ya ben bile kendimi anlamadım asla heyecan yapacağımı düşünmezdim ....ama şimdi heyecandan gün sayar oldum yerimde duramıyorum bu nasıl bir şey anlamadım kendimi çok kaptırdım 4 gün oldu şunun şurasında ama sürekli test yapmak istiyorum ....ya biri beni engellesin .....
evlilik konusunda en kıdemliniz benim galiba 4.yılımız bu cuma,ben nasıl ertelemişim bu yıla kadar anne olmayı şimdi boşluk var evimizde resmen inşallah en kısa zamanda sağlıkla bir bebiş gelir de neşelendirir evimizi
kızzzzlarrrrr çok moralim bozukkeşim bugün spermiyogram testi verdi bol miktarda lökosit varmış bu da gebeliği engellermiş inyernetten araştırdım doktora yarın göstercez ama canım çok sıkkın :18::18:
ah bacım ben ayrı bi salağım zaten...gülen yüzüne kandım söylemiş bulundum bu kadar çabuk harekete geçeceğini eşi 42 yaşına gelmişken bu kadar çabuk tutacağını da beklemezdim açıkçası...ama yok bi daha ölsem söylemem ölüyorum diye gerçi bi onu söylerim herhalde "hayır ben daha önce ölmeliyim" der vallaha yapar bunu
canım doktora bir gidin bakalım üzülme hemen.mesela ablamlarda çocuk düşündüklerinde spermleri düşük mü ne çıkmıştı eniştemin tedaviye başladığı ay hamile kaldı ablam.onlar hallolur yeter ki sorun bilinsin.bu ay denemede olmazsa biz de eşime yaptırcaz o testi.ya bir de lökosit benim idrar tahlilimde de çıkmıştı tabi ki farklıdır ama ilaçla düştü o lökositler inşallah herşey güzel olacak üzme kendini lütfen yarın doktorun dediklerini bize de yaz emi canım
kızzzzlarrrrr çok moralim bozukkeşim bugün spermiyogram testi verdi bol miktarda lökosit varmış bu da gebeliği engellermiş inyernetten araştırdım doktora yarın göstercez ama canım çok sıkkın :18::18:
canım benım uzulme hersey yoluna gırer caresı olmayan bı dert yoktur bende 2009da evlendım 1 sene sonra ılacla hamıle kalabıldım ve suan ılac kullanmadan 2. bebeğimi bekliyorum ınsallah en kısa surede ıstedıgın hersey gerceklesır
canım benım uzulme hersey yoluna gırer caresı olmayan bı dert yoktur bende 2009da evlendım 1 sene sonra ılacla hamıle kalabıldım ve suan ılac kullanmadan 2. bebeğimi bekliyorum ınsallah en kısa surede ıstedıgın hersey gerceklesır
ben de 2009 da evlendim 31 mayıs senin ne zamandı düğün tarihin
amin esracım insan panik yapıyor birden elinde olmadan içime su serptiniz gerçekten
evlilik konusunda en kıdemliniz benim galiba 4.yılımız bu cuma,ben nasıl ertelemişim bu yıla kadar anne olmayı şimdi boşluk var evimizde resmen inşallah en kısa zamanda sağlıkla bir bebiş gelir de neşelendirir evimizi
ya ben bile kendimi anlamadım asla heyecan yapacağımı düşünmezdim ....ama şimdi heyecandan gün sayar oldum yerimde duramıyorum bu nasıl bir şey anlamadım kendimi çok kaptırdım 4 gün oldu şunun şurasında ama sürekli test yapmak istiyorum ....ya biri beni engellesin .....
en kıdemli benim herhaalde.ben 7 yıllık evliyim.
hep 2 yıl falan olunca herkes dedim ne kadar geç kalmışım ben.sen kendin mi istemedin benim gibi yoksa 2.çocuğun mu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?