Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evlilik konusunda en kıdemliniz benim galiba 4.yılımız bu cuma,ben nasıl ertelemişim bu yıla kadar anne olmayı şimdi boşluk var evimizde resmen inşallah en kısa zamanda sağlıkla bir bebiş gelir de neşelendirir evimizi

Son düzenleme:
kızzzzlarrrrr çok moralim bozukk eşim bugün spermiyogram testi verdi bol miktarda lökosit varmış bu da gebeliği engellermiş inyernetten araştırdım doktora yarın göstercez ama canım çok sıkkın :18::18:

kızlar 11 mayısta hastalandım ve hastalığım 28 veya 29 gün sürüyor ...diğer ay yumurtlama günüm 25 26 mayıstı denedik....şimdi sizce en erken ne zaman öğreniriz bişey var mı yok mu....
bu arada bathım 26 yaşmışım önceki mesajlarda kusura bakmayın yanlışlık yapmışım yanlış anlamışım sizi yumurtlamam 26 diycektim

hastalığım 4 gün sürüyor 28 günde veya 29 günde bir hastalanıyorum diycektiim ...ama heyecandan derdimi bile anlatamıyorum...

ya ben bile kendimi anlamadım asla heyecan yapacağımı düşünmezdim ....ama şimdi heyecandan gün sayar oldum yerimde duramıyorum bu nasıl bir şey anlamadım kendimi çok kaptırdım 4 gün oldu şunun şurasında ama sürekli test yapmak istiyorum ....ya biri beni engellesin .....

canım bende 22 nısanda adet beklıyodum 26sında gıttım kese gorundu bence kan testı yap varsa bıse bellı olur hayırlısı olsun hakkında

oykum35 canım 7-8 haziranı bekle bence ben de seninle aynı gün adet olmuşum 11 mayısta oldum.ama ben 30 günde falan oluyorum.ben de çok sabırsızım

bizde 5 sene olucak canım ınsallah senınde en kısa zamanda bı bebegın olur hersey gönlünce olsun

canım doktora bir gidin bakalım üzülme hemen.mesela ablamlarda çocuk düşündüklerinde spermleri düşük mü ne çıkmıştı eniştemin tedaviye başladığı ay hamile kaldı ablam.onlar hallolur yeter ki sorun bilinsin.bu ay denemede olmazsa biz de eşime yaptırcaz o testi.ya bir de lökosit benim idrar tahlilimde de çıkmıştı tabi ki farklıdır ama ilaçla düştü o lökositler inşallah herşey güzel olacak üzme kendini lütfen yarın doktorun dediklerini bize de yaz emi canım

canım benım deymez ınsanlar ve kıskanç ınsanlar ıcın kendını uzmeye deymez

sağol canım benim inşallah önemli bişey değildir antibiyotikle geçen bişeydir

canım benım uzulme hersey yoluna gırer caresı olmayan bı dert yoktur bende 2009da evlendım 1 sene sonra ılacla hamıle kalabıldım ve suan ılac kullanmadan 2. bebeğimi bekliyorum ınsallah en kısa surede ıstedıgın hersey gerceklesır

amin esracım insan panik yapıyor birden elinde olmadan içime su serptiniz gerçekten

ben de 2009 da evlendim 31 mayıs senin ne zamandı düğün tarihin

amin esracım insan panik yapıyor birden elinde olmadan içime su serptiniz gerçekten

ben valla buraya yenı uye olmuştum adetımı beklıyodum bıde ıkıncı bebek ıstıyodum ıste 26 nısanda gıttım uğurlu geldı burası ve sızler ınsallah en kısa surede ısteyen herkesın bebegı olur

en kıdemli benim herhaalde.ben 7 yıllık evliyim.

sperm testinden anlamam ama doktora gitmeden
canını sıkma.mutlaka tedaviside vardır.

canım daha günün var senin sabır.kaptırma kendini bukadar.
insallah hamişsindir.test için bekle

bende yumoş haftasındayım.çalışmalara
devam
ama bu ay çok rahatım.umurumda değil.
nedense.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…