Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmişi biraz okudumda sağda kız solda erkek oluyor
denilmiş.benim oğlum sağda oldu.
bir arkadaşıma doktoru demiş.spermlerden erkek olanlar
çok hızlılarmış kızlar yavaş ilerliyormuş.eğer yumoş hazırsa erkek
hemen gidip dölleniyormuş.ama erkek spermler çabuk ölüyorlarmış.
kızlar daha dayanıklıymış.yumoş hazır değilse kızlar daha dayanıklı olduğu için
tüplerde beklermiş daha uzun kalırmış. bilginize.
doğruluğunu tam bilmiyorum.dolaylı yoldan öğrendim

oy maşallah ya daha küçücük yerim senin o oğlunu. bak bende erkek istiyorum ama sonra kapışmayalım
biz yeni başladık ama bekliyoruz ya tutarsa diye

:) bende kız istiyodum hep içime kız doğmuştu ama oğlum oldu iyikide oğlum olmuş diyorum şimdi:):) hodrimeydan speedycimmmm:):)
allahım sizede nasip etsin tez zamandaa dünyanınnn ennn güzel şeyii hayatım değişti resmen...raporumda bitti pzt işbaşı yapıcam kara kara düşünüyorum şimdi nasıl ayrılcam ondan diye
çalışın çalışın biz 3ayda tutturduk...olmazsa hemen pes etme...

amin esracım insan panik yapıyor birden elinde olmadan içime su serptiniz gerçekten

bebegim msj kutunu boşaltırmısın? ayrıca lökosit bndede cıkmıstı dr fitil verdı ama kullanmadım pişmanım blkı 1-2 ay daha gebe kalmama sebep olabılır iltıhabın temızlenmesı sart bir antibıyotıge bakar işi eşine iyi bak üşütmesin kndını sıcak tutsun :) tabi sende

dogru yazmıssın canım erkek spermler hızlı kız spermlerınde dayanıklılık özelııgı vardır.

canım aynı anda guzel haber verırız ıns. bnde 11 mayısta adet oldum 28yada 29 gunde bır adet uzunlugum 25 yada 26 sı yumurtlama gunumdu ovu testı kullandım koyu cızgı görmedım 25 ı akıntı gıbı gldı bırde 27 sı akıntı gıbı gldı ama bugun sabah yıne ovulasyon testı yptım kopkoyu ıkıncı cızgı gordum öncesı zaten sıkı calısmalar yaptım ama bugunden ıtıbarende calısma yapıcam demekkı gec yumurtladım eger hamıle degılsem 9 hazıran gıbı bat

çok sıcak tutarım onu beennnn bende bişey yok da eşimde çıktı lökosit bol miktarda yazıyo bide:26:

Canım ya şimdi aklıma takıldı ya benimde yumurtlama geç olduysa çünkü bende bugün itibariyle daha fazla akıntı oldu

Başka kardeşi var mı canım kocişinin?
yok canım sadece ablacığı var bir tanecik (!)

canım geçmişi okumuşsun da biz tersini söylüyoruz erkek sağda...kız solda...belki virgül falan kullanmadık diye mi yanlış anlaşıldı...ben diyorum ki her erkek bebeği olan benim bebek sağdaydı diyor tıpkı sen gibi....her kız bebeği olan da ultrasonda kesenin yuvarlak olduğunu ve bebeğin solda olduğunu söylüyor...ama radyologg imkansız o ona göre belli olmaz diyor ama sorduğum herkeste bu böyleçıktı...bak senin de erkek bebek sağdaymış...%99 doğruluk payı var bence sağ yada sol taraf olduğu...hani şöyle söyliim sağda kız olursa istisna olur bana göre

canım yazdıklarını okudum da hiç endişelenme ya herşeyin bi çaresi vardır ilaçla filan giderilir bu durum..
rabbim dermansız dert vermesin tatlım..

canım yazdıklarını okudum da hiç endişelenme ya herşeyin bi çaresi vardır ilaçla filan giderilir bu durum..
rabbim dermansız dert vermesin tatlım..

amin canım benim teşekkür ederim günaydınn bu arada herkesee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…