Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallahh canım hayırlı müjdeli haberlerini bekliyoruzz

amin canım hayırlısı olsun.

teyzem geldi şimdi doktora gidecekmiş annemin dünyadan haberi yok kızım hamile olsa bir sürü ilaç kullanmak zorunda kalacak diyor
gülmemek için zor tuttum kendimi ben zaten kullanıyorum ayh artık olsun daha fazla saklayamayacağım

kızlar ne yapsam birtürlü karar veremiyorum yabaşka topiklere de yazdım kimse yok...27 nisanda adet oldum...buay 34 gün oldu hala yok...sağlık ocağına gittim drumuz yokmuş....test aldım bende...bazı arkadaşlar akşam falan yaptıklarından bahsetmiş....sabahı mı bekleyeyim yapayım mı bilemedim...bugün yaklaşık 6 gün geçmiş oldu...birkaç gün kayardı hep...ama geçen sene bu ay 41.günde başladı..onun dışında hep düzenli...mevsimden olabilir demişti dr...sabahı mı beklemeliyim...hafif ağrıyor..ağrı kesicide alamıyorum....

Son düzenleme:

mrb canım büyük bi ihtimal mevsimseldir geçen senede bu ayda olduysan.. bende de olmuştu.. ama inşallah hamişsindir ve yanılıyorumdur.. sabah ilk idrarla yap sen testini..

Bence hemen yap testini .. İlaç alma ne olur ne olmaz Herhangi bir belirti var mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…