- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
neyse kızlar ben çıkıyorum akşam için bişeyler hazırlayayım...hıncımı mutfaktan alayım...
görüşürüz yarın
hadi size iyi güzel bol çalışmalar:126:
Nasıl zor dimiiyice umutsuzluğa kapılıyorum galibaa
canımm öyle deme yaaa ... dünyada o kdar çok insan var istmeden bilmeden hamile kalıyo.... biizim adet görmemiz bile aslında zor bir şey basit görünsede .. ah biz kadınlar ne zorluk çekiyoruz ... Allah onun da zamanını bekliyo demekk kii
Vallahi sorma.. Şu istemiyordum oldu diyenlere, gidip aldıranlara öyle kızıyorum ki.. Biz olsun diye neler yapıyoruz onlar istemiorlar
yok bizim aramızdaki ilişki gereği sevinmem aptallık enayilik olur onun onca planını görmem restine restle karşılık vermem gerek...evlenmeyi düşünüyordu sırasını kocama verdiğini söylüyordu...benden geçti diyordu...sonra birden nişanlandı...ve evlendi bizden tam 3 ay önce...tam biz evlenicez herşey konuşulmuş falan...kendi üstüne çekti ilgiyi...büyük kardeş ama ilgi manyağı bişey herkes onla ilgilenicek herkes ona tapıcakkkk...eskiden de öyleymiş eşim söyler durur...şimdi de bebek düşünüyoruz dedik insanca konuşurken bi yerden laf açıldı yani...adeti benden 3 hafta sonraymış tam da bebek çalışması yaptığımız ve söylediğimiz zamanlar...adeti biter bitmez o da başlamış çalışmaya!!!bu kadar olur mu ya napar eder erken doğurur benden önce!!!adım gibi eminim sezaryen olmam gerek der bişey yapar benden önce doğurur!!!salak kafalı!
kızlar kapının önüne geldim apartman kapısını açmaya çalışırken birkaç kuş birden pisledi üstümesadece sırtımla kurtardım kendimi
kıs kupon filan doldurröyle derler ya :) bu bi işret olabiiliiiiiiiiiiiirrr neden olmasınnn uğur getircek belkideeeeee
1 ay önce de eve güvercin girdi sanırım karga kovalamış
öff evet yhaaa amaaan hamileym diyenleri duydum ben.... inş. bizde en kısa zamanda bebişlerimize kavusuruzz.... ay neden olmuyo ki anlamıyorum nerde sorun var diye hep soruyorum kendime :26:
BU KADAR fesat birisi ile keşke hiç paylaşmasaydın. o zaman yapamazdı.
Doktora gidiyorum bakıyo bir sorun yok 1 yıl içinde olur dio... Dicem ben bir yıl bekleyemem hemen istiyorumŞu sıra tüpler mi tıkalı diye kendi kendimi yemeye başladım onu nasıl anlarız acaba?:26::26:
ewet canım asker eşim.buarada bende cıkayım kızlar kociş gelıcek ıyı yemekler hazırlayım güç toplasın =)
bana müsade kızlar ,sizinle muhabbet güzeldi yarın tüm gün görevimin basında olucam cuma günü nasipse görüşürüz
bilmiyorum ki bebeğimmm.. nasıl anlarız :26: benim adet sancım çok oluyo özellikle ilk gün çok korkuyorum bi sorun olmasa diyeee :26:
ay yemeği koydum ocağa dayanamıyorum burdan ayrı kalamıyorum yaaa...kocacım da geç gelicek gibiymiş zaten
ah bacım ben ayrı bi salağım zaten...gülen yüzüne kandım söylemiş bulundum bu kadar çabuk harekete geçeceğini eşi 42 yaşına gelmişken bu kadar çabuk tutacağını da beklemezdim açıkçası...ama yok bi daha ölsem söylemem ölüyorum diye gerçi bi onu söylerim herhalde "hayır ben daha önce ölmeliyim" der vallaha yapar bunu
:):): yavrummm seni hamilelik topiklerinde görmek ne güzell valla güzel haberini ilk ben öğrencem onagöreeee kızarım yoksam sana
hahaha çok güldüm kız bu kadın onu da yapar
sen ne zaman doğum yaptın ya hayırlı olsun bebeğin
aaa kimleri görüyorummm sendemi burdasın şekerimmm:) bizim 2011 gelinleri fena:))) ben 15 martta doğum yaptımyakışıklı bi oğlum var:)) hadin kızlar yetişin bize gelin seçicem aranızdan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?