canım aynı anda guzel haber verırız ıns. bnde 11 mayısta adet oldum 28yada 29 gunde bır adet uzunlugum 25 yada 26 sı yumurtlama gunumdu ovu testı kullandım koyu cızgı görmedım 25 ı akıntı gıbı gldı bırde 27 sı akıntı gıbı gldı ama bugun sabah yıne ovulasyon testı yptım kopkoyu ıkıncı cızgı gordum öncesı zaten sıkı calısmalar yaptım ama bugunden ıtıbarende calısma yapıcam demekkı gec yumurtladım eger hamıle degılsem 9 hazıran gıbı bat
:) bende kız istiyodum hep içime kız doğmuştu ama oğlum oldu iyikide oğlum olmuş diyorum şimdi:):) hodrimeydan speedycimmmm:):)
allahım sizede nasip etsin tez zamandaa dünyanınnn ennn güzel şeyii hayatım değişti resmen...raporumda bitti pzt işbaşı yapıcam kara kara düşünüyorum şimdi nasıl ayrılcam ondan diye
çalışın çalışın biz 3ayda tutturduk...olmazsa hemen pes etme...
Günaydın
bol hamile haberli günler olsun inşallah
gece rüyam da hastalanıyordum , sabah kalktım yok bişey nasıl bir bilinçaltı ise
Günaydın kızzllar.. Kahvaltı mı ettim çayımı içtim birazda işlerime baktım sonra hhoopp burdayıımm
Günaydın
bol hamile haberli günler olsun inşallah
gece rüyam da hastalanıyordum , sabah kalktım yok bişey nasıl bir bilinçaltı ise
Bende geçen ay rüyamda hastalandığımı görmüştüm ertesi günde hastalandımİnşallah senin tersi çıkar
hep öyleyiz be tatlım yatıyoz kalkıyoz hop burdayız Gülşen Yatcaz Kalkcaz Ordayım Video Klip - YouTube hadi biraz moda girelim içim sıkıldı kimse konuşmaz oldu bu topikte kızlar nazar mı değdi aaa
nasılsınız hatunlarrr
aaaa inşallah benim tersi çıkar
2. gün bugün bakalım yarın akşam test alırım
evet valla ben yataktan kalkmadan pcyi açıyorum sıyırdım iyice
şahsen ben iyiyim sen nasılsın?
nasılsınız hatunlarrr
bende iyiyim canım...işlerle boğuşuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?