- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
İnşallahh canım hayırlı müjdeli haberlerini bekliyoruzz
günaydın güzel anneler
benim internette sorun var
zar zor yazıyorum.okuyorum.ama aklım
sizlerde.herkese kolay gelsin
günaydın hanımlaaar
ayy senin anneler diyen dillerini yesinler
günaydın tatlım pc yi güncelleştir.. işine yarar belki düzelir
günaydın şekerim
günaydın bebeğim nasılsıııınnnGünaydın canıımm
günaydın tatlımmm ne yapıyosunn
oh afiyet olsun bebeğim bnde çay içiyorum :126: gelin ep birlikte içelimmmmkahvaltı yaptım bebeğim sen napıyosun
kızlar ne yapsam birtürlü karar veremiyorum yabaşka topiklere de yazdım kimse yok...27 nisanda adet oldum...buay 34 gün oldu hala yok...sağlık ocağına gittim drumuz yokmuş....test aldım bende...bazı arkadaşlar akşam falan yaptıklarından bahsetmiş....sabahı mı bekleyeyim yapayım mı bilemedim...bugün yaklaşık 6 gün geçmiş oldu...birkaç gün kayardı hep...ama geçen sene bu ay 41.günde başladı..onun dışında hep düzenli...mevsimden olabilir demişti dr...sabahı mı beklemeliyim...hafif ağrıyor..ağrı kesicide alamıyorum....
oh afiyet olsun bebeğim bnde çay içiyorum :126: gelin ep birlikte içelimmmm
günaydın bebeğim nasılsıııınnn
kızlar ne yapsam birtürlü karar veremiyorum yabaşka topiklere de yazdım kimse yok...27 nisanda adet oldum...buay 34 gün oldu hala yok...sağlık ocağına gittim drumuz yokmuş....test aldım bende...bazı arkadaşlar akşam falan yaptıklarından bahsetmiş....sabahı mı bekleyeyim yapayım mı bilemedim...bugün yaklaşık 6 gün geçmiş oldu...birkaç gün kayardı hep...ama geçen sene bu ay 41.günde başladı..onun dışında hep düzenli...mevsimden olabilir demişti dr...sabahı mı beklemeliyim...hafif ağrıyor..ağrı kesicide alamıyorum....
sağol bebeğim sen benim yerimede iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?