilk ben öğrencem onagöreeee kızarım yoksam sana

ay yemeği koydum ocağa dayanamıyorum burdan ayrı kalamıyorum yaaa...kocacım da geç gelicek gibiymiş zaten

hahaha çok güldüm kız bu kadın onu da yapar

:):): yavrummm seni hamilelik topiklerinde görmek ne güzell valla güzel haberini ilk ben öğrencem onagöreeee kızarım yoksam sana

sen ne zaman doğum yaptın ya hayırlı olsun bebeğin

hahaha çok güldüm kız bu kadın onu da yapar

sen ne zaman doğum yaptın ya hayırlı olsun bebeğin

aaa kimleri görüyorummm sendemi burdasın şekerimmm:) bizim 2011 gelinleri fena:))) ben 15 martta doğum yaptımyakışıklı bi oğlum var:)) hadin kızlar yetişin bize gelin seçicem aranızdan:)

aaa kimleri görüyorummm sendemi burdasın şekerimmm:) bizim 2011 gelinleri fena:))) ben 15 martta doğum yaptımyakışıklı bi oğlum var:)) hadin kızlar yetişin bize gelin seçicem aranızdan:)

oy maşallah ya daha küçücük yerim senin o oğlunu. bak bende erkek istiyorum ama sonra kapışmayalım
biz yeni başladık ama bekliyoruz ya tutarsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…